< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Ekim 2016; 3:47:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Ekim 2016; 3:47:23 > |
benim ön inceleme duruşması yapıldı ve ön inceleme duruşması olmadan aralık ayının sonunda banka aradı ve müsteri memnuniyeti kapsamında para iadesi yapacaz dıye bende önce kesinleşmiş thh kararına dava actınız onu kapatıp vermiş oldugum icra kanalı ile ödeme yapın dedim ve o gün bu gündür bekliyorum mayısta duruşmam var herşey lehime ön incelemeye dahi avukatları gelmemek için mazeret bildirmiş, Benim haklı olduğum kesin başka bir bankayı aradım cihaz eşleşme yapmadan qr kod ile para cekilemediğini ögrendim. bankanın acıgıda bu şekilde
|
Dolandırıcılıkların büyük bir kısmı mobil fatura ödemeleri üstünden dönüyor. Operatörler ısrarla 3D Secure sistemine geçmiyorlar ödeme ekranında. Faturaları ödensin de, isterlerse çalıntı kartla ödensin umurlarında değil. Ne devlet, ne emniyet, ne yönetmelik koyucular kimse bir şey yapmıyor. Söylemekten dilimde tüy bitti. Operatörler fatura tahsilatında 3D Secure'a geçsin, kart sahteciliği olaylarının yüzde 70'i biter.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 23 Ocak 2016; 23:54:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|