|
BAZI TÜRK SİTELERİNDEKİ FİYAT UÇURUMU: 1919 TL’LİK ÜRÜN TEMU’DA 100 TL! Arkadaşlar selam, Bugün karşılaştığım bir durumu paylaşmak istiyorum. Yerli bir e-ticaret Amazon sitesinde bir ürün “2000 TL’den düşmüş, indirimli fiyat” diye 1919 TL etiketle satılıyor. Aynı ürünün birebir aynısı TEMU’da 100 TL. Evet, yanlış okumadınız: 1919 TL ↔ 100 TL Sonra da dönüp “Neden insanlar Çin sitelerinden alışveriş yapıyor?” diye dert yanıyorlar. E kardeşim, arada 19 kat fiyat farkı var. Kim 1919 TL verip de aynı ürünü 100 TL’ye almaktan vazgeçer? Bizim sitelerdeki bazı satıcılar maalesef “nasıl olsa millet bilmiyor” mantığıyla fahiş fiyat yazıyor. Üstüne bir de “indirim yaptık” etiketi koyuyorlar. Düpedüz kandırmacaya giriyor. Benim amacım kimseyi hedef göstermek değil, ama böyle fiyat politikaları devam ettiği sürece insanlar tabii ki Temu’ya, AliExpress’e yönelir. Çünkü aynı ürün çok daha ucuza alınabiliyor. ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Basit görüşlü, koyun düşünceli insanlar yalnızca başarıya taparlar. **Dostoyevski
kullanıcısına yanıt

Hızlı