Binbaşı
03 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 208 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar akıllı telefon alma arefesindeyim fakat kararsızlıktan henüz bir tercih yapabilmiş değilim daha önce hiç iOS cihaz sahibi olmadım yıllardır Sony kullanıyorum benim için en önemli iki şey Ön Kamera ve cihazın dayanıklı olması uzun süre götürmesi bunların yanında batarya ve akıcılıkta da sorun yaşamak istemiyorum kullanıcıların fikrini bekliyorum.
Arkadaşlar akıllı telefon alma arefesindeyim fakat kararsızlıktan henüz bir tercih yapabilmiş değilim daha önce hiç iOS cihaz sahibi olmadım yıllardır Sony kullanıyorum benim için en önemli iki şey Ön Kamera ve cihazın dayanıklı olması uzun süre götürmesi bunların yanında batarya ve akıcılıkta da sorun yaşamak istemiyorum kullanıcıların fikrini bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba bugün 500GB SuperSlim PS3 satın aldım cihazın tüm bağlantılarını doğru bir şekilde yaptıktan sonra açtım ve menüde biraz gezindim internetten bir video açtım sesin kesik kesik geldiğini fark ettim daha sonra emin olmak için bir oyun indirdim onda da aynı şekilde ses kesik kesik geliyor sizce ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar GTA V Şuan PSN Store'da 108 TL daha PS3 almadan oyununu aldım.Alacak olanlar kaçırmasın derim

Bir arkadaşım ;

böyle bir hata alıyor açılışta windows logosundan sonra , ve bilgisayar 15 , 20 sefer tekrar denedikten sonra açılıyor. yardımlarınızı bekliyorum . şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum şuan için aklımda tek kalan soru işareti şu ki bildiğiniz üzere telefonun sabit depolama alanı 8GB ve bu da ben de dahil olmak üzere bir çok kullanıcı için yetersiz bir alan.Eğer ben telefona MicroSD Kart takarsam uygulamaları SD Karta taşıma imkanım var mı ?
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kararsız kaldım.Xperia SP için kamerası kötü deniliyor ne derece doğrudur kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? 8GB Sabit Depolama alanı bana yetersiz gelecektir uygulamaları SD Kart'a taşıma şansım var mı ? Dört Çekirdek işlemciye Çift Çekirdek tercih edilir mi ?
silinsin
5 Dakikalık kararlık testinden sonra Max. 57 Derece gördüm Battlefield 3 oynadım.Herhangi bir Reset atma yada Mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım değerler stabil gibi.Fakat yeni bir soğutucu alana kadar da fazla yormak istemiyorum sizce değeleri düşürmeli miyim ?

Hakkında
Forum İmzası:
GIGABYTE B450M S2H Anakart | AMD Ryzen 5 5600 7 NM 3.5 GHZ İşlemci | GIGABYTE RTX 3060 TI Windforce 8 GB Ekran Kartı | 16 (8x2) APACER Panther DDR4 CL16 3000 MHZ Ram | DarkFlash Aquaris Kasa | 1 TB SEAGATE Barracuda HDD |SAMSUNG 120 GB 840 EVO SSD
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
Apple
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.661
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 10.040 (Bu ay: 485)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.318 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.