Şimdi Ara

+18 Görüntüler.Bu Hayvanlara Kim Dur Diyecek.Her Köşede Var. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
5
Favori
34.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çoğunluğunda yok, şimdi hepsinin eline verelim diyorsun?

askerdende kaçıyormuşsun
  • Bulunmadı mı maganda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoldaki tinercide bile silah var artik.

Ikicisi askerden kacmiyorum. mecburi hizmetim oldugundan bitene kadar tecilliyim

Ha akp oldugu surece askere gitmem o ayri. Fakat askerlerin bile cekinerek gittigi bolgelerde gidip is yapmisligimiz vardir. Anlayacagin o korkaklik meselesi degil, tamamen kendimi enayi gibi hissetmemek icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yakında hepimiz araç kamerası gibi kameralar ile gezmek zorunda kalacağız.
    Ve bireysel silahlanma serbest olmalı.
    Böyle beş para etmez bir adam tarafından bıçaklanacağıma vururum şerefsizi 3-5 yıl yatar çıkarım daha iyi.
    Kameramdan da nefsi müdafayı ispatlarsam hiç yatmadan çıkarım.
  • İstanbul'da yaşıyorsanız ve böyle tiplerle muhatap olmayı da göze alıyorsanız belinizde ruhsatlı tabancanız olacak. Başka çaresi yok o size bunu yapmadan siz önce davranacaksınız.

Adam pisi pisine ölmüş. Dövizci de etraftaki insanlarda da zerre kadar yürek yokmuş. İnsanlık ölmüş gerçekten. ( ölmemiş sanırım her neyse )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 7 Mayıs 2018; 15:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

İstanbul'da yaşıyorsanız ve böyle tiplerle muhatap olmayı da göze alıyorsanız belinizde ruhsatlı tabancanız olacak. Başka çaresi yok o size bunu yapmadan siz önce davranacaksınız.

Adam pisi pisine ölmüş. Dövizci de etraftaki insanlarda da zerre kadar yürek yokmuş. İnsanlık ölmüş gerçekten. ( ölmemiş sanırım her neyse )
    Öte yandan bıçaklı saldırıya uğrayan L.H.A. tedavisinin ardından taburcu edildi. L.H.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

L.H.A.'nın emniyette verdiği ifadesinde, simitçi M.A.S.'yi 2 yıldır tanıdığını ve olayın meydana geldiği gün otomobilini çalıştıramadığı için aracın önündeki blokları çektiği sırada zanlının yanına gelerek blokları çekmemesini, aracını başka bir yerden çıkarmasını istediğini anlattı.

İfadesinde, aracını bir süre birlikte iterek farklı bir alana götürdükten sonra M.A.S'nin arabanın kapısını açarak içeri girdiğini ve kendisine hakaret ettiğini belirten L.H.A. ardından şüphelinin otomobilin anahtarını alarak araçtan indiğini ve bir süre sonra elinde bıçakla gelerek kendisine saldırdığını kaydetti.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    dostum ben istanbulun varoş mahallelerinden brisinde 10 yıldan fazla süre oturdum, tinerciler sigara istiyorlardı, kullanmadığım için yok diyordum. sırf bu yüzden bıçak bile çeken vardı.
    hatta 1 - 2 sene önce farklı bir yere geçtim öyle diyeyim. daha hiçbir tinercinin elinde bıçak haricinde birşey görmedim. bana medyadan gördüğün 2 3 haberle geliyorsun herhalde?

valla ne hizmetiymiş bu? kim sorsa mecburi hizmetim var diyorsun, ne olduğunu bilmiyoruz ama?
    eminim askerlerin bile çekinerek gittiği yerlerde iş yapmışsındır %100 inanıyorum buna, ve eminim ki korkaklıktan değildir, kendini enayi gibi hissetmemek içindir.

klasik klavye başında aslan, icraata geldimi kedi olan adamlardan birisin işte

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    kaynak da belirtirsen iyi olur dostum
  • Lafa gelince hepimiz erkeğiz aq kimse bişey yapmıyor. Ulan birimi şu değnekçiye vuramadı yazıklar olsun böyle insan sürülerine
  • Nasıl insanlık bu? Herkes tiyatro izler gibi izliyor..!
  • hayır neden herkes izliyor anlamadım

ulan adam sürekli arkasını dönüp durmuş

arkasından gelip çenesine veya ense köküne vursanız bayılıp kalacak zaten

yuh olsun size be
  • O zaman tinercinin tekine saldir neyi var neyi yok gorursun.

Buralar nereler bilin mi?

Secime yaklasirken hakkaride sirnakta birseyler bulunursa aklina beni getir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Hapishaneler ağzına kadar dolu, bir bakıma mecburiyetten salıyorlar. Tinerci, değnekçi deyip geçme, tck yı çoğumuzun iyi bilir bu tipler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

aynen olayın aslı astarı nedir bilmiyorsun kadın erkek kavgasında ayırmak için erkeğe saldır polis gelsin kadın senden şikayetçi olabiliyor şaka değil bu

Alıntıları Göster
    Bende bunları yazmak için konuya girmiştim.
    İzleyenler var evet ama kimse bilemiyor belkide nedir ne değildir diye.
    O an orada değiliz bilemiyoruz, adamın gözü döndü belkide yerdeki adamı bırakıp ayırmaya çalışanlarada zarar verebilir.

Geçen sene Ramazan ayında Pazar günü, alt komşumla iftara 1 saat kala fırına pide almaya çıktık hem zaman geçsin diye.
    Fırından pideleri aldık, çıktık yavaş yavaş eve dönüyoruz kaldırımda bir adam yatıyor üstü başı pis içinde hafifte kan var.
    Yanına gittik ramazan mübarek gün diye.
    Abi düştüm ayağım kırıldı kanlarda o yüzden dedi. Yardım edelim polise haber verelim dedik hayır lütfen kendim düştüm dedi.
    Bayağıda konuşması düzgün birisiydi. Üstü başıda düzgündü sadece yerde sürünce toz toprak olmuştu.
    Ekmek alacaktım şurdan alamadım yürüyemedim kardeşim arabayla almaya geliyor şu 10 lirayı alda bana 2 ekmek alıver abicim dedi.
    10 lirayı bizim komşu aldı bende adamın başındayım ekmeğini aldı geldi para üstünüde verdi. Bana bide 20 liranız varsa verirmisiniz dedi yok dedik paramız.
    Sonra kalktı yavaş yavaş yürümeye başladı alla alla dedik köşeyi döndük arka sokağa geçtik. Önümüze polis arabası durdu kimlikleri alalım beyler dedi noluyor demeye kalmadan şikayet var hakkınızda dedi ellerimizi arabaya yasladı üstümüzü aradı.

Meğer ş.rfsiz bizi şikayet etmiş paramı gasp ettiler beni dövdüler diye.
    Yok öyle bişey desekte derdimizi anlatamadık.
    Fırındaki ve bakkaldaki esnafa sorun dedik biz bişey yapmadık dedik nafile.
    Karakola gittik, evdekilerde ekmek bekliyor.

Adamıda aldılar getirdiler, bide darp raporu almış.
    Kamera kayıtlarını inceledikten sonra işin aslı ortaya çıktı.
    Adam meğerse dolandırıcıymış, para kopartabilirse ne ala kopartamazsa bide şikayet ediyormuş.

Polisler kusura bakmayın beyler vaktinizi aldık dedi.
    Saat oldu 23.00 ezan okunmuş biz bi bardak suyla orucumuzu açmışız sabah işe gidecez...

Rezillik diz boyu, bazen görmemezlikten gelmek en iyisi olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.
    şimdiki polislerde tatlı su polisi, heryerde olduğu gibi polisliktede olay görüntü, liyakat sıfır, önüne geleni polis yapmışlar, eskiden bunlara askerlik hizmeti mecburiydi, polis okulunda eğitimini alır, askerdede antremanını yapardı, şimdi önleyici hizmet devriyesi atıyorlar, öğrendikleri kitap üstünde, uygulama çok zayıf, höd desen kalp krizi geçirir, oralarda sivil yokmu zannediyorsunuz, var ama cep telefonundan başını kaldırıp cesaret edebilirse, tek başlarına hiçbir müdahalede bulunmazlar, eskidende aynıydılar, ne dost olur, ne post olur
  • Yazılacak o kadar çok şey var ki. Kelimeler anlamsız kalıyor. Defalarca söyledim yine söylüyorum. Bu adalet sistemi artık işlemiyor. Bu adalet sistemi bu ülkeye uygun değil. Şu antilopun yaşamaya hakkı yok. Zorbalıkla insanı canına kasteden birinin nefes almaması gerekiyor. Ülkede değişmesi gereken ilk şey adalet sistemi.
  • yazılara kabaca baktım
    kimisi siyasi olarak değerlendirmiş. kimisi de boş boş kendince felsefe yaptığını sanıyor

öncelikle....
    birbirimize saygımız olmadığı gibi kendimizede yok

tv seyrederken müzik dinlerken veya toplu taşımaya girer girmez tlf ile görüşmeye başlamak ve inerkende "hadi ben iniyorum, sonra görüşürüz gibi....."

ana babalar çocuk yapıyor. bu çocuğun bir BİREY olduğunu unutup. kendisine özel kişiliği ve düşüncesi, yaşam tarzı, etkilendiği - etkilemek istedikleri konusunda bireysel özgürlüklerine öncelikle lakayd-alaycı-küçümseyici tavır ile mukabele ediyor.
    sokağa çıkın... en basit yeni yürümeye ve konuşmaya başlamış çocuk ve annesinin-babasının çarşı da gezmesi esnasında ilk verdiği tepki sözü "çocuğum sen nesin ne yapmaya çalışıyorsun, kime ne çektin, niye böyle yapıyorsun" gibi .... çok kaba söz ile muhatab oluyorlar ve tü hayatları ailesi tarafından bu şekilde oluyor. kendileride çevresindekiler bu şekilde cevap veriyor.

ben dolmuş otobüs gibi çok kalabalık olan toplu taşımada bunlara dikkat ediyorum. özel birşey şey yok
    hepimiz birbirimize seçimlerimiz düşüncelerimiz veya tercihlerimiz için alay eden, aşağılayan hatta ve hatta dışlananlar var.

evet yırtık kot modasını bende sevmiyorum. çocukken yırtılan giysilerimde bu el ile yapılan dikiş gözükmesin diye sürekli uhu gibi yapıştırıcılar ile tuttururdum. bir dönem beni tinerci sandılar. çünkü çevremde yama - eski elbise veya bir tarafı yırtıldığı için tamir gören giysisi olan alay malzemesi oluyordu. kendimce o aklımla bulduğum çözüm idi. çünkü ailemin alacak gücü olmadığı gibi kendime de kendimce cezalandırıyor idim ki çok çabuk eskittim diye. halen 4 yıldan önce eskiyen bir ayakkabım olursa bu benim için çok moral bozucudur.

gençleri seyredin. özellikle yeni ergen veya cinselliği başlamış kız ve erkek çocuklarını. her 2 cins hem kendi içinde hemde diğer cinsler aralarındaki yarışı. hava atma yarışı da diyebilirsiniz üstün özel biri gibi görünme olayları

gerek yok
    sonuçda herkes toprağa girdiğince aynı kurtcuklar tarafından yeneceğiz ve herkes kefene aynı şekilde sarılıyor.

çocuğunun görselliği ile alay eden ebeveynler. çocukları özürlü doğanlar. veya bir şekilde yaşam sürecinde özürlü hale gelenleri lütfen aşağılamayın

hiçbir çocuk doğarken kendi isteiği ile ne cinsini ne ana-babasını - ülkesini - din'ini ve görselliğini seçerek gelmiyor.
    bunlar bizden sende bende ne varsa onlara aktarılıyor.

onların bireysel kişilik ve tercihlerine, başarıları için paradan elbiseden son model AKILLI tlf dan daha çok bizim ilgimize vaktimize ihtiyaçları var

karşımızdaki bu tür şiddet meyli olanlar maalesef bu tür bir aile içinden gelen ve gelmiş olanlardır.

doğal olarak bundan sonra gelecek siyasi partinin veya patırtının buna katkısı pek yok
    aile içinde aldığı ve alacağı İLGİ neticesinde oluşur

bu olay polis sayısı - bireysel gelir dağılımı gibi şeyler ile çözümlenmez. evet etkisi vardır ama asıl konu birbirimize karşı davranışımız ve göstereceğimiz ilgidir
    en basit örnek

muhalif kişiye verdiğimiz cevap tarzı ve hakaretler

herkesin NLP - Kişisel Gelişim gibi kitap - çalışmalarından faydalanması dileği ile

• Oradan biri eline bir şeycalıp niye suratını dağıtmıyor bu adamın? Suç mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orada 50 kişi var bir kişi de şerefsize müdahale etmiyor. İnsanlık ölmüş bu ülkede... Nasıl korkak bir millet olduk biz...
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    He ya silah serbestliği gelsin, sonra millet birbirine sıksın. Bu ülkede asayişi sağlayan bir güç var. Herkes kendi adaletini sağlarsa o zaman devletin bir anlamı kalmıyor. Bak bakalım ABD'de silah serbestliği var çok mu düzgün yer. Annesine babasına sıkan veletler var orada...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.