Şimdi Ara

18 Eylül N11.COM Rezaleti /Lütfen Yukarı Taşıyalım / ÜCRET İADESİ YAPILDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
4
Favori
45.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
284 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jeuxhome J kullanıcısına yanıt
    N11 kötü gittigidiyor çok iyi öyle mi? İkisi de komisyoncu,aracıdır.iyiliği kötülüğü tamamen bünyesindeki satıcıyla ilgilidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yıl önce büyük bir firma sayım yapmak için internetten işine yarar şeyleri alıp sayımı bitirdikten sonra ürünü iade etmişti. Neymiş 14 gün iade hakkı varmış.internette bir ürün 100 liraysa ama satıcının biri yanlışlıkla 10 lira yazarsa ve müşteriler alırsa satıcı onu o fiyattan göndermek zorunda ama son zamanlarda thh yasa tüketiciden yana olmasına rağmen satıcıyı korur kararlar verdi.hatta bu kararlara itiraz eden uyanıklar burada ağlama konuları açtı. Satıcı 100 dolar yerine 100 lira yazıyor ve bizim bu vampirler 5-10 tane sipariş veriyor.Satıcı da ürünü göndermiyor.bu vampirler de thh'ye başvuruyor ama thh satıcıdan yana tavır alıyor.

    Adam arıza tespit cihazı alıp işini gördükten sonra iade ediyor buradaki beleşçi tayfa da adamı savunuyor.bu beleşçi tayfa dükkan açsa ve kendileri aynı durumu yaşasa müşteriyi sopayla döver.hayatımda hiç internetten satış yapmadım,dükkanım da yok ama biraz mantıklı olun.konu sahibinin iadesinin sağlanmasına sevinmedim keşke thh'ye gitseydi de oradan da red yeseydi.neymiş n11 onun için bitmişmiş.vay anasını sanki çok bir alternatif var da.gittigidiyor'a git 2 gün sonra bir ağlama konusu daha açarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Senin adına sevindim. Rezaletler ses getirene kadar adım atmazlar. Yazıklar olsun bu tür firmalara. Oysa çok zor değil birkaç dakikada çözmek varken... Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj sayım az olabilir ama senin gibi çakal değilim. Ürün alıp kullanıp sonra da param gitti diyerek hem firmayı hem satıcıyı kötüleyip hakkını yemiyorum. Asıl burada adam toplayan biz değil sensin.

    Ayrıca senin gibi çakallar yüzünden kimsenin birbirine güveni kalmadı. Çakal seni. Adam ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okuyunca mağdur olduğunu söyleyen arkadaşı pek de mağdur görmedim. Cihazla işini bitirip iade ediyorsun gibi geldi bana da. Ortalığı birbirine kayıp nemalanmaya da çalışıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 üzerinde insanları kelime veya harf hatalarıyla kandırmaya çalışıyorlar hep. Nevresim seti aldım kızıma fotoda gözükenden farklı ürün geldi iadeyi de kabul etmediler sonrasında buraya konu açınca n11 ilgilenip düzeltti. Dün de anakart bakıyordum. Maximus xi z390 code. N11’de 2400 tl fakat sonra bir şey dikkatimi çekti. Tüm her şey maximus xi z390 code için detaylar vs sadece başlıkta maximus xi z370 code yazıyor. Herkese açık şekilde soru sordum bu hangi ürün diye özür dileriz bizim hatamız yanlış yazmışız diyip satışa kapattılar. Pek masum gelmedi bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi bir de şöyle şey yaşadım n11 üzerinde:
    Bir medikal ürün aldım masaj için fakat çalıştıramadım faturayı da görmemiştim muhtemelen kargo paketiyle çöpe gitti. Neyse firmayı aradım iade etmek istiyorum diye fatura yok bulamadım dedim neyse önemli değil bu seferlik böyle iade alalım dediler sağolsunlar. Ayrıca ben ürünü arızalı sanıyordum ve değilmiş adamlar yanlış kullandığımı söyledi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nemesis kullanıcısına yanıt
    Merhaba nemesis,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • Artık öyle bir hal aldı ki hakkımızı savunmak için sosyal medyada olayı duyurmak şart oldu. Üzücü olan tarafı bu.
  • Umarım konu sahibi gibi işini görüp iade eden şark kurnazları yüzünden kanun değişikliği yapılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Beni niye alıntıladığınızı anlamadım hocam, zira bende aynı şeyi dedim. Sadece kullanıp işini görüp iade etmesi etik değil dedim. Yazdığımı tekrar okursanız anlayacağınızı düşüyorum.



    Yazı da "iki türlü de iade HAKKINIZ" dikkat etmeniz gereken kısım.


    Hayırlı akşamlar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    hadi abisi hadi boş yapmayın artık . seve seve iadeyi yaptı atarı gideri içinde patladı . milleti koparmaya alıştınız tabi,çörü çöpü iteleyip şirretlik edince haklı mı oluyorsun ? 15 kişi de aynı şikayeti yazmış , kanıtı fotoğrafı herşeyi var. arasam daha da bulurum. uğraşmadım. herkes yalan bi senin abin doğru. mamanı iyi veriyor demek ki .
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    profilime gir de bak ne zaman üye olmuşum hangi konularda mesaj yazmışım.senin yaptığın tam olarak dolandırıcılık olmasa da dolandırıcılığa yakın bir şey.arıza tespit cihazını alıp işini gördükten sonra iade etmeye çalışan bir ahlak dışı davranış sergilemişsin.insanda biraz utanma olur.adamlar o ürünleri yurt dışından getirip uğraşıp satıyor senin gibi terbiyesiz insan da işini gördükten sonra iade ediyor. dakika91 diye bir arkadaşını foruma salmışsın.adam adeta sana siper olmuş.keşke satıcı n11'e '' ya iadeyi reddetmemi onaylayacaksınız ya da sisteminizden çıkıyorum'' diyebilecek dirayeti gösterseydi de seni bir görseydim.senin gibi terbiyesiz insanlar yüzünden adamlar 10 liralık ürünü 15 lira yapıyorlar çünkü iade kargo ücreti,kutunun deforme olması dolayısıyla da o ürünün sıfır niyetine satamamaları vb.

    profiline baktım da hep kurnazlık peşindesin.thh'ye gitmişsin 80 liradan küçük bir meblağ için adamı icraya vermeyi düşünüyorsun.adam zaten sana paranı ödemiş kullandığın zamanın da kendince ücretini kesmiş.malı yıllarca kullan sonra iade al.işin gücün kurnazlık ama bir gün birine fena denk gelirsin.bütün bu yaptıklarının bedelini sana ödetir.




  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    o kadar atıp tuttun ama ürünü tam olarak niye iade etmek istediğini yazamadın.yaptığın ahlaki değil
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    tabi alıştınız böyle ortadan ekli arabayı önce satıp sonra geri almaya %20 komisyon kesen çakallar gibi milleti koparmaya,dişiniz geçmeyince de böyle pislik çamurluk. millet bilinçlenecek mamanız kesilecek diye ölüyorsunuz. adam gibi iş bulun çalışın olm. herkes gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba nemesis,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
    Merhaba.
    Sıkça sorulan sorular ve yardım sayfanız ile Ödeme Koruma Sistemi bilgilendirme sayfanızda ciddi şekilde çelişkili ve uyuşmayan bilgiler yer alıyor. Bu içerikleri kim hazırlıyor? Doğrusu neden her iki sayfada da eşlenik şekilde yazmıyor?

    Ayrıca sitenizde Canlı Destek dışında şikayet formu oluşturma imkanı neden yok? Hal böyle olunca rezalet hikayeleri sosyal medya üzerinde ifşa olup yine bu mecralarda çözümlenmek zorunda kalıyor. Ayrıca ben dahil müşteriler arasında en belirgin inanış N11'in satıcıyı koruduğu yönündedir.

    Cevap yazarsanız sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Eylül 2019; 0:2:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abiler ablalar şurası benim canımı sıktı sizde ordan almayın kafası bakış açısı yada acısı. Halen bu tabiri kullanmak hele ki bu devirde gerçekten basit ve saçma. Sen sorun yaşadığın için mi tüm bu tantana?

    Gittigidiyor'dan geçen hafta oralb diş fırçası aldım ama beğenmeyip geri yolladım 4 gün sonra kredi kartıma iadesi geldi ama bugün de yolladığım kargo elime geldi. Sistemlerinde hata oluşmuş bilmem ne kabul etmeyip geri yolladım ürünü. O zaman bende başlayım ey ahali gg hem parayı iade ediyor hem ürünü size geri gönderiyor. Ne yaşıyorsanız kendi halinizde yaşayın yaygaraya ne gerek var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.