|
2.5k-7.5k arasında araç kamerası bakıyorum.Öneriniz nedir?(Araç Renault Kango) İlk defa araç kamerası kullanacağım için bu konuda pek bilgi sahibi değilim. Okuduklarımdan, araştırdıklarımdan kimi şeylerde ikilemde kaldım.Mesala batarya olmazsa park modunda aküden elektrik alır.Onda da aküyü boşaltma riski var deniyor. Bataryalı olursada güneşten dolayı ısınıp yanma riski var deniyor. Şimdi en az 2 kamerası olsun, ledli mi ledsiz mi karar veremedim. Zaten ledli olsa bile ufacık ekrandan ötürü bir anlamı olmuyor. O yüzden o kısmı fark etmez.Araçta araç içi led ekran yok. Bunun eksikliğini çekiyoruz,aslında geri gelişlerde arkayı da görebileceğimiz bir led ekran olsa güzel olurmuş ama hem kamera sistemi hem de olursa nasıl olur, fiyatı ne kadar etkiler vs bilemiyorum. Diğer yandan arka kamerayı hem kayıt kamerasına bağlama hem de led ekrana bağlama olabiliyor mu bilmiyorum.Bu konuda bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. |
|
-Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı