Şimdi Ara

180 civarına yerden yüksek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koy ve yaylara isim gereği yazın 3 ay çıkıyorum ben de Palio var artık o yoları gidip gelmekten egzos vs bir kaç kere kırıldı, bana birazcık da olsa yüksek araba ne tavsiye edersiniz aslında başta brodway düşündüm şehirler arası olmaz diye vazgeçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şuan ediyor mu bilmiyorum ama Suzuki sx4, fusion

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Şuan ediyor mu bilmiyorum ama Suzuki sx4, fusion
    Hocam fusion baya hoşuma gitti, hemde otomatikleri benim bütçem dahilinde var. Yerden yüksekliği internette 18 cm denmiş, duster ile hemen hemen aynı. Tek sıkıntı hocam pek yok ülke de, sözce parça vs yada usta konusunda nasıldır

• Yakıt problem değilse 2006-2007 civarı mitsubishi l200 piyasası hızlı olmadığı için pazarlık payı da fazla olur.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Fiesta ile aynı zaten aksamı, sıkıntı yaşatmaz

• Yollar çok bozuksa suzuki jimny, vitara, modeli biraz daha yeni olsun derseniz lada niva. Parçası ve ustası bol araçlardır. Üçü de 4 çeker, 4 çektiği için yakıt konusunda çok ekonomik değildir. Palio 1.6 ise ondan fazla yakmaz gerçi.

Yollar arazi aracı gerektirmiyorsa palioya ölene kadar mokoko da diyebilirsiniz, neticede alınacak araçta yıpranıp değer yitirecek, palio yorulacağını yorulmuş zaten.

• e30 m3 kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-sahibinden-acil-1034727005/detay bu kasayı kastediyorsunuz değil mi? tip olarak falan çok güzelmiş alsında, peki hocam kamyonet olması falan ne gibi dezavatajları var? helrade muyane yıllık yapılıyor ve vergi mi yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60000 civarı sıfır araç.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklsınıız hocam aslında ama altı yere yakın olduğu için sürekli vuruyorum ve masraf açıyor bu durum da canımı sıkıyor

• Fusion mantıklı güzel arabadir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Otomobillerin de altı yükseltilebiliyor sanayide, ama ne ölçüde sürüş güvenliğini etkiler araştırmak lazım.

Evet bu kasa. Vergisi yüksek değil attığınız aracın 6 aylık vergisi 479TL gözüküyor.

Dezavantajları; hız limiti normal araçlara göre biraz daha düşük, yakıt olarak daha fazla yakar özellikle otomatik değil manuel almaya bakın, her sene muayenesi var fakat kolay kolay muayeneden kalmazlar lambalarınız yanar vaziyette olsun yeterli.

İlk mesajda da belirttiğim gibi eğer yakıt problem değil ise bu araçlarla kar kış fark etmeksizin dağ tepe her yere girer çıkarsınız.

Bu durumda söylediğim 3 araç ideal. Pick up önerisi gelmiş, o da kullanışlı olur fakat tüketim iyice yükseliyor. Vitaranin 10 litre gaz yaktığı yolda L200 8 litre mazot yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200-210’a çıkma şansınız var ise RAV4 tavsiye ederim

• çok teşekkür ederim hocam, kafama yattı bu araç @e30 m3

hocam aslında yakıt çok problem değil fazla km yapmıyorum, vteşekkür ederim @SYE35

hocam rav 4 lerde çok güzelmiş ama 210 cviarına hep 400k+ araçlar var, acaba bu yönden sıkıntı yaratır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-2004-model-otomatik-vites-lpg-li-toyota-rav4-otomatik-sunroof-1031759148/detay @_MaxPayne_

• Güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum ama dacia sandero stepway işinizi görür gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.