Şimdi Ara

192.168.1.1 modem arayüz giriş yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malesef ki bi Waaynet kablosuz internet kullanıcısıyım internet bu aralar çok yavaşladı ve servisi aradığımda ise halen gelmediler yaklaşık 1 ay oldu kullanıcı adım ve parolam nedir ? bu modemi sıfırlamak ve tekrardan kurmak istiyorum nasıl yapabilrim yardım edin pls 192.168.1.1 girdiğimde airOS bölümü karşıma çıkıyor kullanıcı adı :admin password admin denedim olmadı ubnt ubnt dedim olmadı neredeyse internette ki yazan bütün şifre kullanıcı adlarını dendim olmadı eğer bilen birsi varsa yardım edebilrimi ?



  • Cihazda küçük bir delik olması lazım, oraya iğne gibi bir şey sok ve 15 sn basılı tut. cihaz fabrika ayarlarına döner.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    sıfırlamayı biliyrum da şu modem arayüzüne nasıl girceğimi bilmiyorum
  • Noktadan noktaya wifi ile size hizmet verilmiş. Sıfırlarsanız sinyaliniz diğer nokta ile kaybolur bağlayamabilirsiniz. Normal bir modem değil o air os dediği. Muhtemelen Ubnt nano m2 ya da m5 serisi bir cihaz. Servis sağlayıcınız ile görüşün derim.
  • NitrogeNn N kullanıcısına yanıt
    sizin evinizde bulunan cihaza A diyelim.
    evinizde bulunan cihazın bağlandığı cihaza da B diyelim.

    192.168.1.1 yazdığınızda B cihazının arayüzüne erişiyor olabilirsiniz. Bu yüzden A cihazının ip adresini tespit etmek lazım. bunun için linkteki programı kullanabilirsiniz. ağdaki tüm cihazların ip adreslerini gösterir.

    http://www.nirsoft.net/utils/wnetwatcher_setup.exe

    sıfırlama işlemi yaparsanız arkadaşın dediği gibi A nın B ye bağlanması için gereken bilgiler kaybolur. Bunları tekrar bulmanız sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.