Şimdi Ara

Wifi üzerinden dosya kopyalama hızı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ana modem Tp-link 8961nd modeli ve ethenet ile baglantı yaptıgım airties 5450 modeme baglı olan laptop'tan direk ana modeme baglı bılgısayar uzerınden actıgım bır paylasımda kopyalama hızı laptop üzerinde 1mb saniyede.

laptop 300mbps ile baglı gozukuyor airties'a fakat neden bukadar dusuk kopyalama hızı alıyorum?sinyal seviyesi full cekiyor olmasına ragmen

• Selam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum airties 5453 modeli var bende de airties i aradım onlarda normal olduğunu modem ve wifi kullanarak dosya paylaşımı için daha yüksek bir hızın olmadığını durumun normal olduğunu söylüyorlar, neden modem de 300mbps yazıyor bu durum da ve kablosu ağ kartlarını veri yollarıda neden 300mbps anlamış değilm. internet bağlı olmasa bile modem ile veri aktarımı(300mbps) yapmak mümkün olması lazım. bu yant bulamadım bu duruma 1 ay kadar araştırdım sonra ümidi kestim. pek umutlanma derim

Orijinalden alıntı: ahmetalper.a

Selam aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum airties 5453 modeli var bende de airties i aradım onlarda normal olduğunu modem ve wifi kullanarak dosya paylaşımı için daha yüksek bir hızın olmadığını durumun normal olduğunu söylüyorlar, neden modem de 300mbps yazıyor bu durum da ve kablosu ağ kartlarını veri yollarıda neden 300mbps anlamış değilm. internet bağlı olmasa bile modem ile veri aktarımı(300mbps) yapmak mümkün olması lazım. bu yant bulamadım bu duruma 1 ay kadar araştırdım sonra ümidi kestim. pek umutlanma derim

hocam airties'ı devre dısı bırakırsam 12mb ıle kopyalama ıslemını tplınk modeme baglı olarak gordum ama airties'a gecınce 1mb'a dusuyor anlamıs degılım.

tplink modemde sinyal gucu 5 üzerinden 2 iken bile 2mb ıle kopyalıyor.sınyal gucu 5 iken bu hız 12 lere cıkıyor ama airties da sınyal gucu tam ıken 1mb

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Portlar: Güç Girişi (12V, 1A DC), 4 x 10/100 Ethernet (RJ-45, auto MDI/MDIX), 1 x USB2.0
    • Kablosuz Çıkış Gücü (anten kazançları dağil): Max 20 dBm EIRP @2,4GHz.
    • Kablosuz Güvenlik: WPA (802.1x, TKIP, PSK), WPA2 (IEEE 802.11i, AES, CCMP), WEP (64/128 bit), MAC Filtreleme, SSID Gizleme
    • Kablosuz Standartlar: IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i standartları ile uyumlu.
    • Kablosuz İletişim Hızları: 1,2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54, 72, 144, 150, 300
    • UPnP Tak&Çalıştır özelliği
    • LED’ler: Güç, Kablosuz Ağ, Ethernet,USB, AirTouch
    • Fabrika Ayarları: Reset düğmesi ile fabrika ayarlarına dönüş imkanı
    • Güç: Harici 12V güç adaptörü
    • Sınıf 2 cihazdır

bu benim modem kılavuzunda geçen bir kısım Kablosuz Standartlar: IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i protokollerden biri ve sonrasında yapılacak ayarlar ile hız sorunun düzeldiğini 20mb a ulaşanların olduğunu okumuştum yabacı bir sitede bir kaç şey denedim ama sonuç elde edemedim anlık 3-4sn 7-8mb oldu ama sonrasında tekrar düştü bir yerde birşeyleri yanlış yapıyorum sanırım, valla tavsiyem İngilizcen iyi durumdaysa yabancı kaynakları kullan daha başarılı sonuçlar elde ediliyor kimi aradıysam hangi siteye(Türkiye) baktıysam imkansız normal deniyor 1mb kopyalama hızı için bir bu konuyu buradan takip edeceğim başka cevaplar gelecekmi diye sende bir sonuç elde edersen mutlaka paylaş burdan veya pm olarak benimle tüm evde wi-fi ağı var ama hala oda dan odaya hdd taşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalper.a

Portlar: Güç Girişi (12V, 1A DC), 4 x 10/100 Ethernet (RJ-45, auto MDI/MDIX), 1 x USB2.0
    • Kablosuz Çıkış Gücü (anten kazançları dağil): Max 20 dBm EIRP @2,4GHz.
    • Kablosuz Güvenlik: WPA (802.1x, TKIP, PSK), WPA2 (IEEE 802.11i, AES, CCMP), WEP (64/128 bit), MAC Filtreleme, SSID Gizleme
    • Kablosuz Standartlar: IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i standartları ile uyumlu.
    • Kablosuz İletişim Hızları: 1,2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54, 72, 144, 150, 300
    • UPnP Tak&Çalıştır özelliği
    • LED’ler: Güç, Kablosuz Ağ, Ethernet,USB, AirTouch
    • Fabrika Ayarları: Reset düğmesi ile fabrika ayarlarına dönüş imkanı
    • Güç: Harici 12V güç adaptörü
    • Sınıf 2 cihazdır

bu benim modem kılavuzunda geçen bir kısım Kablosuz Standartlar: IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i protokollerden biri ve sonrasında yapılacak ayarlar ile hız sorunun düzeldiğini 20mb a ulaşanların olduğunu okumuştum yabacı bir sitede bir kaç şey denedim ama sonuç elde edemedim anlık 3-4sn 7-8mb oldu ama sonrasında tekrar düştü bir yerde birşeyleri yanlış yapıyorum sanırım, valla tavsiyem İngilizcen iyi durumdaysa yabancı kaynakları kullan daha başarılı sonuçlar elde ediliyor kimi aradıysam hangi siteye(Türkiye) baktıysam imkansız normal deniyor 1mb kopyalama hızı için bir bu konuyu buradan takip edeceğim başka cevaplar gelecekmi diye sende bir sonuç elde edersen mutlaka paylaş burdan veya pm olarak benimle tüm evde wi-fi ağı var ama hala oda dan odaya hdd taşıyorum

hocam boyle bırsey buldum nekadar sonu verır bılemıyorum ama eve gıdınce denemek ıstıyorum

OK, I believe I have fixed this issue without a reinstall . My best guess is the reason the guy above had his issue fixed with a reinstall is because during the 2nd install he chose not to be part of a Windows 7 "Homegroup".
    To fix the dreadfully slow file copy issue FROM a Win7 x64 system TO a WinXP x32 file share/server, etc.
    Turn off the Windows 7 Homegroup feature by "leaving" it . This can be located in: Control Panel\Network and Internet\HomeGroup
    Make sure you have Network discovery, Public Folder Sharing, File and Printer Sharing, etc. ON in both your network profile here as well : Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
    Logoff when prompted and Reboot
    Note: You can still be part of a windows workgroup, but leave the homegroup. Once you do that your file copy issues should be solved.
    I didn't 'find' this solution, but I started thinking about network discovery and offline files in Win7. The offline files feature I believe is what causes this bug, but not sure. Anyway, it's an easy thing to try and if it doesn't work you can easily revert back.
    This change fixed my file transfer issues completely. What was taking hours to copy from Win7 Pro to an XP sp3 system now takes a minute or two.
    -footballcoach

homegrubu ıptal edıceksın ksıaca bırde boyle denemekte fayda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Yavaş Dosya Aktarımı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.