Hiddete bak, nasılda ölümüne vuruyor, şimdi 15 yıl falan yatınca adalet sağlanmış mı olucak? Adam zaten tansiyonu falan var heralde halsiz bir şekilde oturuyor köşeye. İnsan öldürmek nedir ya bir kişi ölüp gittikden sonra kendini savunamayacakki ozaman adalet neye göre ceza veriyor anlamadım gitti. Sadece bu olay için konuşmuyorum ne şekilde yitip gidenler var birgün böyle olaylar kendimize , yakınlarımızın başına gelebilir hayattan başkası tarafından katledilip yok edildikten sonra sesimizi duyurabilir miyiz ? Hayır! Ozaman benim gözümde Öldürmenin Cezası bellidir. Şimdi yaşından dolayı müebbetde vermezler. çoğu ülkenin hukuk sistemine uymasada; Kısasta Hayat var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 4 Eylül 2020; 17:53:21 > |
16 yaşındaki genç eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu döverek öldürdü (12. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bende345Benim de aklıma direkt olarak katilin Muşlu olabileceği geldi.
Alıntıları GösterAl işte yoruma bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek yaşam hayatı olan bir varlığı öldürmek bu kadar kolay olmamalı ya. Bence cinayet işleyenlerin öldürülmesi gerekiyor, adalet ise adalet budur. O kişinin hayatı bir daha gelmeyecek ama sen 10 sene sonra hayatına devam edebileceksin. Bu mu adalet.
-
O yorumu hangi mesaja karşılık yazdığım belli değil mi? Adam, Bursa'da gayrimeşru işlerle uğraşan Muşluları övüyor.
ülke piç kaynıyor sik kadar boyları ile yaptıklarına bak
-
Hocam o tiplere birşey anlatamazsın ' onlara göre kızlar masumiyet abidesi' tüm erkekler cani! (Video için söylemiyorum 'bu arada bu sözü genel olarak söylüyorum ' başka yerlere cekmesin kimse) Yağlama konusunda bir numaralar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themann41 -- 4 Eylül 2020; 23:1:34 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen içerdeyken inşallah o kızı bi güzel zıplatırlarda, kudurursun içerde.
Nerde aptal it kopuk varsa onu buluyor kadınlar. İnsan biraz aklı başında birisiyle arkadaşlık eder. 16 yaşında belinde silah taşıyan birisi yarın öbür gün seni öldürmeyeceği ne malum? Vallahi eğer bir kızla görüşüyorsanız ve ciddi iseniz geçmişine bakın abi kafayı takmış birisi varsa eski erkek arkadaşı ya da eski kocası uzak durun. Başınız belaya girmesin böyle şeylerin sonu hep kötü biter ya sen ölürsün, ya da karşı taraf o yüzden aklı başında kendisini bilen kadınlarla görüşün.
Çocuğu, 2 gün aç bırakılmış 5 köpekle aynı odaya atıcan.
Ailesinide 10 sene hapis.
Doğuruyonuz makine gibi
ülke hayvanat bahçesinden farksız.
Başını ellerinin arasına almış, savunmasiz birine öldüresiye vurmak nasil bir vicdandır?
İdamın mutlaka ama mutlaka gelmesi lazım bu tipler için.Kimse bana bu mahlukun 24 yıl sonra cezaevinden çıktığında bana,aileme veya dışarıdan herhangi birisine zarar veremeyeceğinin garantisini veremez.
Ya idamı getireceksin ya da ömür boyu hücre cezası verip kendi pisliğinde gebermesini beklesin.Bu gibi insan görünümlü varlıkların 16 yıl yaşaması bile çok.
İşin komik yanı, bunun sülalesi de her mecrada af gelsin af gelsin diye sosyal medyayı inletecek.Af inletecek.Af neden olmamalı sorusunun en güzel cevabı bu olaydır sanırım.
Hocam her ne yaşıyorsan nolur bana da öğret ben de ondan yaşamak istiyorum lütfen
Kendini dünyayı yaratmış olarak gören kişiler
Oğlan insan azmanı gibi adam kendini savunamamış bile.
Bu şekilde kasten adam öldürenler için ayrı bir hapishane gerekli.
-
Silaha güvenip millete delikanlılık yapmak 16 yaşına kadar inmiş. Silah mı delikanlı yoksa siz mi ?
-
16 yaşında ise babası içeri girsin , ailedir çocuğu yetiştiren
Kız şimdi başkasıyla evlenecek devinecek böyle birinden kurtulduğu için oda içerde a.a görür.
şimdi sen içerde çürürken.. o kız hayatını yaşayacak çatır çatır bir sevgili bulacak evlenecek çoluk çocuk yuva kuracak..
sense erkeklik yaptığını sanıp çöpe gideceksin.
-
O kız seni beklemeyecek, sen katil bir zavallısın aptal ergen. Şimdi içeride pişman olup, yok olup giden acınası hayatını düşün, bolca sigara iç kanser ol ve öl.
Sanarsın erkeklik yaptı ... topişi
.....gülmeye başladım bu kıza şimdi el değil neler değer :)
İdam edilsin böyle tiplerle aynı havayı yaşamı paylaşmayalım lütfen rahatsız oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 5 Eylül 2020; 14:27:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X