Şimdi Ara

Migros Sanal Market'te Mastercard® Banka Kartına anında 150 TL İndirim 16 Ocak- 27 Şubat 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
11
Favori
6.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya 16 Ocak- 27 Şubat 2024 tarihleri arasında sadece salı günleri 00:00-23:59 saatleri arasında Migros Sanal Market’ten yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanya Masterpass'e kayıtlı Mastercard ve Maestro logolu banka kartı ile Migros Sanal Market'ten yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişte 150 TL indirim sağlar.
    Ödeme sayfasında "İndirimi Uygula" butonuna tıkladığınızda ödemenizi anında 150 TL indirim ile tamamlayabilirsiniz.
    Kampanya sadece Masterpass ile gerçekleştirilecek ödeme yönteminde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için mobil cihazınızda Migros Sanal Market uygulamasının en güncel sürümünün yüklü olması gerekmektedir.
    Kampanya sadece bir satın alma işleminde kullanılabilir.
    Kampanyanın genel geçerlilik tarihi olan 16 Ocak - 27 Şubat 2024 tarihleri arasında toplam kotası 11.890 adettir. Toplam kampanya kotası dolduğu anda kampanya otomatik olarak pasif hale gelecek ve kullanılamayacaktır.
    İndirim elektronik ve altın kategorisinde geçerli değildir.
    Kampanya, başka anında indirim / indirim kodu kampanyaları ile birleştirilemez. İlk siparişte geçerli ücretsiz teslimat kampanyası ile birlikte kullanılabilir.
    Kampanya tek kullanımlıktır, bölünemez.
    Kampanya para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
    Kampanya karşılığında para iadesi yapılamaz.
    Sipariş iptali ya da iadesinde kampanyadan tekrar faydalanılamaz.
    Migros Sanal Market (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) ve Mastercard kampanyayı durdurma, koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Detaylı bilgi için 0850 200 40 00 no'lu Migros müşteri hizmetlerine ulaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus299 -- 14 Ocak 2024; 11:36:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

16 Ocak- 27 Şubat 2024

• Aynı kampanya bende var ama 750/100

• Neden sadece salı? Vallahi bulmaca gibi kampanya yapıyorlar.

• sadece salı günü ve min 750 şartı varsa değerlendirilir. umarım ilk alışveriş vs. muhabbeti çıkmaz sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Mastercard böyle yapıyor. Mesela Passo'da etkinliklere %25 indirim yapıyor sadece çarşamba günü geçerli.

• Ödeme esnasında mı indirim kuponla mı? Anlayamadım. Prime kodu ile birleşir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kota 11.890,ince bir ayar var galiba

• Teşekkürler yararlandım. Master logolu banka kartlarında geçerli sadece. Kredi kartı olmuyor.

• Petrol ofisi uygulamasından alınan kodla birlesiyor 750/200

• Teşekkürler yararlandım

• nays mastercard mı geçiyor yoksa visa mı bilgisi olan var mı arkadaşlar ona göre aksiyon alalım

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Visa

• Limit dolmuş galiba kabul etmiyor

• ben kullandım sorunsuz bir şekilde petrol ofisi kodu ile beraber 200 TL indirim sağladı

• Banka kartı dediği için yalnızca hesap kartları geçer, papara nays vs gibi ön ödemeli kartlar şartları sağlamaz

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt
    Kodu nereden aldınız ben bulamadım

• GkN_CyBeR G kullanıcısına yanıt
    Migros Sanal Market'te Mastercard® Banka Kartına anında 150 TL İndirim<br>16 Ocak- 27 Şubat 2024

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.