Şimdi Ara

Android Multimedya Sürüm Güncelleme ve Apple Car Bağlanamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Kendi elektrikçimden fotoğraflarını yüklediğim Android Multimedyayı taktırdım. Düne kadar Apple Car Play'i sorunsuz şekilde kullanıyordum. Telefonum İphone XR. Ancak dün akşamdan beri ZLink ile Apple Car Play bağlantısı kuramıyorum. ZLink kendi kendine devre dışı kalıyor. Uygulama ayarlarını sıfırlayıp, ZLink'in erişim izinlerini verdikten sonra uygulama tekrar aktif oluyor. Multimedyaya bluetooth ile bağlanıp ZLink ile bağlantı kurmaya çalışıyorum, telefondan Car Play'i kullan komutunu verdikten sonra ZLink üzerinden bağlantı kurulamıyor hatası alıyorum ve uygulama tekrar devere dışı kalıyor. Chrome ile ZLink apk'sını indirdim ancak yüklenemedi hatası alıyorum. Yani uygulamayı güncelleyemiyorum.


    Ayrıca Multimedyanın sürümü 11.0 olarak gözüküyor. Sürümü nasıl güncelleyebilirim? Yardımcı olabilecek var mı? İnternetten araştırdım ama elle tutulur düzgün bir kaynak bulamadım bu konuda. İstanbul Anadolu yakasındayım, destek sağlayabilecek varsa aracımla gidebilirim.



    Android Multimedya Sürüm Güncelleme ve Apple Car Bağlanamama Sorunu


    Android Multimedya Sürüm Güncelleme ve Apple Car Bağlanamama Sorunu

    18/05/2023 Edit: Dün yaptığım araştırmalardan elde ettiğim şey, aracımdaki multimedya K2501 T5 modeli olduğu. Model için firmware aradım ancak bulamadım. Yabancı kaynaklarda daha detaylı konular var ama konular çok karışık, verimsiz konular hep.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su-i Hal -- 18 Mayıs 2023; 18:0:31 >







  • valla aynı sıkıntı bendede var bulamadım. Bulabilen varsa iyi olur

  • 4pda rus forumuna bakın.

  • Bu adreste Gerekli yazılımlar var. Hangisini istersen kurabilirsin. Ben K2501_LG_S217455.20230925.105700 bunu kullanıyorum. Sıkıntı yok şimdilik.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.