Şimdi Ara

19 Yaşındaki Kıza Teklif Ettim ve Sonra Olanlar (Yaş 32) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
5
Favori
63.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Hade len sen de. Onceden 11 yas farkla evleniyorlarmis. Bos bos konusmayin ya. Siz kimsiniz milletin hayatina karisiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 26 Ağustos 2019; 10:45:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Yaşındaki Kıza Teklif Ettim ve Sonra Olanlar (Yaş 32)

  • Güzel kardeşim bende 34 yaşındayım. Cepte paran altında BMW ya da Mercedesin olunca seni geri çeviren bir yaş aralığı oluyor mu gör bakalım :) Biraz sohbetin iyiyse durumunda müsaitse yaş sadece rakamdır. Fakat sizin maddi durumlar buna müsait değil. Bu konuda şansınız çok düşük. Genç kızların(aslında kadınların geneli) tek istediği şey sevgilisiyle hava atmaktır. Bu kriterin dışında kalanlar şansını çok zorlamasınlar. Kadınlar yaşa değil paraya ve güce bakar. Hatta para ve güce taparlar. Yaş en son kriterleridir. Ben neler neler gördüm. İmkan sağlayın 20 yaş genç kızla bile takılırsınız. Yaş aralığı fark etmeksizin bir kadının hayal ettiği bir noktada iseniz o kadın zaten sizi bulur ve tapar. Örneğin, sanatı seven birsi için iyi bir müzisyen, paracı olanlar için mercedesi olan bir adam ya da 2 katlı villası olan bir adam, şan şöhret sevenler için popüler insanlarla ile takılıyor olmanız ve popülaritenizin yüksek olması, fit bir vücut vs gibi durumlar istemeden de olsa kadınların tapındığı bir hayalin yanında olması bütün aldıkları koruyucu kalkanları indirmelerine yol açıyor. Kadınların hayal ettiği noktalarda değilseniz tanışmak isteyip arkadaşlık kuracağınız kadın için 1 emek yerine 100 emek harcarsınız. Sonuç hüsran olur. Bu durumdan kurtulmak için ya bu oyundan çıkıp kendinizi geliştireceksiniz ya da üzülmeye devam edeceksiniz. Yaşınız ilerledikçe geliriniz de yükselmeli ki bu oyunda bir yerinizi olsun. Ben bir süredir bu oyunun dışındayım. Gelirlerimi düzeltmeye çalışıyorum. Bu ülkede kadından daha bol bir şey yok. Olmayan tek şey ise para. Parayı bulun gerisi kendisi gelir.




  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Oğlum Şehmistan....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Some guy

    Hade len sen de. Onceden 11 yas farkla evleniyorlarmis. Bos bos konusmayin ya. Siz kimsiniz milletin hayatina karisiyorsunuz?
    Önceden yapılıyordu diye doğru mu oluyor? Bi kere arada jenerasyon farkı var, sağlıklı anlaşma ihtimali düşük. Ayrıca konuşmalarına dikkat et ben buradan kendi düşüncemi yazdım, adam okur mantıklı gelir ya da gelmez yine kendi bildiğini yapacak. Anlayacağın hayatına karışmak olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çok çekici bir erkek değilsen ki bunu zaten insan kendisi anlar. 13 yaş farkıyla birine bodozlama evlenme teklifi edersen öyle bir tepki tabiki alırsın. Mesela bizim iş yerinde 40 yaşında bi arkadaş var. Çocukta ne varsa, ben anlamadım biraz çene var işte, tüm kızlar ilgileniyor. Ben 37 yaşındayım bana abi çekiyolar, arkadaşa ismiyle hitap ediyolar. Ben tek eşlilikten yana biri olduğum için önemli değil de bizim arkadaş ta evli. İş yerinde 25 lik kız çok götürdü. Arada 15 yaş farkı var ama adam kızların dilinden anlıyor yani.
    Dediğim gibi çekici değilsen kızları tanımıyorsan ya biri tanıştıracak bir kızla seni ya da görücü usülü evleneceksin. Bu malesef böyle.
    Kızın canı isterse bi erkeği 40 yıl yaş farkı bile olabilir. Kız istemez, sen istersen sapık olursun, sübyancı olursun. Bizim kültürde böyle malesef...
    Sen yinede gönlünü ferah tut. 25 lik te denk gelir, 30 lukta. Nasibin seni bekliyor biryerlerde...




  • bence sen yanlış yerlerde ariyorsun evleneceğin kişileri.
  • Yaş çok önemli değilde bu gibi durumlarda kız ilerde cahilken karar verdiğini düşünüp pişman oluyor. Tecrübe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 26 Ağustos 2019; 15:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat acımasız. Ama eğer okumuşta olsa sana bakar dostum. Dul biriyle evlenmek içine sinmiyorsa bence evlenme. İlla herkes evlenecek diye de birşey yok. Kısmetin varsa çıkar gelir. Dışarıda hiçbir kız mesleğine göre değerlendirmez bence. Yakışıklılık önemli. O da Allah vergisi yoksa yapacak birşey yok. Oturup kısmetini bekleyeceksin. Yürüyüp durmayın millete rezil olursunuz. Evleneceğiniz kişi zaten karşınıza çıkınca anlarsınız o yakınlığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas 40 a az kaldi. Manitanin biri 19 , digeri 25 yasinda . Yasa da takilan kimse yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 20 li yaşlarda kızın biri yürümüştü. Baya kur yaptı, ilgilendi ama arada 10 yaş var. Garip geliyor bana. Yanımda nasıl duracak? Adama demezler mi bu çocuğun yanında ne işin var. Yakıştıramadım kendime. Ben de karşılık vermedim. Yoksa çok güzel kızdı. Hadi 25 olsam neyse de 30'um.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellovictory

    26 yaşındayım kız arkadaşım bu yıl liseye geçecek. Bence yaş sadece sayıdan ibaret
    Umarım bu mesaja gelen + lar troll olduğu içindir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekle kadın arasında 8-10 yaş normal bir farktır. İki kişi anlaşıyorsa kimseye bir şey demek düşmez. 18 yaşında reşit olunuyor. İnsanlar avrupada 15 yaşında hayatına yön verip işe girmeye başlıyor.

    @Daimon88 Kendini niye bu kadar ezdin ki lise mezunu amele olmaktan kurtabilirsin kendini hala geç değil. Rezil olunacak bir durum yok ama çalıştığın ortamdaki insanlara yürüme esas sıkıntı burda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Yaşın ve teklif ettiğin kızın yaşı gayet normal ve doğal. Mutlu bir evlilik yakalamak için aradaki yaş farkı 8-10 olmalıdır. T.C yasalarına göre 16 yaşında bir kız da gerekli izinlerle evlenebilir. 18 yaşından sonra hür iradesi ile evlenebilir. Red yemende iki büyük etken var. Birincisi sosyal statün yetersiz. Doğrudan sevgili olabilmen için oldukça zengin olman gerekirdi. Mesela altında lüks spor bir araba ve fabrika sahibinin oğlu olsaydın çevrendekiler kıza ne kadar şanslı olduğunu söylerlerdi. Para senaryoyu doğrudan değiştirir. İkinci sebep ise böyle bir evlilik düşünüyorsan kız ve ailesi geleneksel yaşam biçimi benimsemiş ve geleneksel bir evliliğe açık olmalı. Bu evlilik için de sosyal statün yetersiz. En az mavi yaka olmalı ve kıza gelecek vaad etmelisin.Sen olaya bodoslama girmişsin. Bu yaşta nasıl bu kadar acemisin tuhaf doğrusu. Yani yapmaya çalıştığın iş hayırlı olsa da yaptığın iş neresinden tutsan elinde kalır.
    Haklısın hocam, ne diyeyim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Güzel kardeşim bende 34 yaşındayım. Cepte paran altında BMW ya da Mercedesin olunca seni geri çeviren bir yaş aralığı oluyor mu gör bakalım :) Biraz sohbetin iyiyse durumunda müsaitse yaş sadece rakamdır. Fakat sizin maddi durumlar buna müsait değil. Bu konuda şansınız çok düşük. Genç kızların(aslında kadınların geneli) tek istediği şey sevgilisiyle hava atmaktır. Bu kriterin dışında kalanlar şansını çok zorlamasınlar. Kadınlar yaşa değil paraya ve güce bakar. Hatta para ve güce taparlar. Yaş en son kriterleridir. Ben neler neler gördüm. İmkan sağlayın 20 yaş genç kızla bile takılırsınız. Yaş aralığı fark etmeksizin bir kadının hayal ettiği bir noktada iseniz o kadın zaten sizi bulur ve tapar. Örneğin, sanatı seven birsi için iyi bir müzisyen, paracı olanlar için mercedesi olan bir adam ya da 2 katlı villası olan bir adam, şan şöhret sevenler için popüler insanlarla ile takılıyor olmanız ve popülaritenizin yüksek olması, fit bir vücut vs gibi durumlar istemeden de olsa kadınların tapındığı bir hayalin yanında olması bütün aldıkları koruyucu kalkanları indirmelerine yol açıyor. Kadınların hayal ettiği noktalarda değilseniz tanışmak isteyip arkadaşlık kuracağınız kadın için 1 emek yerine 100 emek harcarsınız. Sonuç hüsran olur. Bu durumdan kurtulmak için ya bu oyundan çıkıp kendinizi geliştireceksiniz ya da üzülmeye devam edeceksiniz. Yaşınız ilerledikçe geliriniz de yükselmeli ki bu oyunda bir yerinizi olsun. Ben bir süredir bu oyunun dışındayım. Gelirlerimi düzeltmeye çalışıyorum. Bu ülkede kadından daha bol bir şey yok. Olmayan tek şey ise para. Parayı bulun gerisi kendisi gelir.
    İmzamı atarım hocam, tamamen haklısın!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daimon88

    Hocam yasalara göre çocuk kadında kalır; tamamen kadının isteğine kalmıştır, eğer kadın isterse çocuk baba tarafında kalır. O yüzden büyük çoğunlukla dul kadınlar çocuklu oluyor..

    Alıntıları Göster
    Sen yine de çocuklu de. Zaten toplumdaki cahil, kerhaneci insanlar dul kadınları bakire değil diye hor görüyor, üstüne tuz biber olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Eğer çok çekici bir erkek değilsen ki bunu zaten insan kendisi anlar. 13 yaş farkıyla birine bodozlama evlenme teklifi edersen öyle bir tepki tabiki alırsın. Mesela bizim iş yerinde 40 yaşında bi arkadaş var. Çocukta ne varsa, ben anlamadım biraz çene var işte, tüm kızlar ilgileniyor. Ben 37 yaşındayım bana abi çekiyolar, arkadaşa ismiyle hitap ediyolar. Ben tek eşlilikten yana biri olduğum için önemli değil de bizim arkadaş ta evli. İş yerinde 25 lik kız çok götürdü. Arada 15 yaş farkı var ama adam kızların dilinden anlıyor yani.
    Dediğim gibi çekici değilsen kızları tanımıyorsan ya biri tanıştıracak bir kızla seni ya da görücü usülü evleneceksin. Bu malesef böyle.
    Kızın canı isterse bi erkeği 40 yıl yaş farkı bile olabilir. Kız istemez, sen istersen sapık olursun, sübyancı olursun. Bizim kültürde böyle malesef...
    Sen yinede gönlünü ferah tut. 25 lik te denk gelir, 30 lukta. Nasibin seni bekliyor biryerlerde...
    Nasibim yok galiba hocam, yaş oldu 32 yani, bence yok sanki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Bavarian

    Yas 40 a az kaldi. Manitanin biri 19 , digeri 25 yasinda . Yasa da takilan kimse yok
    Hocam meslek, vücut profiliniz vs. hepsi iyi galiba sizin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Erkekle kadın arasında 8-10 yaş normal bir farktır. İki kişi anlaşıyorsa kimseye bir şey demek düşmez. 18 yaşında reşit olunuyor. İnsanlar avrupada 15 yaşında hayatına yön verip işe girmeye başlıyor.

    @Daimon88 Kendini niye bu kadar ezdin ki lise mezunu amele olmaktan kurtabilirsin kendini hala geç değil. Rezil olunacak bir durum yok ama çalıştığın ortamdaki insanlara yürüme esas sıkıntı burda.
    Instagram'da Tinder'da vs. olmuyor hocam, reeldeki hatunlardan yapmaya çalışıyorum ben de...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.