Şimdi Ara

13 CM YERİNE 10 CM HOPARLÖR ALDIM(ACİLL CEVAP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s.a honda euro cıvıc aracımın arka taraflarda hoparlör yoktu bende hepsiburada.com dan 10 cm hoparlör aldım ama o hoparlör kısmı 13 cm miş ben hoparlörün montajını ne şekilde yapabilirim bir fikir verirseniz sevinirim.

• iade edin 13cm lik alın
  • İade etmek en mantıklısı fakat ille de bunları takıcam derseniz de marangozda kasnak yaptırıp takabilirsiniz.
    13cm hoparlör almaktan daha pahalıya gelir ve daha kötü ses alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil iade
  • hoparlörü koyacağım yer bu şekilde marangozluk bir iş yok buraya bir şekilde oturtamazmıyız iadeyide tekrar kargoya ver yeni ürün sipariş et uğraşmak istemiyorum bir yolu varsa bu hoparlörü kullanam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthnozcn40

hoparlörü koyacağım yer bu şekilde marangozluk bir iş yok buraya bir şekilde oturtamazmıyız iadeyide tekrar kargoya ver yeni ürün sipariş et uğraşmak istemiyorum bir yolu varsa bu hoparlörü kullanam.

Kasnak yaptırmanız gerek, daha nasıl açıklamam lazım ? (:
    Marangoza gidiyorsunuz 13cm yere 10cm hoparlör takıcam bana kasnak yapar mısınız diyorsunuz. Yapıyor.
    Yapılan kasnağı kapıdaki hoparlör yerine takıyorsunuz, üzerine de aldığınız fındık kadar hoparlörleri sabitliyorsunuz o kadar uğraştık bunun için miydi diyeceğiniz bir ses ile güle güle kullanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

quote:

Orijinalden alıntı: mthnozcn40

hoparlörü koyacağım yer bu şekilde marangozluk bir iş yok buraya bir şekilde oturtamazmıyız iadeyide tekrar kargoya ver yeni ürün sipariş et uğraşmak istemiyorum bir yolu varsa bu hoparlörü kullanam.

Kasnak yaptırmanız gerek, daha nasıl açıklamam lazım ? (:
    Marangoza gidiyorsunuz 13cm yere 10cm hoparlör takıcam bana kasnak yapar mısınız diyorsunuz. Yapıyor.
    Yapılan kasnağı kapıdaki hoparlör yerine takıyorsunuz, üzerine de aldığınız fındık kadar hoparlörleri sabitliyorsunuz o kadar uğraştık bunun için miydi diyeceğiniz bir ses ile güle güle kullanıyorsunuz.

Kasnak
     13 CM YERİNE 10 CM HOPARLÖR ALDIM(ACİLL CEVAP) 13 CM YERİNE 10 CM HOPARLÖR ALDIM(ACİLL CEVAP)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde yaptırabilirim teşekkür ederim...
  • Beyaz kopuk gibi olan strafor bulun 13cm kesin,icine haporleri koyun

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    abi eyvallah köpük daha kolay hem kendimde yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.