Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim yasalar da pek farkli degil aslinda.

Sadece uygulayicilarda is yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenecek çok şey var . İstanbul tehlikeli bir yer haline geldi ve hala göç almaya devam ediyor . Herkes bol keseden sallamış . Kalkıp polis gelip adamı vursa insan hakları adı altında ki malum grup türkiyeyi şikayet edecek bla bla . Bu işlerin temeline inmek lazım temeline nerde sorun var nereden şiddet meyillli insanlar , tecavüzcüler artıyor bunu araştırmak lazım . Bu kişiye idam cezası vermediğin sürece bu tarz şeyler çok olur . Ha orada izleyenler insan olsa . Adam akıllı dövseler ibret-i alem yapsalar yine sorun düzelecekte işte..
  • silah şart bunu işkence ederek öldürmek lazım aslında ama neyse sevgi kelebekleri taşlar şimdi beni
  • bırakın ya ne tırsık millet olmuşuz;eline 20 cm lik bi bıçak alan cengaver olmuş...suratlarına tüküreyim orada müdahale etmeyen "erkeklerin"..ulan 5 -6 kişi bi sopa da taşta bulamadınız mı be yarın kafasını ;akıtın pekmezini sonra sağlam bir linç..en son çağır polisi teslim et.
  • POWER64 kullanıcısına yanıt
    Devlet gebertirse barbar olur. polislere askerlere yetki verilecek böyle o.ç ları öldürmek için
  • İstanbulda böyle park yerlerini mesken tutup para isteyen değnekçi terörü fazlasıyla varmış

anlamadım Polis ne bok yiyor?
  • 24 hazirandan sonra inşallah demokrasi ve adalet gelecek tüm türkiye ye
  • Kuyumcu ve Döviz bürolarının sahiplerinde silah olabilir diye biliyorum. Döviz bürosuna sığınmış adam neden müdahele etmemişler acaba. Gerçi çevreden de biliyorlardır belalı arkası olan bir tip diye korkmuşlardır.

Çünkü sağolsun Adalet sistemimiz kocaman bir SIFIR olduğu için adam tutuklanıp salınacak ve gelip dükkanı darma duman edecek....
  • Olsaydı arabasında bir tane beyzbol sopası her türlü korurdu kendisini.Araçta bulundurmak suç değil sanırım.
  • cezalarımız yetersiz caydırıcılık yok ...
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    polis yakalıyor savcı salıyor, poliste diyorki kardeşim ben adamı yakalayacam sen salacan madem öyle bende uğraşmam yakalamakla :)
  • bu haysiyetsiz, cani, gözü dönmüş değnekciyle birlikte olaya seyirci kalan, hiçbir müdahalede bulunmayan insanlara da ceza verilmeli.o kadar kişisiniz bir eli bıçaklı adamı mı engelleyemiyorsuuz be kardeşim? Bu kadar kayıtsız kalınır mı bu vahşete? adam bütün seyircilerin önünde tek başına dakikalarca dayak atıyor, elinde bıçakla bıçaklıyor resmen yerdekini. böyle devam ettikçe bitermi bu eşkiyalar? zaten ceza da almıyorlar el ile tutulur o da ayrı bir yara bu ülkede.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim ben iç içe yaşadım diyorum halen saldır diyorsun :)

fotoğrafları bende bulurum internetten

geç bu işleri

• Bizi yönetenlerin böyle gezdiği ülkede, olan yine vatandaşa oluyor.
    - Hukuk bitik
    - Ekonomi bitik
    - İç güvenlik bitik
    - Adalet sistemi bitik
    - Sağlık sistemi bitik
    - Eğitim sistemi bitik

16 yılda geldiğimiz nokta bu, ama yetmez hedef 2023 ver mehteri.
  • Ülkenin nasıl bu hale geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz.

Yazıklar olsun tüm susanlara. Tüm ezilenlerin ahı var üzerinizde. Kul hakkı bunlar hep. Birde kalkıp dini kullanıp müslümanlıktan söz ederler. Allah ıslah etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    Polise verilen yetkiler yetmiyor mu? Burada olay yetkinin limiti değil, o anda herhangi bi polisin orada bulunmaması.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • midem kötüydü yorumunuzu okuyunca direkt kusup rahatladım hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigelow

Silah serbestliği asla ve asla huzur sağlamaz. Saçmalamayın.
    bu şekilde de huzur var denilemez. eğer iki adamdna biri ölecekse bu arabasını park eden adam olmamalı.
    silah serbestliği gelsin ama yasalarda böyle gerzekçe olmasın.
  • İşin en boktan tarafını ben söyleyeyim;

Bu görüntüler, bu saldırgan değnekçinin aleyhine, ancak değnekçilerin genelinin lehine işleyecek. Çünkü bu zalim, kesinlikle hak ettiği cezayı almayacak, işinde gücünde olan sıradan vatandaşlar da, şu görüntülerden sonra daha da bir "aman başıma iş gelmesin vereyim bir 5 lira" moduna yakınlaşacak, ki kendileri bu konuda eleştirmek mümkün değil. Sabıkası olan bu görüntülere konu saldırganın ne suçtan sabıka aldığı ve neden salıverildiği, kimler tarafından buna onay verildiği, ve bu tür hak hukuk tanımaz edepsizlerin neden bu denli arttığının takdirini ise okuyuculara bırakıyorum.

İstifa mistifa diyenler olmuş, neden istifa etsinler yahu. Hayret bir şey ne istifası Sıcacık koltuğu kim neden bıraksın di mi ama.

Hayatım boyunca kimseye saldırmadım, mecbur kalıp kavga ettiğimde ise hasmımın suratına bile vurmadım, o nefretle bile acıdım, ağzı burnu kırılsın istemedim, ama şu görüntülerden sonra yanımda en azından bir çakı taşıma kararı aldım ve ola ki bir sorunla karşılaşırsam, kavganın başında direkt saplayacağım bana sataşana. Çünkü bu ülkede kişinin hak ve hürriyetlerini geç, örnekte görüldüğü gibi sağlığını ve hatta dahi canını koruması, kendi bilek gücüne bağlı konuma gelmiştir. Polis, güvenlik, kanun, hak, adalet tükenmiştir. Ülkenin getirildiği kaos durumunun sonucu budur. Artık kabullenelim, bizler hak hukuk ve kanunların egemen olduğu medeni bir toplum olmaktan hiç olmadığımız kadar uzaklaştık. Bu topraklarda artık bilek gücü, silah, saldırganlık ve ilk vuran olmak işe yarıyor, Türkiye artık barbar bir kabileden pek de farkı kalmayan bir topluma erişti engin çabalar sonucu. Ülkede güvenlik her açıdan tamamen Allah'a emanet. Her köşe başı bir tinerci, dilenci, kapkaçcı, hatta terörist. Yerlisi yetmez gibi milyonlarca işsiz suriyeli ve afganı şusu busu derken, tam olarak idrak edemediğimiz bir risk ile yüzyüzeyiz. Kanunlar yetersiz, toplum eğitimsiz, insanlar vicdansız, yetkililer fütursuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.secim -- 8 Mayıs 2018; 2:34:22 >

• Mesajıma cevap verecek misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.