Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öğğreenci

Mafya,kabadayı,hırsız zaten yasaları takmıyor hertürlü silah taşıyor..

Bizim istediğimiz sabıkası olmayan suç işlememiş her Türk vatandaşı gerekli eğitimleri aldıktan sonra silah taşıyabilsin.Bakın herkes taşıyabilsin demiyorum bir takım kriterler tabiki olmalı.

Silahla işlenen suçların yüzde 90'ından fazlası ruhsatsız,yasadışı silahla işleniyor..
    adamın biri anayasa mahkemesini takmıyor, vatandaş normal mahkemeyi yasayı takmayınca çok da görmemek gerek, imam-cemaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

sıkıysa sen vur
    adamın elinde bıçak var

Alıntıları Göster
    korkak tavuk seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Silah alabilecek herkesin en azından bulundurması gerekiyor. Şahsen ben yarın başımıza ne geleceğini bilmedigimden son çare olarak hep taşıyorum
    Hocam taşıma ruhsatını nasıl aldınız? İşadamı olmayan insanlara anca evde bulundurmaya izin veriliyor.
  • olayı ak partiye bağlamış ergenler, siz gidip survivor izleyin, hadi bakayım.

böyle adi vakaların olmadıgı, hatta onlarca yüzlercesinin olmadığı ülke mi var.

en kralında olur bu, cehennem bunun için var, sen nakadar polis koyarsan koy insan insanlıktan çıkmışsa yapacak birşey yok.

yani her konuda hükümete laf çakmaya çalışanlar, daha fazla gülünç ve iğreti olamazdınız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 6 Mayıs 2018; 13:15:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu görüntülerin en büyük sorumlusu İstanbula göç'e karşı politikalar geliştiremeyen politikacılar.

%100 eminim ki o değnekçi doğu bölgesinden gelen medeniyetten bi haber hayatında bir baltaya sap olamamış, çocukluğunda sürekli babasından dayak yiyen barzonun teki.

Bu hareketi sen Mardin'de yapamazsın, Adana'da yapamazsın, savunmasız adama bıçağı çek bakalım oradaki esnaf seni ne yapıyor? yapmaya çalışırsan seni dümdüz ederler jiletle kazırlar yerden. Ama İstanbulda o adamı öldürseler Allah rahmet eylesin deyip yanından geçecek insanlar çok.

Farklı kültürleri birleştirmek özellikle bizim ülkemiz gibi rengarenk olan bir ülke için böyle sonuçlar doğuruyor.
  • Tepki vermiyor diyenler çok toy olduklarını düşünüyorum. Bu herifin tek tabanca mı takıldığını sanıyorsunuz.
    Bu iti indirmek kolay eline vursan bıçağı da düşer pata küte döv sorun ne... ertesi gün.
    Adam ertesi gün öldüürülüp bi çöpe atılmaktan korkuyor. Mahallenin esnafı sonuçta kaçacak yerleri yok. Bu it de zamanında verdiği göz dağı ile bunları tırstırdığına güveniyor.

Özetle: orada esnaf olsam ben de yumuşak yumuşak herifi sakinleştirip adamı kurtarmaya çalışırım, nu itin çok gözüne batmadan. ordan geçen bir vatandaş olsam; sikerler amk diye dalacak olsam bile, baktım ki 15-20 kişi izliyor olayı, kesin bu işte bi iş var derdim.
    Herkes kendi canında yani bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar oradakilerin izlediğine suç bulmuş, adamın zaten gözü dönmüş nasıl ayıracaksın, adam gelip o arada ayıran kişiye de saplayabilir,
    Geçtiğimiz salı günü halk otobüsün şoförü ile tartışan, 4 kişiyi ayırmaya çalıştım, adam beni iterken bileğimi incitti hala ağrıyor.
    İnsan ayırmaya da korkuyor, insanların artık tahammülü kalmamış olup gözü dönüyor.
  • Beyler ulkenin geldigi durumu goruyorsunuz anlatmaya gerek yok polis gelse polisin gozu onunde yapacakti ne icerde ne disarda buna kimse birsey yapmayacak zaten onune gelen polis oldu

Bu ulkenin adam olmasi icin yapmamiz gerekeni herkes biliyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay Amerikada yaşansa polis anında gelir o itin çocuğunu, vurur. Bizde polisin silahı var yetkisi yok. Göstermelik yani. Sonra Amerikada polis şiddeti diye haber yaparlar. Böylelerine az bile hak edene vuracaksın. Adamın karısı,çocuğu,anası,babası var yazık günah canın kıymeti yok ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Al işte bir tane daha Ya hiç mi düşünemiyorsun bunu söylerken? Bıçaklanan şahıs kendini savunmak için silah hakkı falan filan diyorsun ama aynı hak bıçaklı kişiye de doğacak. Para vermedi diye defalarca birini bıçaklayan adamın elinde tabanca olursa neler yapacağını bir düşün. Diyecem ama öyle bir yeteneğin olsa şunu yazmazdın zaten.

Az şu algılarınızı çalıştırın be.

Alıntıları Göster
    silah serbest olmalı.

bir kere zaten it kopuk silah taşıyor. sende silah yok. birde bu algıdan bak.

TRABZONda bir hırsız silahlı soygun için bir yere giriyor müşterilerde silahlarını çıkarıyor hırsız geri kaçıp gidiyor. bu algıdanda öte gerçekleşmiş bir olay.

• ulan bu şerefsizlere bişey yapmıyorlar ama sen ben gidip şunu dövsek başımıza açılmadık iş kalmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • insanlar ne polisten korkuyor ne yargıdan adam gibi cezalar verilmedikçe polise elinde bıçakla teslim olmayan adamı bile vurma yetkisi yoksa böyle olaylar daha çok olur
  • Size yemin ediyorum daha birkaç gün önce Avcılar'da hatta mahalleyi de söyleyeyim Cihangir mahallesinde bizim dükkanın yanındaki tekel bayiye hırsız girdi. Sadece 1,5-2 dakika içerisinde dükkanı talan edip çıkıyorlar. O esnada bir taksici bunları görüyor, bunlar taksiciye silah çekiyorlar ve taksici az ileri gidip polisi arıyor. Polisin dediği tek şey: "Silahları var mı?" Yaaa bu nasıl bir şey arkadaş, şimdi bir şey diyecem başım belaya girecek. Beyfendilere bak silah varsa gelmeyecekler sıcak koltuklarından kalkıp. Taksici telefonda polise yalvarıyor "abi zaten karakola çok yakın hemen 1 dakikada gelseniz yakalayacaksınız daha yeni soyuyorlar" falan diyor, bilin bakalım polis ne zaman gelmiş? Tam 30 dakika sonra gelmiş beyfendiler. Halbuki karakol çok çok yakın oraya, 1 dakikayı bırak 30 saniyede gelebilecekleri yer. Yazık günah ya. Ha bu arada kameralardan bütün eşgaller belli ama hiçbir şey olduğu yok, hiçbir şey yapıldığı yok!

Bunun dışında defalarca alt katımıza hırsız girdi, en son soyulduğunda polise dedik ki "bakın yan komşumuzda güvenlik kameraları var oradan bir şey çıkabilir" falan filan. Polisin yine zerre umrunda olmadı. Yeter ya.

• Böyle durumlarda savunma sporu ve ilk yardim bilmiyorsaniz hic mudahele etmeyin. Saldirgani sakinlestirmeye calisip öncelikle elinden saldiri aletinin alinmali, gerisi kolay. Bir iki babayigit asagi alir onu. Umraniye Mustafa Kemal mah. yakinlarinda büyümüş biri olarak bu ve benzeri olaylar yüzünden cocukken savunma sporlarına merak saldim, 4-5 yil once de ilk yardim egitimini aldim. Hayat boyle birsey hazirlikli olun. Adaletsizlik karsisinda susan dilsiz seytandir. Mudahele edebilecek sansim olsa ortamı kollar yine yardim ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 6 Mayıs 2018; 13:57:43 >
  • Dünyanın en zararlı, en tehlikeli canlısına "hayvan" demişsin..

• Gerçekten polisin,hükümetin bunlardan haberi yok mu sanıyorsunuz ??
    Kim bunlara ortam hazırlayıp izin veriyor ?
  • İçimde kalan bir hikaye var anlatmak istiyorum hiç unutamam,

Annem babam ben arabadayız,ben kullanıyorum,babam şu marketin yanına çek bir şeyler alıcam dedi indi markete girdi,bende yolun kenarında arabada annemle bekliyorum.

Camım yarı açık,50 yaşlarında içkicinin biri para istedi yok dedim ısrar etti yine yok dedim camı kapadım.vermeyince arabanın önüne geçti ve kaputa eliyle tüm gücüyle vurdu küfür etti,kan beynime sıçradı indim bir hışımla üstüne yürüdüm vurucaktım bir tane o sinirle, hemen elini yan cebine attı kocaman bıçak vardı,annem kadıncağız şimşek gibi yanımda bitti oğlum yapma gitme bırak deyip önüme geçti gözlerime öyle bir korkuyla baktı ki,o bakış kelimelerle anlatılmaz.Tamam anne dedim,onun korkmasına öyle üzüldümki anlatamam bindirdim arabaya annemi hemen.bende bindim adamı oradakiler uzaklaştırdı.

Ogün bugündür seneler sonra bile arabanın gözünde mutlaka 3 5 lira bozuk para bulunur.

• Bune lan boyle ? Orada 20 - 30 kişi toplanmmış korkudan hiçbir şey yapmıyorlar. Ben 20 yaslarımda tek basıma bu tıplere diklenıyordum, sen kımsın fılan dıyordum boyle tıplere. Adam orada yaralanmış hala mal mal ızlıyorlar adam dukana gırmış artıslık yapıyor bır sey yapmıyorlar. Yazıklar olsun be. Soyle 3-5 kişi cıkıp o adamı sakat bıraksaydı bır daha artıslık yapamazdı ama mıllet cok korkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

ulan bu şerefsizlere bişey yapmıyorlar ama sen ben gidip şunu dövsek başımıza açılmadık iş kalmaz.
    Aynen dostum, en doğrusunu sen söylemişsin

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Benden sigara istedi, vermedim, koluma şiş yedim, yine istesin yine vermem. Millet bunları alıştırıyor beleş yaşama. İhtiyacı olsa amenna, neymiş, içki parası, sigara parası. Adam öğrenci, 3 tl dolmuş parası istedi 10 tl verdim, adam isterken titriyor utançtan, bir de böyle reziller var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.