Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suçu adam yaralamak değil adamı esir almak olmuş mekan basmış halka göz dağı vermiş, gerçekten adamın yaralanması geri planda kalmış izlerken şok oldum. Böyleleri en aşağı 20 yıl yatmalı. Elinde alet olduğu için adam olmuş erkek olmuş.
  • Lafa gelince herkes erkek. Herkes cengaver. Kaç tane adam var 1 tane aksiyon yok. Utanmasalar bıçaklayan elemana yardım edecekler. Kemerini çıkar, oradan bir esnaftan bir sopa vs.. bir şey bulun yaa.. Adamı bıçakladığı yetmiyor, dakikalarca dövüyor.
    Biriside çıkıp kafasına bir şey vurmuyor, inanılmaz bir şey. Polis olayına hiç girmiyorum bile... Orası daha vahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Bacağına vurmayı falan geçtim, zaten kafayı eğmiş kapıya doğru. Birisi kafasına okkalı bi tekme çaksa neye uğradığın anlayamadan bayılır gidermiş.

Polisten ve insanımızdan yana ümidi kestiğim için yıllardır yanımda bıçak ve biber gazı taşıyorum. Baya da işe yarıyo, detaya girmeyeyim, kimseye zarar vermedim ama işe yaradığı durumlar oldu.
    bıçak benimde var hiç kullanmadım daha. Biber gazını ablama aldım.
  • Hayvanlara haksızlık ediyorsunuz. Bu yaratık ve bunun gibilerden korunmak için caydırıcı cezalara ihtiyacımız. Bu yaratığa 25 30 yıl vereceksin ondan sonra ibreti alem için gazete, tv, internette yayınlayacaksın.Ondan sonra aklı olan bir daha yapar mı bakalım.

Eşgalini adını sanını bilen varsa ifşa etsin bu adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 6 Mayıs 2018; 16:9:42 >
  • Suçlulara hapishanede o kadar rahat bir ortam sunuluyor ki çıkmak istemiyorlar...

Kıskanç almanya hapishaneleri kapatır bizimkiler sürekli yenilerini açma peşinde sonuçta o hapishane yapılırken işletilirken para giriyor birilerinin ceplerine tabii...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkeye gerçekten bir punisher lazım. Şuna bak rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 6 Mayıs 2018; 16:20:55 >
  • Ekşisözlükte biri demişki , bir ara hapisten çıkan mahkumları topluma kazandırmak için simit , mısır arabası dağıtmışlar iş sahibi olmaları için buda onlardan biri olabilir diye. Abi eşide ordaymış adamın kadın nasılda korkuyor üzülüyor , keşke izlemeseydim videoyu , kendim olsam ne yapardım acaba orda soruyrum kendime.
  • Artık yemin ederim seyredemiyor tahammül edemiyorum böyle haberlere cana karşı işlenen suçlara doğru dürüst yaptırımlar neden hala gelmiyor nedir bu kanunsuzluk sevdası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis ABD, İsviçre vs gibi ülkelerde olduğu gibi yetkilere sahip olmalı, itibarı maaşı vs artırılmalı acilen. Uzun vadede polis eğitimi-seçimi yeniden düzenlenlenmeli tabi ki ama acil olan yetki ve itibar. (Yargı da aynı şekilde orda da benzer hikaye var).Teşkilat siyasetin boyunduruğundan kurtarılmalı. Cezalar ağırlaştırılmalı.

(Bunlar benim hayalim, inşallah bir gün gerçekleşir Polis değilim ama hergün şahit olabileceğimiz olaylar bunlar, polisten ya da devletten başka sığınacak bir yerimiz de yok bunlara karşı.)

Adam ABD de altındaki milyon dolarlık araçla polise "yes sir" diye hitab ederken bizde bi tarafı b*klu soytarılar kafa tutuyor hatta el kaldırıyor.

Polisten devletten korkmayan canavarlar bunlar, vatandaştan neden çekinsinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

şunlara bak ya hepsi izliyor püh sizin kalıbınıza şu kekonun bacağına bi vursalar yerden kalkamayacak. Sırf böyle manyaklarla karşılaşırım da şu izleyenlerden olmayım diye muay thai yapıyorum. Herkese öneririm. Zalimlere karşı çıkmayan en az onlar kadar zalimdir
    bişey yapamazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    e hadi serbestlik olsun, o elemanda bıçak yerine silah olduğunu düşün bi sonra yine serbestlik olsun de. teksas gibi herkes 1-1 ine sıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Sitemizin bahçesinde park halindeki aracıma pompalı tüfekle ateş açtılar.
    Adam komşumla husumetliymiş.
    Onu korkutmak için ateş ediyor olan benim aracıma oluyor.
    Sokağı gören Diş hastanesinin kamerası var.Ama ne hikmetse ateş eden adamı bulamıyorlar.
    Sadece bir tutanak tutup gittiler.
    1000 TL boya kaporta parası verdim. Sigorta karşılamıyormuş. Aracın kaskosu da yoktu.
    Mecbur sineye çektik.
    Türkiyenin en mütedeyyin ilinde Konya merkezde yaşıyoruz birde.
    Bahçe evime defalarca hırsız girdi. Sonuç yok.
    En mütedeyyin ve Kenya kusura bakma ama kahkaha attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    O zaman bu adam bicak yerine tabanca tasiyacak. Sonuc? Ayni. Polisin gelip kafasina sikmasi gerekiyordu.

• Allah bin belasini versin serefsiz. Bunlar hayvan bile olamaz.

• Yorumlar 10. sayfaya kadar gelmiş;ama öne çıkarma 61'de...

• Şer'i ahkam şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

şunlara bak ya hepsi izliyor püh sizin kalıbınıza şu kekonun bacağına bi vursalar yerden kalkamayacak. Sırf böyle manyaklarla karşılaşırım da şu izleyenlerden olmayım diye muay thai yapıyorum. Herkese öneririm. Zalimlere karşı çıkmayan en az onlar kadar zalimdir
    Hocam muay thai vs bicaga karsi ise yaramaz. Tek kesik her seyi bitirir.

• off off ya izledikce cinnet gecirecegim. toplumumuz malesef bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda oldukca daha da kotuye gidecegiz. Oradaki insanlar da baslarina boyle bir olay gelebilecegini dusunebilmeli. Iste o zaman kimse yardim etmedigi icin serzeniste bulunmamali da. kufrediyorum icimden nefret duygulari geciriyorum
  • Geçen sene mahallede ki esnaflara hırsız girdi. Bir gecede 6-7 esnafın LCD TV'sini çalmış. Hepsi küçük esnaf.

1 ay sonra esnaf arkadaşa telefon geldi; "TV'niz bulundu, şikayetçi olmazsanız karşı taraf (hırsız) uzlaşmak istiyor. TV'nizi aynı şekilde geri verecekmiş."

Bu cümleden sonra biz şok olduk tabi. Mahalleden tanıdık bir polis arkadaşı aradık, durum böyle böyle dedik. O da araştırıp geri döndü; "Evet aynen öyle, sizin TV bulunmuş, bence uzlaşın abi" dedi.

Esnaf arkadaşa, "Yapma etme, davacı ol kodesi boylasın" dedim. Polis arkadaşa sordu, o da "Bir şey yatmaz abi, öğlen karakola getiriyoruz, mesai bitmeden çıkıp gidiyorlar. Çoğuna savcı, avukat karakola bile gelmiyor, telefon edip bıraktırıyorlar, bence uzlaşın" dedi.

Esnaf arkadaş TV'sini kurtarmak, mahkeme süreciyle uğraşmamak için şikayetçi olmadı ve uzlaştı.

Hırsızla uzlaşılabildiğini ve küçük hırsızlıklarda emniyetin bu yönteme teşvik ettiğini o gün öğrendik.

ve eminiz o hırsız o gece, gözüne kestirdiği başka bir mahallede başka bir esnafının daha canını yaktı ve yaptıkları yanına kar kaldı. Saçmalığın daniskası. Türkiye bitmiş uzatmaları oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Mayıs 2018; 17:40:28 >

• Bu bıçaklayan şerefsiz kekonun hangi partili olduğunu söylemeye gerek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.