< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 5 Mayıs 2018; 18:7:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 5 Mayıs 2018; 18:7:52 > |
bazı arkadaşlar "güvenlik güçlerinin sayısı arttırılsın" yazmışlar ya önce bir katıla katıla güleyim müsaadenizle
![]() ![]() ![]() işlerini yapsalardı mevcut sayılarının bile fazla olduğunu anlardınız. 20 yıllık devlet memuruyum. şehrin en merkezi yerinde kameraların önünden motorumu çaldılar. polisin bana söylediği " niye zincirlemedin çalarlar tabii " sözünden sonra 10 gün bekledim. adam şehrin göbeğinde motorun direksiyon kilidini kırıp motor çalıyor polis "üzerine soğuk su iç" der gibi laflar söylüyor. 10 gün sonra e devletten valiliğe bir cümlelik yazı yazdım şöyle: " şehrin en merkezi yerinde kameraların önünden motorum çalınıyor ve polisler bunu bulamıyorsa bu işi yapmayın bırakın bu işi. " aradan 24 saat geçmedi. karakolda bana "çalarlar tabii" diyen polis telaşlı bir sesle; " abi ne yaptın senin yüzünden fırça yedik yaktın bizi, hem biz senin motorunu bulduk gel al karakoldan..." diye beni aradı... gidip motorumu aldım karakolun önünden. türkiye budur. gençler zamanla tanırsınız bu ülkeyi... |
şunlara bak ya hepsi izliyor püh sizin kalıbınıza şu kekonun bacağına bi vursalar yerden kalkamayacak. Sırf böyle manyaklarla karşılaşırım da şu izleyenlerden olmayım diye muay thai yapıyorum. Herkese öneririm. Zalimlere karşı çıkmayan en az onlar kadar zalimdir
|
Silah serbestliği asla ve asla huzur sağlamaz. Saçmalamayın.
|
Al işte bir tane daha
![]() Az şu algılarınızı çalıştırın be. |
Polis, devletin polisi değil AKP'nin polisi diyorsun yani.. bundan daha iyi itiraf olmazdı, tebrikler.
|
Bu pislikleri gebertmeli devlet. Bunları temzilemeden huzur yok bu ülkeye.
|
Saçmalamakta sınır yok galiba. İzlediğiniz goruntu akparti iktidarinda yasaniyor
|
Ve bakıyorsunuz ki Twitter'da RTE postlarının altında ''KADER KURBANLARINA BİR ŞANS DAHA'' diye yorumlar atılmış...
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|