Şimdi Ara

128 kbps internet hızı ile bilgisayarda neler yapılabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50gb AKK li vinn Wi-Fi kullanıyorum. AKK dolunca hız 128kbps ye düşüyor. Daha önce boyle bir hızda hız net kullanmadim. Neler yapılabilir bu hız ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayıptır kimse yardımcı olmamış 4k video izlemek dışında bişey yapamazsın.

• google sayfası 20 sn de açılır. youtube 144p video belki açılır ama büyük bir ihtimal açılmaz.

radyo dinlenebilir, dh mini sürümde takılınabilir.

• Video sarki indirmeler disinda hersey yaparsin

• Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ciddi bir biçimde cevap verdiğin için.

• aya çıkılır ayaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam pttCell'in 300mb'lık paketini kullanıyorum. 300mb'tan sonra 128kbps'ye düşüyor. Wp'de mesaj atıyorum, video indirme bayağı zaman alıyor,DH'de takılıyorum, iki gifin inmesi için 13 dakika bekledim. Video izleme - indirme UNUT! Kısacası sabır taşı oluyorsun.

• Ben kullanıyorum video dışında gerçekten İyi bir web deneyimi sunuyor birkaç puf noktası var, birincisi bilgisayardaki gereksiz veri kullanımını durduracaksın(uptadate gibi) ikincisi ise opera browser kullanacaksın turbo modu baya farkediyor.

Ayda 15gb veri kullanıyorum bu şekilde :) ayrıca 144p video da izlersin

• quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

Hocam pttCell'in 300mb'lık paketini kullanıyorum. 300mb'tan sonra 128kbps'ye düşüyor. Wp'de mesaj atıyorum, video indirme bayağı zaman alıyor,DH'de takılıyorum, iki gifin inmesi için 13 dakika bekledim. Video izleme - indirme UNUT! Kısacası sabır taşı oluyorsun.

Anladım hocam sagolasin. Katlanacaz artik mayis ayına kadar. Malum mayis ayında akk gece 2-8 arası kalkicak. O zaman rahat ederiz bir nebzede olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ben kullanıyorum video dışında gerçekten İyi bir web deneyimi sunuyor birkaç puf noktası var, birincisi bilgisayardaki gereksiz veri kullanımını durduracaksın(uptadate gibi) ikincisi ise opera browser kullanacaksın turbo modu baya farkediyor.

Ayda 15gb veri kullanıyorum bu şekilde :) ayrıca 144p video da izlersin

Sağol hocam verdiğiniz bilgiler faydalı oldu . bu ay büyük ihtimal gecicem 50gb yi bakalım ilk deneyim olacak 128kbps dediklerini Uygularım.

• Bilgisayar üzerinden değilde akıllı telefondan daha hızlı olur. Yani video yüklemesi ve sosyal medyada gezmek çok sıkıntı olur ama sadece yazı üzerine (DH, ekş-i vb.) gibi sitelere kolayca girebilirsin.
  • Dota oynayabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu hotspot üzerinde PS3'e bağlayıp online BF3 oynuyorum. Ping çok kötü değil, hatta bölüm birincisi olduğum oluyor bazen. Genelde 2-3-4. oluyorum.

cs 1.6 da ping 90-102 arası oynuyor ama rahat rahat oynanıyor senden başka yüksek pingli yoksa.

mini.dh üzerinden rahat rahat takılabilirsin forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 24 Ocak 2017; 1:48:14 >
  • kardeşim 2 gün sonra bende turkcell in 50 gb sınırsız wınwifi sine geçicem fatura ne kadar geliyor ek olarak kdv falan? bir de 50 gb kaç günde bitiriyorsun?
  • salih666 S kullanıcısına yanıt
    Daha bende 1 hafta önce aldım dostum. Daha 10 GB harcamisim. Fatura cihaz ile birlikte 160 TL gibi bir fiyata denk geliyor . 50 GB içinde internet çok hızlı ama kotası dolunca 128 kbps ye düşecek dediler. Geçince gorecem bakalım ne kdr yavaş olacak. İnş bekledigimden hızlı olur

• Sağol cevabın için Şimdi şöyle ben eve normal adsl hattı bağlatamadığım için türkcell kampanya yapmış cihaz ücreti herşey dahil 79.90 tl sadece kdv ötv yok o da müşteri hizmetleri 7.5 tl gelir ded benim hepsi dahil heralde 85 tl ödeyeceğim

• Çok şey yapılabilir

• Mayın tarlası oynayabilirsin.

• Lan 128kbps nedir 2018deyiz lan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.