Şimdi Ara

192.168.1.1 modem arayüzü sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gibi modem arayüzüne giremiyorum.. internet bile var.. giremiyorum.. şöyle yazıyor.. internet bağlanamadı.. Firefox kullanıcısıyım modem arayüzü için internet explorer e giriyorum.. kablosuz u ayarlamak için modem arayüzüne girmem lazım.. :((( sorunu nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 30 Nisan 2011; 17:58:10 >

• Antivirüsü kapat.
  • Modem arayüzüne ilk sefer erişiyorsanız kabloyla bağlanmanız gerekiyor.
  • @turke01: antivirüs açık bakalım deneyeilm..

@deserthawk: hayır daha önceden çok rahat bi şekilde arayüzüne girebiliyordum.. sonradan hiç giremez oldum.. erişimemiyorum.. kablo yla bağladım.. internet sorunsuz çalışıyor.. fakat arayüzüne giremiyorum.. 192.168.1.1 yazıyorum.. admin admin yazıyorum.. olmuyor. bekliyor bekliyor sonra bağlantı yok diyor.. internet var iken bile.. :(

lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar..

NOT: pirelli modem a226g modeli kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuentiDarK -- 30 Nisan 2011; 17:01:30 >
  • tamam sorun çözüldü.. yardımların için tekrar teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuentiDarK

tamam sorun çözüldü.. yardımların için tekrar teşekkürler..

Konuyu horlattım kusura bakmayın..

Dostum bende pirelli modem kullanıyorum.Quicknetin fiber interneti için vermiş olduğu modemdi.Ev taşınmasından ötürü yeni yerleştiğim eve bu modemi taktım ve modem arayüzüne giremiyorum.Problemi çözdüğünü söylemişsin nasıl yaptın acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.