Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsenin müdahelesi etmemesinin sebebi yargıya güvenin kalmamasından kaynaklanıyor adamın akpli bir tanıdığı varsa bittin önür boyu hapistesin birini kurtardığın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşasın güzel muz cumhuriyetimiz(!)

• o kadar insan da sadece bakıyor ! İknaya çalışıyor hala. Lan adamın her yeri kan kan. Ne iknası.

Nefsi müdafaa yalnızca kişinin kendisi için olan bir hak değildir. O adama yardım edip yine bu haktan yararlanabilirsiniz.
  • Bacağına vurmayı falan geçtim, zaten kafayı eğmiş kapıya doğru. Birisi kafasına okkalı bi tekme çaksa neye uğradığın anlayamadan bayılır gidermiş.

Polisten ve insanımızdan yana ümidi kestiğim için yıllardır yanımda bıçak ve biber gazı taşıyorum. Baya da işe yarıyo, detaya girmeyeyim, kimseye zarar vermedim ama işe yaradığı durumlar oldu.
  • Kendi işim var

• Adalet sistemi tirt olunca boyle vahşilere meydan kaliyor.

• cezaevinden çıkmış, fetocü diye ihbar edinde çıkmasın, bu nasıl iş kardeşim adamı yarala, psikolojik zarar ver ama sonra bir iki güne çık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikadaki gibi polisin en ufak silahli karşı koymada vur yetkisi olacak bak bakalim nasil temizleniyor ortalik

• Türkiyeden ne beklersin? Adalet olmazsa böyle olur, katı kurallar olmazsa böyle olur, insanlık olmazsa böyle olur.
  • 16 yilda NEREDEN NEREYE.... Heryer bu adamlarla dolu. Gecen bitanesi ceza yazmış arabanin yanina poset koymuştum baktim aliyo hayirdir bilader dedim benim sandim diyo caldim desene suna dedim. Arkasini döndü sove sove gitti. NEREDEN NEREYE..... HARAM YEMEK NORMAL BISEY ARTIK...

• Allah belasini versin ya nefret ediyorum ya . bu ulkenin civisi cikmis artik. herkesin ortasinda adamin dustugu duruma bakin ya. daha bunlara cozum bulunamiyorken bir de siyasetciler secim derdine dusmus. lan birakin secimi daha bunlari cozemiyorsunuz. siz anca cebinizi doldurmakla mesgulsunuz. ya halk kahroluyor. gozlerim yasardi gercekten arkadaslar. bu adam degil bunun gibilerinin hepsinin cezalandirilmasi lazim. oyle bir ceza verilmeli ki bir daha kimse boyle bir seye yeltenmeye kalkmamali cok uzuluyorum cok ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Şuna bak konuya yorum yazanların %90'ı akepeli. Bireysel silahlanma diyerek bir kez daha maganda olduklarını belli etmiş oldular. Tabi artık kendileri de biliyor ülkede adaletin hukukun bittiğini. Biz de kendi adaletimizi yaratalım derdindeler. Referandumda 'hayır' diyenlere bunu yapıcaz deyip silah sıkanlardan hiçbir farkları yok.
    Jeopol de, ben de akp'li değiliz. Boş yapmak yerine, elle tutulur bir argümanın varsa yaz. Ad hominem'le bir yere varamazsın.

Olaya gelince, aynı durumda kalsan sen ne yapardın? Topallayarak mahkemeye gitmeyi mi tercih edersin, yoksa silah ile kendini koruyup, hiç zarara uğramamayı mı?
  • Amerika'daki gibi vur emri verilecek başka çare yok. Bu görgüsüz çomarların bu gücü nereden bulduklarını düşünüyorsanız Gezi parkı eylemlerinde eli satır lı katili kimlerin desteklediğini düşünün sonuca varacaksınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Bu adam pisikopat arkadaşlar. Bıçaklanan adamda silah olması adamı belki korkuturdu ama pisikopatta gider silahı olmayan birisine saldırırdı..
    O kalabalıktaki bir duyarlı kişide silah olması yeterli zaten.
  • Airsoft tek el tabanca alın bir tane sizin eşiniz sevdikleriniz üzüleceğine onlar üzülsün sıkın rastgele saçmaları sizi ayağınızdan bıçaklamış biri var ve hala üstünüze geliyor ülke call of duty e dönmüş

• olay Adana da olsaydı bıçaklı adam şuan komadaydı.

Neyse sadede gelirsek durumun bu şekilde olması hiçkimse kusura bakmasın 16 yıldır bu ülkeyi yöneten akp nin suçudur.
    Çünkü sen devleti yönetiyorsan asayişi ve halkın can güvenliğini sağlamak zorundasın...
    Bunun çeşitli yolları var. Öncelikle bu olayları önleyecek ve insanları suç işlemekten korkutacak bir ceza kanunu getirisin, sonra bu kanunları uygulayacak cesur,tarafsız,korkusuz adalet sistemi kurarsın. Suçlulara müdahale edecek nitelik ve kalifiyelikte kolluk kuvvetleri eğitirsin.
    akp nin bunları yapmak elinde tam 16 yıl vardı... peki şimdi taraflı tarafsız herkese soruyorum 16 yılda bu söylediklerimin hangisini yaptı??? üstelik adının başında adalet olan bir parti...
  • bizim karadenizde olmaz böyle bıçak mıçak o çekecek adam biliyor karadenizliye bıçak çekersen adamda silah var çeker vurur o biliyor karşıdaki adam efendi adam elinde bişey yok çekiyor bıçak eşkiyalık ediyor
  • Ruhsatlı "Desert Eagle" bugünler için var , bana denk gelmez umarım böyle çamur tipler lakin gelirse ayağı ile vedalaşması gerekicek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bir cevap yazacağım tepki alacağım ama yinede yazayım ben toplumun hiç sevmediği hep rüşvetçi gözüyle baktığı işini yapsa da yapmasa da yaramadığı bir mesleği yapıyorum bu arada birkaç arkadas yorum yapmadan da yazayım lisans mezunuyum artı ikinci üniversite de bitmek üzere belirteyim Zabıta memuruyum böyle simitçi erikci misirci bir sürü insan ile karşı karşıya kalıyoruz müdahale edince buradaki sizin gibi arkadaşlar bize beddua okuyor ekmek parası için yaptigini bırakıp gitmemizi "uyuşturucu satanlar ile ugrasmamizi hırsızlık yapanlari yakalamamiz" gerektiğini belirtip bizim işimizi yaptırıyorlar tırnak içinde yazdiklarim bizim işimiz değil bu arada . Seyyar satıcılar birçoğu diyelim adam mı öldürelim daga mi çıkalım hırsızlık mi yapalım savunmaları ile işimizi yaptirmaz yaparsan yani kanunu uygular isen halk seni değil Seyyar saticiyi savunur diyelim ki sen işini yaptin seyyar satıcı seni bıçakladı adam o akşam serbest kalır mahkemede belediye seni savunmaz sanki sen kendi isin için kavga etmiş gibi olursun avukat tutarsın ceza alirsin .Nasıl ?

• Yaziklar olsun onlarca adam film izler gibi seyrediyor biri yanindakine dese ki abi gel birlikte mudahale edelim gerizelalinin hakkindan gelecekler ama nerde.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.