Şimdi Ara

1660 S-Ti mı Yoksa RTX 2060 mı almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibindenden araştırıyorumda gtx 1660 super yada ti modeller 5-6bin arasında

Rtx 2060 düz Super olmayan modellerde genelde 6500 ile 8bin tl arasında

Aralarında Performans farkı yok denicek kadar az. Çok minimal yani. Fakat neden fiyat olarak bukadar fark var aralarında. Yani 1500-2500 tl arası fazla verip rtx mi almak mantıklı yoksa 5-6bin arasına 1660ti yada supermi almalıyım.

• bu saatten sonra rtx harici kart alınmaz

2060 ile aralarında fark da var

2060 al geç düşünme diğerlerini

• Dlss + Ray Tracing + performans farki her turlu 2060
  • dahili gpu'lu amd işlemci al derim; bu mining furyası dinmeden harici ekran kartına o kadar para verilmez.

olmadı git konsol al.

o da olmadı, geforce now muydu neydi ordan oyna oyununu.

ray tracing zaten açmaya değer bi şey değil. "dlss var ama" diyene de bakma, bi tık düşük çözünürlük açarsın ya da bikaç ayar kısarsın, yeter.

bi ara gene böyle olmuştu. kart fiyatları ayyuka çıktı, mining patladı fiyatlar dibe çakıldı. gene olacak aynısı.

• RTX kullanacaksan 2060 kullanmayacaksan 1660

yalnız unutmaki giriş seviye RTX deneyimi veriyor. adam gibi RTX tatmak istiyorsan 3000 serisi şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reception47

Bu mesaj silindi.

sıfır 2060lar 2.el 1660s lerden daha ucuz 6k ya 2060 dan iyi kart bulamazsın sıfır olmak şartıyla. 2.el olarak alacaksan ilanları gözlemle 2070 bile düşebilir bu ara

• Kardesim NSA da,NKA da 1660Tİ nin yapacagı 2500, 2060 ın 3000TL fazlası degil ama yok ben 2-3 katına alırım problem degil diyorsan 2060 al.

Ben olsam su durumda Ekran kartı almam.4350GE li APU sistem kur ya da Hazır Sistem leri takip et.Uygun fiyatlı gorursen belki Al Satcılar bitirmeden 1 tane alırsın.

Itopya gecen hafta 9000 liraya 2060 sistem sattı.2060 3000TL ye geliyordu.İncelemeyi izledigim an baktım stokları anında bitirmisler.Sonra aynı kart burda 7500 e satısta...

İlla alacagım diyorsan da her turlu 2060 daha iyidir.Ama 8GB lıgı na bak derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu anda RTX 2060 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki kart da o parayı etmez. İnternetin iyiyse ayda 75 tl ver GeforceNow ile oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlss avantajından ötürü 2060, dlss 2.0 ile gerçekten muazzam performans artışı getiriyor desteklediği oyunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara bu kartlar alınmaz.Rx6600xt yi bekle az kaldı uygun olursa onu alırsın.Mining olmuyormuş onda galiba 128 bit miş ama 8gb vram var.2k hedefli bir kart gibi duruyor.

• 6600XT beklemeye karar verdim bende Amd fidelity fx ile dlssteki gibi yüksek fpslere ulasabiliyoruz.

RTX kartlar çok uçtu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.