Şimdi Ara

1750tl bütçe ekran kartı tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim üzere bütçem 1750lira.esneme payı 200tl olarak düşünebiliriz. Islemcim i7 4770k, anakartım asus maximus VI hero.Bu doğrultuda tavsiyelerinizi ve neden bu kartı secmem gerektiğini aciklarsaniz çok sevinirim. Soğutma sıkıntım yok. PC kullanım amacım oyun doğrultusunda.cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih2020

Merhaba arkadaşlar.
    Başlıkta da belirttiğim üzere bütçem 1750lira.esneme payı 200tl olarak düşünebiliriz. Islemcim i7 4770k, anakartım asus maximus VI hero.Bu doğrultuda tavsiyelerinizi ve neden bu kartı secmem gerektiğini aciklarsaniz çok sevinirim. Soğutma sıkıntım yok. PC kullanım amacım oyun doğrultusunda.cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar

kesinlikle

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-rog-poseidon-gtx780-gtx780-rog-poseidon-gddr5-4gb-512bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71732

ASUS GTX780 ROG POSEIDON GDDR5 4GB 512BIT NVIDIA GEFORCE DX11.2 EKRAN KARTI

• forumda bmw nickli arkadas evga ekran kartları getirmekte. Bence o bütce ile 780 Ti superclocked yada classified alınabilir.Belirtilen kartlardan kat kat performanslı olacaktır.

buda konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_79507861/f_//tm.htm#79507861

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizom -- 1 Şubat 2014; 8:54:49 >
  • 1290tl'ye SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC al sana yeterde artar.Ekran kartına fazla para vermene hiç gerek yok.
  • 780ti ye filan bulaşma al 290x ini keyfine bak mantle ile %50 perf sağliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

780ti ye filan bulaşma al 290x ini keyfine bak mantle ile %50 perf sağliyor

yok devenin nalı %50 artışmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran kartsız sistem tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 770 veya 280x fazla masrafa gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

Yüzde 50 olmasın,%30 olsun sonuçta verdiğin paranın karşlığıni katve kat alacaksın

• quote:

quote:

%58 dicektim pardon

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    melih2020 M kullanıcısına yanıt
    İyi de o sadece Bf4'te 2 adet 290x'in, daha önceki performanslarına göre olan artışı oradaki teste göre. Gerçekte nasıl ya da kullanıcıların testleri nasıl bunları henüz araştırmadım görmedim o nedenle her oyunda o kadar performans artışı gösterecekmiş gibi reklam yapmanın manası yok... O değerler işlemcinin stok hızına göre olan değerler bir de..

Bunun dışında bir insan Neden kafa ütülemek ya da insanın sinirini bozmak için 290x alsın ki ? Stok soğutmalı, yükte 90-95 derecenin altında çalışamayan, gürültüden yanında duramayacağınız bir kartı önermek - almak... sapphire 290 Tri-X tamam da 290x şu an çok mantıksız bir seçim olur. Ancak ve ancak harici hava soğutucusu eklenirse ya da custom sıvı soğutmaya dahil edilirse biraz mantık kazanır ki bana göre 290 ile aradaki fiyata bakarak o da çok büyük israf gerçekten ekstra soğutma falan...

Gtx780'den stok halde r9 290 tri-x epey iyi performansta ancak gtx780 daha sorunsuz ve oturmuş bir kart. Çoğu kişiye güven veriyor bu nedenle. R9 290 tri-X alırdım ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 1 Şubat 2014; 12:45:59 >

• quote:

quote:

quote:

%58 dicektim pardon

Resimde gordugunuz uzere, 2 adet ekran karti kullaniminda %58 artis olmus, buna dayanarak butun kartlarda ayni basarimi saglayacagini iddaa etmek ve tavsiye etmek mantikli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

quote:

quote:

%58 dicektim pardon

Resimde gordugunuz uzere, 2 adet ekran karti kullaniminda %58 artis olmus, buna dayanarak butun kartlarda ayni basarimi saglayacagini iddaa etmek ve tavsiye etmek mantikli degil.

ben bütün kartlarda demedim zaten 290x i onerdim arkadaşia

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

quote:

quote:

%58 dicektim pardon

ben bütün kartlarda demedim zaten 290x i onerdim arkadaşia

7sen bu firmaya ne bakiyorsun hocam %58 performansi cfde vermis demekki islemci kartlari sinirliyormus tek kartta en fazla vercegi %10 oda zaten driver ile saglanan bir artis yani mantle dusuk islemcisi olup yuksek kart almak isteyenlere yariyan bir yazilim hali hazirda yuksek islemci ve tek kart kullananlar icin bisey anlam ifade etmiyor fazla

• http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9401

kaliteli bişi isteiyorsan buna da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: melih2020

Merhaba arkadaşlar.

kesinlikle

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-rog-poseidon-gtx780-gtx780-rog-poseidon-gddr5-4gb-512bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71732

ASUS GTX780 ROG POSEIDON GDDR5 4GB 512BIT NVIDIA GEFORCE DX11.2 EKRAN KARTI

+1 üstelik amd tarafında r9 290x ten sadece 50 - 100 tl daha pahalı olunca kaçırılmaz bi fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 1 Şubat 2014; 13:35:14 >

• Arkadaşlar tavsiyelerinizi oldukça tatmin edici buldum.Peki Zotac GTX 780 Ti AMP karta ne diyorsunuz ? parasını hakeder mi ? yoksa dediğiniz gibi ben R9 290X serisinden bi kart alabilirim,aralarında cok fark yok,olmuşken tam olsun istiyorum,elbette gelecekte daha iyileri çıkacaktır ama şuan için ekran kartı benim göz bebeğim diyebilirim...bütçemi de 200 lira esnetebilirim bu hususta:) Cok fark etmez diyorsanız ben tavsiyeleriniz üzerine bu ayın 15inde alım işlemini yapacağım.Vatandan aldm diğer parçaları,bunu da bi abimden alacağım inşallah.sağolsun devletimiz kredi kartlarına taksit olayıyla bir öğrencinin artık bilgisayar sahibi olamayacağını güzel bir şekilde kanıtladı.en azından kendi kazandığım parayla.:) birikime devam..:)

Arkadaşlar bu üç ekran kartı arasında kaldım;tavsiyelerinizi hala beklemekteyim.

1-ASUS GTX780 ROG POSEIDON GDDR5 4GB 512BIT NVIDIA GEFORCE DX11.2 EKRAN KARTI http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-rog-poseidon-gtx780-gtx780-rog-poseidon-gddr5-4gb-512bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71732

2-ZOTAC GTX780 AMP! GDDR5 3GB 384BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTIhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-70203-10p-gtx780-amp!-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68770

3-SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11226-00-40g-r9-290x-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71708

Şuana kadar tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ediyorum,bununla birlikte Rog serisine kayıyor gönlüm.son bir kez sorup emin olmak istedim :) Asus her zaman gönlümde ayrı bir yer tutmuştur.+1yıl garantisi olsun,servisi olsun...

Arkadaşlar konumuzla alakası yok ama ankarada ufuk üni de okumaktayım,hukuk bölümünde.Çankaya-Balgat civarı evde kalıyorum,Benim gibi kafayı bilgisayar ile bozmuş ev arayan arkadaşlar varsa bana pm'den ulaşabilirsiniz:) 2 kişilik yerimiz boş:) bizde 2 kişiyiz:) 3+1 de evimiz:) Her türlü online oyun birlikte oynanır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih2020 -- 1 Şubat 2014; 21:24:46 >

• R9 290x in mantle perf sonuclarini arastir zaten istemesende 290x i alacaksin

• R9 290X doğru tercih olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.