Şimdi Ara

130 Bin TL'ye kadar araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce memur olarak işe başladım, küçüklükten beri hastalık derecesine gelen araba istediğine( tamamen benim olan bir araba ) bir son vermenin zamanı geldi

Öncelikle marka takıntım yok, kasa olarak HB hariç bütün kasalara açığım ve çok gezen biriyim şehir içi/dışı.

Dizel tecrübem hiç yok ama çok gezdiğim için dizel daha mantıklı geliyor ama bi yandanda korkutuyor sorun çıkarsa diye. Biliyorsunuz sorun çıkarmaya başlayınca incir ağacı değil incir ormanı dikiyor

Bi kaç gün boyunca araştırdıktan sonra megane 4 dikkatimi çekti, Fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir ?

Şimdiden teşekkürler.

• Nasıl bir memuriyet hocam bu

Ayrıca 130 bin lira verecek olsaydım Megane'a değil de Bmw'ye binerdim.
  • Kredi maalesef, hala ailemle yaşadığım için pek bir giderim olmuyor. Bu durum sürene kadar araba alıp kurtarmak istiyorum çünkü biliyorsunuz ayrı eve çıktıktan sonra maddiyat olarak zor olacak araba almak

Önerin için teşekkürler, hangi modelleri tercih ederdin ?
  • Hanzoli H kullanıcısına yanıt
    Hocam faizler çok yüksek değil mi ya, yazık olmaz mı.

Alabileceğim en yüksek model 3.20'yi alırdım herhalde.
  • Hayallerim için yazık değil

Bakacağım teşekkürler
  • Bence biraz daha bütçe dostu araç bakın. Araç almak dert değil onu yürütmek derttir. Krediyle 130bin liray aldığın araba seni strese sokar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi kaç kişi aynı şeyi söylemişti. Mantıklı geliyor teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HB bir honda civic işini görür.
  • 130 bin tl ye kadar
    Sıfır olarak
    Passat trendline manuel
    Megane düşünüyorsanız o kadar para vermeye gerek yok
    Sıfır megane sedan 88 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 16 Ocak 2019; 12:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftalık memura kim o kadar kredi veriyor 130 bin nedir ben bişey anlamadım konudan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 a comfortline manuel benzinli passat satıyorum 2017 model. Alacak olursan da bu tarz almani tavsiye ederim

• Adam araç tavsiye edin diyor millet aman etme yakma kendini diyor. Yav koca adam aklı fikri yok mu bilmiyor mu? Zaten belirtmiş hastalık seviyesinde araba seviyorum diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 16 Ocak 2019; 12:11:33 >
  • Bende civic hackback tavsiye ederim. Daha oturaklı olsun derseniz passat b8
  • Dizel otomatik megane icon paket.

• sıfır lpg li civic çok gezdigin için lpg daha uygun fiyatları

2.ele bulaşma bile bmw filan hep kazalı araçları iteliyorlar sıfır alabiliryorsan sıfır al
  • 2.0tdı eskı kasa a4. Atın olumu arpadan olsun :)

• Şöyle bi şey al aradaki fark ve onun faizi kadar karda ol. Megane 4 veya alacağın 130bin TL araba bundan çok da farklı olmayacaktır.

• bir bmw yetkili satıcısına uğrayıp yeni 1.18 i leri test etmeni tavsiye ederim.HB olan ön yargını değiştirecektir.Ben aldım çok memnunum.
    önce aracı test et.benzinli modeli tabi.Daha sonra model km paket vs.bunarı bütçene göre ayarlayıp tertemiz bir araba bulabilirsin o paraya.
  • Sıfır dynamic astra dizel+otomatik alabilirsin.

• hanzoli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.