Şimdi Ara

16 cm subwoofer önerisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda bir plan var ama bana 16 cm 2 adet subwoofer lazım. Evimde kullanacağım için güç anlamında aşırıya gerek yok 70-80 rms olsa yeter ama malesef bu ebatta hiç subwoofer bulamadım varmı sizin bildiğiniz bir yer veya bir ürün ? Ve 4 ohm olması çok iyi olur 8 ohm olursada fark etmez ona göre amfi alırımda tercihim 4 ohm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şöyle bir şey var ama fiyat tuzlu biraz. 4 ohm.

www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4458
  • Bulabilirsen sony rx99 muzik seti hoparlorlerini tavsiye ederim cok deli caliyolar ama 8ohm olmasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

Hocam şöyle bir şey var ama fiyat tuzlu biraz. 4 ohm.

www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4458

Evet hocam bu baya tuzlu bundan ikitane alacağıma komple sistem toplanır

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Bulabilirsen sony rx99 muzik seti hoparlorlerini tavsiye ederim cok deli caliyolar ama 8ohm olmasi lazim

Hocam baktımda bulamadım. Hafta sonu selanik pasajına gidip ordan bi bakıcam

• www.n11.com/xetec-bhp-704d-175-cm-cift-bobin-4-ohm-bas-hoparlor-P18211810
  • quote:

Orijinalden alıntı: crosfire01

www.n11.com/xetec-bhp-704d-175-cm-cift-bobin-4-ohm-bas-hoparlor-P18211810

Sağolasın hocam tam aradığım kriterlere uygun bir ürün ben okadar aramama rağmen bulamamıştım 17.5 cm için kabinimi biraz genişleticem sadece teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

quote:

Sağolasın hocam tam aradığım kriterlere uygun bir ürün ben okadar aramama rağmen bulamamıştım 17.5 cm için kabinimi biraz genişleticem sadece teşekkür ederim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aldğın takdirde performansını bizimlede paylaşırsan sevinirim çok merak ettiğim bir ürün çünkü

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aldğın takdirde performansını bizimlede paylaşırsan sevinirim çok merak ettiğim bir ürün çünkü

Olur hocam görüşlerimizi sizinle paylaşırım ama ben kabinimde bakalım nasıl bir performans verecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• firatakdag kullanıcısına yanıt
    ürünü aldınız mı acaba, performasını bende merak ediyorum. grande punto aracım var ve sadece orta sesli kaliteli müzik arıyorum. jbl mid takım, amfi ve bunu alsam bagajda stoplambaların arkasına bir kabinle taksam hem yer kaplamaz bagajda hemde sesi benim için yeter olur düşüncesindeyim.
  • Bende takipteyim bu cihazların performansını merak ediyorum.
  • turgay_gfb T kullanıcısına yanıt
    daha alamadım ürünü hiç uğraşacak ve ilgilenecek vaktim olmadı ama almam yakındır görüyorumki çok kişide meraklı alır almaz düşüncelerimi paylaşıcam arkadaşlar
  • bütçe belirtmemişsiniz, 16 cm sub ok ama neden 2 adet aradıgınızı merak ettim açıkçası. linkteki ürünün ses çıkış gücü 100 watt zaten olamaz ancak mesele kaliteli olması ise birçok farklı alternatif üretilebilir.

sanırım evde bir kabininiz var ve o kabinde 2 adet 16 cm lik yuva var.ses sisteminizde diger frekanslar için hoparlör varmı peki?
    beslemek için anfi almadıysanız aktif bir sub da alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

bütçe belirtmemişsiniz, 16 cm sub ok ama neden 2 adet aradıgınızı merak ettim açıkçası. linkteki ürünün ses çıkış gücü 100 watt zaten olamaz ancak mesele kaliteli olması ise birçok farklı alternatif üretilebilir.

sanırım evde bir kabininiz var ve o kabinde 2 adet 16 cm lik yuva var.ses sisteminizde diger frekanslar için hoparlör varmı peki?

hocam mikado v11b 2.0 ses sistemim var ve üstündeki hoparlörlerde eskidi artık sesleri çok bozmaya başladı, bu işlerlede uğraşmayı çok severim ve kendim birşeyler yapmak istiyorum. Amacım 2.0 sistemin yerden biraz yükseltip altlarına subwoofer koymak iki adet koyacağım için çokta güçlü bir subwoofera gerek duymuyorum delicesine bass seven biri değilim. bunlara artı olarak üstünekideki hoparlörleri çıkartıp pionner 172c mid takımı koycam ve tweeter olarakta üstündekileri söküp dome tweeter takıcam. bunlarıda cadence 125.4 ve jbl 300.1 ile besliyicem ve kabinlerdede biraz değişiklik yapıcam kaplama sticker gibi. ve bir devre yaparak mikado ses sisteminde kullandığım kumandayı yapacağım sistemde kullanabilicem amacım bu.

xetec subwooferlar 100 rms değil 50 rms bile verse yeter bana iki adet koyacağım için toplamda ikisi 100 rms beni fazlasıyla tatmin eder bass önceliğim olmadığı içinde çok pahalı birşey istemiyorum ama bu hiç bass olmucak anlamınada gelmez.

aktif subwooferlar bana biraz daha pahalıya patlıcak gibi ve odam ufak mikadoları zar zor sığdırdığım yerde aktif bir subwooferı bilgisayar masamın üst kısmana koymaktan başka yerim yok. bu yüzden böyle bir yolu izlemek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

bütçe belirtmemişsiniz, 16 cm sub ok ama neden 2 adet aradıgınızı merak ettim açıkçası. linkteki ürünün ses çıkış gücü 100 watt zaten olamaz ancak mesele kaliteli olması ise birçok farklı alternatif üretilebilir.

hocam mikado v11b 2.0 ses sistemim var ve üstündeki hoparlörlerde eskidi artık sesleri çok bozmaya başladı, bu işlerlede uğraşmayı çok severim ve kendim birşeyler yapmak istiyorum. Amacım 2.0 sistemin yerden biraz yükseltip altlarına subwoofer koymak iki adet koyacağım için çokta güçlü bir subwoofera gerek duymuyorum delicesine bass seven biri değilim. bunlara artı olarak üstünekideki hoparlörleri çıkartıp pionner 172c mid takımı koycam ve tweeter olarakta üstündekileri söküp dome tweeter takıcam. bunlarıda cadence 125.4 ve jbl 300.1 ile besliyicem ve kabinlerdede biraz değişiklik yapıcam kaplama sticker gibi. ve bir devre yaparak mikado ses sisteminde kullandığım kumandayı yapacağım sistemde kullanabilicem amacım bu.

xetec subwooferlar 100 rms değil 50 rms bile verse yeter bana iki adet koyacağım için toplamda ikisi 100 rms beni fazlasıyla tatmin eder bass önceliğim olmadığı içinde çok pahalı birşey istemiyorum ama bu hiç bass olmucak anlamınada gelmez.

aktif subwooferlar bana biraz daha pahalıya patlıcak gibi ve odam ufak mikadoları zar zor sığdırdığım yerde aktif bir subwooferı bilgisayar masamın üst kısmana koymaktan başka yerim yok. bu yüzden böyle bir yolu izlemek istedim

Ne yaptin dostum aldin mi Woofer'i... Bende internette 16 17 cm woofer ararken konuyu buldum, valla cevap verebilirsen süper olur.. Teee 2008'de Yurt dişindan arkadaşa o zamanin fiyat seviyesinde en iyi Surround 5+1'lerinden Teac XT-5'i getirtmiştim... TR'de bulunmayan Güzel bi 5+1 sistemdi... Uydulari Muazzam kaliteli olduğu için zaman geçsede hep Sakladim... Ancak geçen kaldirdiğim yerden indirdim bi baktim ki Wooferi bildiğin ölmüş ve madem bozuldu biraz Mod işine gireyim dedim ve 16 17 cm Woofer ariyorum onarim yapmak için.. Eğer 16 17 cm bi Woofer bulursam hafiften mod işine giricem... Bu dediğimi senin anlayacağini umuyorum.. İnsanlara söylüyorum '' Yaa olm bi ses sistemi ne kadar ki '' demekten başka bi halta yaramiyolar.. Olay Uğraşmak, Meşgale... Yoksa bende biliyorum gidip yarim milyara bi 5+1 almayi..

• quote:

Arkadaşlar aklımda bir plan var ama bana 16 cm 2 adet subwoofer lazım. Evimde kullanacağım için güç anlamında aşırıya gerek yok 70-80 rms olsa yeter ama malesef bu ebatta hiç subwoofer bulamadım varmı sizin bildiğiniz bir yer veya bir ürün ? Ve 4 ohm olması çok iyi olur 8 ohm olursada fark etmez ona göre amfi alırımda tercihim 4 ohm.

Bir yıllık konuyu hortlatayım.
    Araç için basa dayanıklı 2 adet 17 cm tercihen woofer öneriniz ne olur. Ekonomik tercih ediyorum lakin piyasa maşallah patlamış
  • Hocam istediğiniz ürünü buldunuz mu

Banada aynısından lazım ama araca bağlayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.