Şimdi Ara

16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyleleri için düşüncelerime ancak Neyzen Tevfik tercüman olabilir.

• Bence hiç ilgisi yok' bahsettiğiniz tiplerden değil bu. Kıza güçlü görünmek için bile yapıyorlar bu hareketleri. Sizin bahsettiğiniz farklı birşey. Gençliğin verdiği heyecan ve düşüncesizlik ten kaynaklanıyor. Ama bu tiplerle takılan kızlardan da pek birşey beklenemez onuda söyleyim yani' kızlarda ak kaşık değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle bi durumdayız ki bir bayan yalandan bana dokundu, taciz etti bile dese daha olayı anlamadan linç ediliriz. Allah doğru yoldan ayırmasın bizi. Helalin, namusun olmayan kadına kimse dokunmamalı.

• Bunlar hapçı arkadaşlar. Kızı erkeği hapçı bunları alıp kaynatarak yok etmek lazım

• dot4-2 D kullanıcısına yanıt
    Ne 15i 8 yıl yatsa iyi 18 yaş altı

• Asıl benim merak ettiğim kız bekleyecek mi beklerse yazık olacak beklemezse evlendiği kişiye yazık olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: YananGülYoldaşlığı

biri sizin bir kadın yakınınıza bir el atsa, hatta bu "el atma" işini daha da ileriye götürse; kadın yakınınız tepki gösterse ve bu olay haberlere çıksa sizinle aynı fikri paylaşan üyeler burada bayan yakınınız hakkında tacize uğrayan kıza yazdıklarını aynen yazsa?

şu "bana ve yakınıma dokunmayan yılan bin yaşasın" tarzını bırakmalısınız... çünkü yarın sizin veya bayan yakınınızın başına gelmeyeceğinin garantisi yok.

Ya boş konuşma birader. Bu konuları bizzat tecrübe eden biri olarak konuşuyorum bu tarz konulara direkt atlamamak gerek. Adamın gerçekten sapık olduğunu bilmiyoruz. Sadece bir tane kızın iddiası var. Belki minibüste ayakta dururken istemeden eli değdi. Olamaz mı? Var mı kanıtı? Öldürmek mi gerekli anında. Her olay göründüğü gibi iddia edildiği gibi olmayabilir. Hemen Meriç Meriç atlamayın

• bunun anasını babasını bacısını... Allahım yarabbim sen bizlere sabır ver... Düşünsenize ; ergen piçin teki geliyor babanıza böyle saldırıyor, ölmesine sebep oluyor. Ne hissederdiniz?

• 16 yaşındaki birinin nasıl tabancası olabiliyor??

• Büyük bir ihtimal saldıran çocuk hayattan beklentisi olmayan, maddi sıkıntı çeken, işi gücü olmayan ve olması ihtimali de olmayan bitik ve yitik bir tiptir. Böyle tiplerden her türlü pislik beklenir. Uyuşturucu da kullanıyordur. Baş sorumlu ailesidir. Aile terbiyesinden yoksun bırakılmış. Terbiye adı altında şiddete maruz kalmış, aile dramı yaşamıştır. Araştırılsın kesin arkasından aile dramı çıkar. Sarhoş, ilgisiz bir baba. Evde sürekli tartışma, dayak, baskı. İnstagramdaki sahte hayaları gerçek zannettiklerinden, insanların her gün öyle yaşadıklarını zannettiklerinden. Kıskanma, kendi hayatlarına lanet okuma nedeniyle öfke ile doluyorlar. Bu olay da bu birikmişliğin dışa vurumu. Önüne gelen çocuk yapmasın. Maddi ve manevi çocuğunuzla ilgilenebilecekseniz çocuk yapın.

• Bu şerefsize ötenazi yapıp anne ve babasını da tutuklayıp ceza evine göndereceksin.

Dün yolda fakir bir çift gördüm üstleri başları yırtık, yanlarında 3 çocuk 4-5 yaşlarındalar, üstüne üstlük kadında hamilydi.

Aslında yasa çıkacak; çocukların işlediği her suçtan anne-baba da sorumlu tutulacak.

O zaman domuzlar gibi üreyen malum kesimler, çocuk yaparken bir kere daha düşünürler.

• Kısasta Hayat var.

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Bazı mafyavari kişiliklere ilgileri çok büyük ' mafya babası diye tabir edilen birinin videosunu izledim ' sonra dedim ki bu insanlar kafayı yemiş. Sanıyorlar ki o adamlar herkese kafa tutuyor' o adamlar 50 tane korumayla geziyor. Devlet desteği vb şeyler var arkalarında. Ya sen ? Zengin değilsen kim takar seni ? O adamlar gibi mi olmaya ozeniyorsun ? ABD yi de geçeceğiz suç oranlarında ' bu gidişat onu gösteriyor. Bide bireysel silahlanma serbest olsa neler olur acaba.. Düşünmek dahi istemiyorum.

Hocam eğitim sıfır sıfır sıfır. Cahil bir nesilden bu hareketleri yapması beklenir zaten. İnsanlar karnını doyuramayıp genç yaşlarda para kazanmak uğruna gençliklerini harcıyorlar. Eğitim , kişisel gelişim hak getire..Sistemimiz batsın. Güzel ülkemin acı gerçekleri malesef.

• Çukur ,kurtlar vadis ,eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, zalim malım ağa zengin adam felan .. dizilere bak hizaya gel lan rtük nirdesin saklanıyor musun? Yandaş tv olunca piyasada yoksun

• togiksk T kullanıcısına yanıt
    Bence medya zehirliyor toplumu ' legal bir şekilde lanse ediyorlar mafya dizilerini vs vs. Örnek : sokağın çocukları yaşam mücadelesi veriyor gibi ... Bu mücadele de cinayet var uyuşturucu var var da var.. Daha bir çok çeşiti var .. Eğer çocukta biraz da olsa şiddete eğilim varsa bu dizilerle birlikte pekişiyor ' ve toplumsal etkende dahil buna ' bu olayları daha fazla görüyoruz. Acı gerçek bu halktan ümidim yok benim. Ne gencinden ne yaşlısindan. Bunlar daha iyi günler gelecekte daha farklı olacak bence herşey hatta yakın gelecekte. Medya yoluyla yapılan manipülasyonun etkilerini silmek kolay değil ' bu dizilerle büyüyen bir nesil gelecekte ne kadar sağlıklı olur muamma. Kanunlar caydırıcı değil ' gelişmiş ülkeleri bırak gelişmemiş ülkelerde bile bu kadar şeffaf degil. '

• quote:

Orijinalden alıntı: themann41

Bence medya zehirliyor toplumu ' legal bir şekilde lanse ediyorlar mafya dizilerini vs vs. Örnek : sokağın çocukları yaşam mücadelesi veriyor gibi ... Bu mücadele de cinayet var uyuşturucu var var da var.. Daha bir çok çeşiti var .. Eğer çocukta biraz da olsa şiddete eğilim varsa bu dizilerle birlikte pekişiyor ' ve toplumsal etkende dahil buna ' bu olayları daha fazla görüyoruz. Acı gerçek bu halktan ümidim yok benim. Ne gencinden ne yaşlısindan. Bunlar daha iyi günler gelecekte daha farklı olacak bence herşey hatta yakın gelecekte. Medya yoluyla yapılan manipülasyonun etkilerini silmek kolay değil ' bu dizilerle büyüyen bir nesil gelecekte ne kadar sağlıklı olur muamma. Kanunlar caydırıcı değil ' gelişmiş ülkeleri bırak gelişmemiş ülkelerde bile bu kadar şeffaf degil. '

Sonuna kadar haklısın hocam. Ama malesef küstüm oynamıyorum diyipte çekip gidemiyoruz bu topraklardan. Çocuklarımızın geleceği için bir şekilde bu bozuk düzen ile mücadele etmemiz gerekiyor. Geçte olsa elbet bu düzenin daha iyi olacağını biliyorum . Umutlarımızı kaybemeyelim.

• Normalde bu katilin öldürdüğü adamın çocuğu kardeşi eşi dostu varsa bu kanı yerde bırakmamalı. O psikotap içerde 15 yıl yatar çıkar ama öldürülen adam belki çoluk çocuk sahibiydi. Allah göstermesin benim yakınlarımdan birine bu şekilde biri kıysa onun sülalesini ortadan kaldırırım.. Çünkü o saatten sonra yaşadığın hergün haram olup bunu yapan piçi düşünmekle geçer.

• akp sistemi dindar ve kindar gençlik!

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.