Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    Keşke şu yoruma beğeni basan 53 kişiyi bilsem de engellesem. Silah huzur getirecekmiş, nerede getirmiş bugüne kadar ?

Bu kadar cahil ve linç kültürünün egemen olduğu bir toplumu silahlandırırsan Latin Amerika ülkelerine döneriz, her önüne gelen mafya, kabadayı kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hiç savunma sporu öğrenmedim
    ama sokak kavgasında kalabalık bir gruba karşı işler değişir yani öğrenilen teknikler yetersiz gelebilir
    herkes kahraman İrlandalı boksör gibi olamaz onun bir de cüsse avantajı vardı

Alıntıları Göster
    yav hocam öğrenin ondan sonra işe yaramaz diyin cidden zor değil. tekniğinizi oturttuktan sonra sokak kavgaları komedi filmine dönüşecek.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Oyle degil mi zaten?

Eline illegal yollarla silahi alan silahsiz kisilere mafyalik taslamiyor mu? Bunu da karsi tarafta silah olmadigini bildiginden yapmiyor mu?

Ne yazik ki ulkede hukuk yok, guvenlik yok. En azindan insanlar kendilerini resmi olarak koruyabilsin.

Su geleneksel fotoyu atarak mesaji bitireyim.

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitemizin bahçesinde park halindeki aracıma pompalı tüfekle ateş açtılar.
    Adam komşumla husumetliymiş.
    Onu korkutmak için ateş ediyor olan benim aracıma oluyor.
    Sokağı gören Diş hastanesinin kamerası var.Ama ne hikmetse ateş eden adamı bulamıyorlar.
    Sadece bir tutanak tutup gittiler.
    1000 TL boya kaporta parası verdim. Sigorta karşılamıyormuş. Aracın kaskosu da yoktu.
    Mecbur sineye çektik.
    Türkiyenin en mütedeyyin ilinde Konya merkezde yaşıyoruz birde.
    Bahçe evime defalarca hırsız girdi. Sonuç yok.
  • Ben daima ülke içinde kişilerin daima hakkını yiyenlerin idamlık olması taraftarıyım. Mesela bu herif hapisten çıkıp gelmiş ve hala aynı işlere bulaşıyor. Bunun yer iidamlık.
  • Şuna bak konuya yorum yazanların %90'ı akepeli. Bireysel silahlanma diyerek bir kez daha maganda olduklarını belli etmiş oldular. Tabi artık kendileri de biliyor ülkede adaletin hukukun bittiğini. Biz de kendi adaletimizi yaratalım derdindeler. Referandumda 'hayır' diyenlere bunu yapıcaz deyip silah sıkanlardan hiçbir farkları yok.
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Goz gore gore izin verdiler yasanmalarina oradakiler kendilerine erkek diyorsa ben adam degilim.
  • Askerleri içeri aldıan ülkede at koştutsbilme gücüne sahip iktidarın umdunda değil böyle şiddet olayları. İlerde şeriatı dayatmak için bile yapıyor olabilirler medeni kanun yetersiz görüyorsunuz şeriat olsa böyle olamadı demek için suçluları az yatırıp toplumun içine salıp korku ve şiddete dayalı bir sistem kurulu. Bunu çözmek isteyen bir devlet yetkilisi olsa tek kanunla önüne geçebilirler ama işlerine gelmiyor.

• İleri demokrasinin sonuçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bireysel silahlanmaya karşı çıkanlar elit semtlerde yetişmiş hiçbirşeyden haberi olmayan el bebek gül bebek büyütülmüş solculardır. O dışarda gezen it kopukların neredeyse hepsinde silah var. Bu kadar rahat hareket edebilmelerinin nedeni bu zaten sende olmadığını biliyorlar ! Bakın bakalım Brezilya'ya dünyada en ağır silahlanma yasaları olan ülkelerden biri ülkenin şu an Suriye'den farkı yok tüm suçluların belinde tabanca, evinde keleş var. Masum halkı istediği gibi gasp edip öldürüyorlar çünkü yasalara uyan halk silahlanamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgemre

Bu mesaj silindi.
    Adam en fazla 1 yil yatar bu cok uzucu

• Böyle bir sallama görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

İleri demokrasinin sonuçları
    Söylenecek çok söz var da.

Konudaki en doğru yorum.
  • Bu haberlerle birlikte suçlunun aldığı, caydırıcı cezalarda haber yapılması lazım (tabi alıyorlarsa) aksi takdirde bu tarz insanlar cesaretlendiriyor.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Mafya,kabadayı,hırsız zaten yasaları takmıyor hertürlü silah taşıyor..

Bizim istediğimiz sabıkası olmayan suç işlememiş her Türk vatandaşı gerekli eğitimleri aldıktan sonra silah taşıyabilsin.Bakın herkes taşıyabilsin demiyorum bir takım kriterler tabiki olmalı.

Silahla işlenen suçların yüzde 90'ından fazlası ruhsatsız,yasadışı silahla işleniyor..

• Benim hanimin bir akrabasini 3 yerden bicakladilar isyerinde . Gencecik cocuk . Kamera kayitlarida var herifi yakalayip salmislar . Cocuga da hapiste diyoruz . Yoksa bu gidip onu bulup oldurecek . Adalet iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • durmak yok, yola devam
  • Silah alabilecek herkesin en azından bulundurması gerekiyor. Şahsen ben yarın başımıza ne geleceğini bilmedigimden son çare olarak hep taşıyorum

• Bu adam pisikopat arkadaşlar. Bıçaklanan adamda silah olması adamı belki korkuturdu ama pisikopatta gider silahı olmayan birisine saldırırdı..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.