Şimdi Ara

12 yıldır çalıştığım şirketten nedensiz kovuluyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
9.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim firma lojistik firması ben gireli 4 yıl oldu 10 yıllık adamla aynı parayı alıyorum..sorun bizim patronların kafa yapısında.. ermeni patronla çalıştım hala onu arıyorum ne iyi adammış öğretmen gibiymiş iş olmayınca ondan kaçmazdık adam bizi geliştirmeye çalışırdı iş olmadığında başına toplar işi anlatırdı devre çizerdi iş hakkında bilgilendirirdi çünkü öğrenince onun işine daha çok yarardık. şimdiki patron kayserili adam gelince herkes fare gibi kaçışıyor çalışanları yük masraf olarak görüyor birde devletin yeni elemanların maaşını belli bir süre vermesi bence hali hazırda çalışanlar için büyük bir tehdit adamlar zırt pırt adam kovuyor . yeni gelen nesilde ister beğenin ister beğenmeyin zehir gibiler senin 5 yılda öğrendiğin grafiği 6 ayda öğrenir hepsi bilgisayar çocuğu ondan sonra gelenler ise daha fena 2 yaşından itibaren tablet çocuğu olarak geliyorlar iyi bir eğitim verilirse 10 20 sene sonra etraf kod yazan 10 15 yaşında bebelerden geçilmeyecek

• O alo 170 calisanlarini nasil egitmislerse bir tane isciyi savunan kanun yok gibi davraniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 3 Aralık 2017; 22:11:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.police

şükret en azından nefes alabiliyorsun. ne hakla şikayet edersin şükretsene. adam sana allah rızası için 12 sene boyunca iş vermiş. bence git bir adamın elini öp dua et adama. "allah sizden razı olsun" de. maaş yüksek olduğu için işten çıkardıysalar dert etme "allah sizi başımızdan eksik etmesin de 1400 liraya da çalışırım ben" de."gerekirse haftada 100 saat te çalışırım" de. biraz minnet göster. şükret. siz insanoğlu işte hep böyle nankörsünüz. şükretmeyi bilmezsiniz.
    ama hep kafirler yüzünden adam sizin çalıştığınızın yarısını çalışıp aldığınız paranın 2 katını alıyor pis kafirler. hep müslüman ülkeleri onlar bu hale düşürdüler.

senin gibileri allaha havale etmek lazım.sizin gibi zihniyettekiler tükenmedikçe bu ülkenin burnu b.ktan kurtulmayacak....

• izin hakkı ile ilgili veriler yanlış. on yıl önce ayrıldığınız bir yere tekrar işe girerseniz kıdeminiz artı olarak başlar. mesela altı yıl çalışmışsanız izin hakkınız 20 gün olarak başlar.
    hatta gün olarak eklenir önceden 5 yıl onbir ay çalıştığınız yere girdiniz, bir ay sonra yirmi gün izin hakkınız doğar. Bu kesin bilgidir.
    12 yıl diye de birşey yok zaten 1 yıldan 5 yıla kadar (beş yıl dâhil) olanlara 14 günden, 5 yıldan fazla 15yıldan az olanlara 20 günden, 15 yıl (dâhil) ve daha fazla olanlara 26 günden az diye belirlenmiştir.
  • Güzel ablam hiç canını sıkma 12 yıllık (dile kolay) bir tecrüben var. Malesef şirketler iflas veremediği icin ohal de böyle bin tl nin derdine düsüp yerine iciza çalıstırcak elemanlar alıyorlar. Bu tecrübenle işsiz kalmazsın allahın izniyle sen üzülme. Bulursun aynı kulvarda bir iş. Ha maaşın bu kadar olmaz belki başlangıcta ama en azından açta açıkta kalmazsın bu sürede diye diliyorum istiyorum. Herşeyin en hayırlısı olsun hakkınızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir konu her işten atılan konu açsa ölme eşşeğim ölme
  • işteyim, bir arkadaşa sordum, girdi çıktı yapıp sonra atılmayı. Devlet yeni başlayana teşvik veriyor 6 ay filan dedi sigortasını filan devlet veriyor vs...(firma için karlı yani). Büyük ihtimal sizi zaten çıkaracaklardı, girdi çıktı yapıp, yeni işe başlamış gibi bu haklarınızdan yararlandı ve bir süre daha sizi çalıştırıp kendisine daha az masraf çıkarttı, sonra da o süre dolunca sizi kesin çıkartma yoluna gittiler.
  • 1 sene sonra tekrar yazın bu konuya iyi ki bu olay başımdan geçmiş diyeceksiniz

Emeklilik yaşı olmuş 65 elbet iş değiştirecekstiniz daha iyi şartlarda daha iyi insanlarla daha iyi fiyata çalışmanız dileğiyle.

Bu arada şu an yaşadığınız durum beynin konfor alanında çıkmasına verdiği tepki yeni iş bulup alıştığınızda daha mutlu olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

şükret en azından nefes alabiliyorsun. ne hakla şikayet edersin şükretsene. adam sana allah rızası için 12 sene boyunca iş vermiş. bence git bir adamın elini öp dua et adama. "allah sizden razı olsun" de. maaş yüksek olduğu için işten çıkardıysalar dert etme "allah sizi başımızdan eksik etmesin de 1400 liraya da çalışırım ben" de."gerekirse haftada 100 saat te çalışırım" de. biraz minnet göster. şükret. siz insanoğlu işte hep böyle nankörsünüz. şükretmeyi bilmezsiniz.
    ama hep kafirler yüzünden adam sizin çalıştığınızın yarısını çalışıp aldığınız paranın 2 katını alıyor pis kafirler. hep müslüman ülkeleri onlar bu hale düşürdüler.

senin gibileri allaha havale etmek lazım.sizin gibi zihniyettekiler tükenmedikçe bu ülkenin burnu b.ktan kurtulmayacak....

bu ülke o dediğin bokun içine komple batmış durumda,ülke resmen kendi bokunda, kendi halkının geriliği ve cahilliği içerisinde boğuluyor.
    ben zaten bu ülkeden gidecem. ama bu lafımı unutma bu ülke bu cahillikle hiç bir zaman düzelemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 4 Aralık 2017; 20:55:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadircan_78

quote:

bu ülke o dediğin bokun içine komple batmış durumda,ülke resmen kendi bokunda, kendi halkının geriliği ve cahilliği içerisinde boğuluyor.
    ben zaten bu ülkeden gidecem. ama bu lafımı unutma bu ülke bu cahillikle hiç bir zaman düzelemeyecek.

üzülerek söylüyorum ki katılıyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

işteyim, bir arkadaşa sordum, girdi çıktı yapıp sonra atılmayı. Devlet yeni başlayana teşvik veriyor 6 ay filan dedi sigortasını filan devlet veriyor vs...(firma için karlı yani). Büyük ihtimal sizi zaten çıkaracaklardı, girdi çıktı yapıp, yeni işe başlamış gibi bu haklarınızdan yararlandı ve bir süre daha sizi çalıştırıp kendisine daha az masraf çıkarttı, sonra da o süre dolunca sizi kesin çıkartma yoluna gittiler.

aynen öyle hepsini bilinçli yaptıklarını düşünüyorum. bu patronlar neden böyle işçilerin 2 kuruşuna göz dikiyorlar anlamıyorum... yazık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.