Şimdi Ara

C-S 1.6 LAN Ping Sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba AirTies RT 101 Modemim var evde masaüstü ve dizüstü olmak üzere 2 tane bilgisayar var.Masaüstü PC XP Service Pack 2,dizüstüde Vista Service Pack 2....
    2 PC`yede C-S 1.6 ve sXe 10.0 FiX 2 Yükledim.Masaüstü PC modeme USB; dizüstüde Ethernetle bağlı.Kardeşimle herhangi bir C-S 1.6 sunucusuna girdiğimiz zaman ikimizin pingide 1000`e falan vuruyor.Eskiden arkadaşımla MSN,TeamSpeak,Ventrilo veya Xfire`la sesli görüşme yapmamıza rağmen genede böyle bir sorun olmazdı.Dizüstüne G-Data yükledim kısa zaman önce ondan şüphelenip onuda sildim düzelmedi sorun.Hamachi kullanıyorum diğer arkadaşlarla oyun oynamak için Ağ bağlantılarındaki ayarlarından onu en üste almıştık LAN`da oyunlar birbirini rahat görsün diye Yerel Ağ Bağlantısı şuan en üstte sorun hala devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar anlaşılan sizde benim gibi anlam veremediniz bu soruna sorunu çözdüm hemde kökünden 1 Megabit Sınırsız olan internet bağlantımı 8 Megabit 15 GB Kotalı NETLİMİTSİZ tarifeye değiştirmek zorunda kaldım ve sorun ortadan kalktı 1024 bağlantı 2 PC ye yetmedi anlayacağınız.
  • 1Mbit yetmemesiyle alakası yok dostum 1mbit bir internet kafeye kursan yine yeter
  • (sw mizde ping yoktur)(95.173.173.144 |EsR@R ~ C@sH|^ Pro clan server herkezi bekleriz...(Sxe li her saat online adminler)Top 15 1. sine her ay sonu adminlik hediye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    geçen yıl açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.