Vodafone sorumsuzluk ve onun taşeron firması kuryetel sorumsuzluğu
Merhaba ben bunları gömmek için and içtim düzgün iş yapsınlar yapmıyorsalar bıraksınlar sektörü yeter 3 tane tekel milleti kucaktan kucağa gezdiriyorlar tüm sosyal mecra ve sesimin çıktığı sürece bütün platformlara yazacağım cihazımın eskimesi üzerine faturaya ek bir cihaz alayım dedim 15.03.2026 tarihinde siparişi girdim 16.03.2026 09:00 12:00 arasında hızlı teslimat zamanı seçtim buraya kadar herşey normal sipariş tarihinde bütün gün evdeydim telefonum açıktı ve çekiyordu bekle bekle saat 16:00 da sms geldi malum kurye firmasından işte size ulaşamadık 16:30 a kadar ulaşırsanız ikinci kez gelecez diye bende ulaştım müşteri hizmetleri kuryenin gelemeyeceğini ve başka bir güne teslimat yapacağını söyled senin yoğunluğun veya benim adresinin ters kalması beni bağlamaz hızlı teslimat yazmış birde Vodafone oraya tamam dedim iş yerinin adresini verdim ve teslim ve teslim tarihinin 17.03.2026 saat 15:00 dan sonra olmasını belirttim neyse kurye arkadaş gelmiş ama sabah 10:00 da beni aradı bende orda değilim çalıştığım yerin mal kabulüne bırak alırım dedim olmaz vs kimlik lazımmış almazsan iade işlemleri olacak dedi anlaşamadık iadeye gitti bende geri aradım Vodafone durumu anlattım yapacak bir şey yokmuş iadeye gitti felan neyse cihazda değilim mesele o cihazın ödemesi vergisi vs benim faturaya yansımış ve çıkmış bir daha döndüm ödemem gerektiğini 15 gün içinde düşer vs kim inanır o ödemeyi aldıktan sonra yine uğraş dur o sinirle hattımı çektim faturasıza kısacası ödeme yapmayacağım bunu kendilerinede söyledim şikayet var.com btk şikayet ve tüketici haklarına şikayette bulundum.. Şimdi Bayram arifesinde hattı zor taşırım mağdur oldum bu kurye firması kuryetel adını duyarsanız uzak durun benden söylemesi ve Vodafone üzerinden online satış kısmından kesinlikle ve kesinlikle cihaz almayın sonra böyle peşine düşersiniz ekstra ücret para ödersiniz he ben ödemicem gitsin icraya versin veya ben açıcam dava tüketici haklarından dönüş olsun yani konuştuğumuz kişiler de çalışan fazla yüklenmek istemiyorum onlarda çalışan bir tane kurye yüzünden ama elimden geldiğinde bundan sonra bu firmaları yerin dibine sokup çıkartıcam ayrıca o kurye firması ilede nereye bulursam yazmaya devam edicem
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 129
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
1