Şimdi Ara

17 yasında lise 1 öğrencisi olmak normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
12.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben lise 1 de kaldım bu sene bi de geç yazılmıştım seneye yani 17 yasında yine lise 1 e gidicem benden 2 yas küçüklerle okumak koyacak gibi bide siz yorum yapın

• Yapay Zekanın Yanıtı

17 Yaşında Lise 1 Öğrencisi Olmak Normal Midir?

1. sınıf öğrencileri genellikle 14-15 yaşlarında olurken, 17 yaşında olmak nadir görülen bir durum değildir. Bunun birkaç nedeni vardır:

2. Doğum Günü: Bazı öğrenciler akademik yılın başlangıcından kısa bir süre önce doğarlar, bu da onları sınıf arkadaşlarından yaşca daha büyük yapar.

3. Akademik Yerleştirme: Zihinsel veya fiziksel engelleri olan öğrenciler, akademik ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilecekleri bir sınıfa yerleştirilebilirler.
    4. Okul Değişikliği: Öğrenciler, farklı bir okul bölgesine taşındıklarında veya özel eğitim programları gibi farklı eğitim seçeneklerine ihtiyaç duyduklarında sınıflarını tekrarlamak zorunda kalabilirler.
    5. Kırmızı Çeşit: Öğrenciler, akademik zorluklar nedeniyle sınıfta kalabilir veya kişisel nedenlerle (ör. sağlık sorunları, ailevi durumlar) eğitimlerine ara verebilirler.

17 yaşında 9. sınıfta olmak sosyal olarak zorlayıcı olabilir, ancak birçok öğrenci akademik ve sosyal olarak başarılı olmak için gerekli desteği bulur. Ailelerin ve eğitimcilerin, bu öğrencileri desteklemek ve sınıflarına uyum sağlamalarına yardımcı olmak için aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmaları önemlidir:

• Akademik Destek: Öğrencilerin, ihtiyaç duydukları ek desteği almaları sağlanmalıdır, ister özel ders ister ek ödev yardımı olsun.
    • Sosyal Destek: Öğrencilerin, kendilerini kabul edilmiş ve desteklenmiş hissettikleri sosyal ortamlar yaratılmalıdır.
    • Rehberlik Hizmetleri: Okul rehberlik danışmanları, 17 yaşında 9. sınıfta olan öğrenciler için değerli destek ve rehberlik sağlayabilir.

Sonuç olarak, 17 yaşında 9. sınıfta olmak nadir değildir ve çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Bu öğrencilere akademik ve sosyal olarak başarılı olmaları için gerekli desteğin sağlanması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayır
  • Öğrenmenin yaşı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamamsakin şampiyon

beyler ben lise 1 de kaldım bu sene bi de geç yazılmıştım seneye yani 17 yasında yine lise 1 e gidicem benden 2 yas küçüklerle okumak koyacak gibi bide siz yorum yapın

Doğrusu böyle olacaktı...
  • abisi olacaksın sınıfın işte kavgalarda en önde ol aslan :D
  • Millet o yaşta üniversite de ilk dönemlerini okuyor haliyle biraz geç kalmışsın
  • Oha ben 15 yaşında geçicem 9a ... :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anormal bi durum ama zevkini çıkar.
  • Anlaşmazlıklar çıkıcak, onlar sana çoluk çocuk gelicek, sarmıcaklar seni, höt desen .., kısacası normalde değil valla
  • Azıcık aklını kullanırsan sınıfın reiside sen olursun kızlarıda sen götürürsün azcık aklını kullanman yeter.
  • Okul işi bitti ama lise 1 e giderken büyükler genelde küçüklerden utanırdı sınıfta kalmak iyi bir marifetmiş gibi kaç yaşındasın ulan deyince çıkıştaki yediği dayağın üstüne diğer gün köşedede oturabiliyorlar.Fazla hava atmamayıp sınıfını geçmeye baksan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhnGL -- 5 Haziran 2010; 23:36:19 >
  • 16 yaşında lise 3 Sınıfın küçüğüyüm.
  • ben 17 yaşımda üniversite 1 deydim :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyxelcenk

ben 17 yaşımda üniversite 1 deydim :D:D

İlk senede kazanırsam bende öyle olacağım
  • 22 yaşında kazık kadar adam var bizim okulda lise 4.
  • 2-3 sene sonra inzibatlar gelir okula seni almaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

22 yaşında kazık kadar adam var bizim okulda lise 4.

ohaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

22 yaşında kazık kadar adam var bizim okulda lise 4.

bilmem neresinin kılları erginar çiçeğine dönmüş daha lise okuyo
  • bizim okulda lise 3 te 19-20 yaşında dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyxelcenk

ben 17 yaşımda üniversite 1 deydim :D:D

aynen
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.