P

Yüzbaşı
23 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 55 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam.
Next Cool Minix HD Full HD Uydu Alıcı - Wifi ve 1 Yıl Server isimli bu cihazı veya benzerinin kullanan varmıdır? TV smart değil ve wi-fi ile youtubeye bağlanabilirmiyiz. Satıcılara kalsa tak çalıştır. Lakin bağzı yorumlar kafamı karıştırdı. Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim
http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-cool-minix-hd-full-hd-uydu-alici-wifi-ve-1-yil-server-P80402379
Bafra ya Bursa sakarya,boyabat Merzifon üzerinden gitmek istiyorum. Ilgaz Dağlarını görürüz yol manzarası güzeldir diye ümit ediyoruz. Bursa Kestel sonrası otobana kadar olan yol ile Boyabat tan sonra Sinop sahil yoluna kadar yol durumunu bilen varmıdır. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bayramın 1. günü İzmirden gece hareket etmeyi planlıyorum,nasip olursa...
Mondial 150 KT ile ilk uzun yol tecrübesini yaptım. Diz ağrısı dışında sorun yaşamadım. Yakıt tüketimi oldukça güzeldi. Özellikle seyir hızı mükemmeldi. 3 saat 15 dk da Limontepeden Çal merkeze girdim. Bu motorla daha uzun yol giden varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Ebay dan 75 $ a 6000K H4 araç farı getirttim. Çok verimli ve az enerji harcıyor. Lakin led in birinin üst kısmı söndü. Bu kısmın tamiri mümkünmüdür? Cob ledlerde direnç yada lehim yenilemesi vb uğraşan varmı.
Arkadaşlar Next Mini HD Cool rezaletinden sonra Humax HTR-1000S marka mini cihazı içinde 1 yıllık bedava filbox paketiyle n11 den aldım. Tavsiye ederim. Cihaz 269 TL iken 50 TLindirim kuponu uygulanıyor. Kurulum aktivasyon yapıldı. Görüntü süper. Belgeseller süper..
Bu cihazı uzun bir süre araştırdım. Güncelleme sorunu olduğu söyleniyordu ve randuman alınamadığını öğrendim.
Herşeye rağmen satın aldım. Güncellemeyi 3. kez zorla yaptı. Tamda okuduğum üzere show tv hd ve kanaltürk hd de tutukluk yaptı. Bir süre sonra trt ler hariç tüm kanallar gitti. Şaka gibi. İade ettim.
Fesfusta gezinirken bir video oynatımı için operatör (avea) link atmak suretiyle (video oynatımı) için app yükleme hamlesi yapıp, ücret bilgisi vermeksizin onaylama istemekte ve otomatikman haftalık 14 TL tahsil etmektedir.Sazan gibi app onayını kabul etmeyin. Haftalık 14TL üstelik. İptal etsenizde ilk 14 tl çöp oluyor maalesef. Operatör yetkilileride tiki işaretlemeseydiniz deyip işin içinden çıkıyor.
Servisin adı Videospor.
Modülün çalışması için televizyonun receiverinin yani uydu alıcısının dahili-içinde orjinalinden olması gerekliymiş.
Harici HD Receiver ile uyum sağlamıyor ve şifreyi çözemiyor.
sEVGİLİ FİLBOX BU KÜÇÜK AYRINTIYI NEDEN se bildirmiyor.
Aynen iade ettim.
Alacakların DİKKATİNE.
Bu kanal şifrlimidir acaba? Cihaz kendini kapatıp açıyor bu kanalda. Şifre çözmeye çalışır gibi donup tekrar açılıyor. 2-3 sn izleyip donuyor. Bilgisi olan varmıdır.
Aldığım cihazın girişinde bu ibare var lakin o voltlara çevrilir düğme-swich yok. Kullansam cihaz yanarmı. Artı yada eksi bağlantı fark edermi. Teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 716
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.673 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.