|
Bildirim
|
Şu 4 bakır borulu Snowman'den alacağım sanırım. MicroATX kart ama boyutları uyar sanırım.
Cohannan çok faydalı paylaşımlar yapıyorsun, eline emeğine sağlık. |
Selamlar arkadaşlar bu CPU fanı ben de aldım ve kasamda fazla ışık sevmediğim için led şeritin kablosunu kestim. Fanlar sorunsuz ve ışıksız olarak çalışmaya devam ediyor. RGB falan filan fazla hoşlanmayan arkadaşlar için anlatıyorum; Fanların tellerini sökerek fanı 'radyatörden' ayırın. LED şeridin üstünden + ve - lehimlerinden çıkan kabloyu takip edin, tek kabloda birleştiği yerden kesin. Uçları bantlayın. En yüksek soğutma performansı için fanları doğru yöne bakar şekilde ayarlamayı unutmayın. Sağ fanda snowman yazısı kasanın önüne bakacak, sol fanda da DC 12V yazan kısım kasanın arka tarafına bakacak. (Termal macun olarak Arctic MX-4 2019 sürülü) Ledlerin kablosu Arka Ön Bu da stok fanla asla göremediğim bir sıcaklık. Performans: Dengeli |
Ürün geldiğinde önce stok fan, sonra Snowman ile aşağıdaki görseldeki gibi ayarladıktan 15 dk sonrasındaki ekran görüntülerini paylaşır mısınız? Almayı düşünenler için fikir verecektir.
Aida64(işlemci yük testi):https://www.aida64.com/downloads |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepton355 -- 7 Haziran 2020; 23:28:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|