Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. Sezona konu lazım.

maviler 12 bebeğin büyümüş hali diye düşündüm . Cassie geleceğe gitti virusten ölmeyecek tabi aksi bir durum olmaz ise. Jones un tarih değiştirilemez sözünü curutmeye yönelik bir olay gibi görünüyor Cassandra nin geleceğe gidişi. Neden tanık remsey değil orasını anlamadım.

Şu diziyi izledikten sonra şöyle bir soru kafama takılıyor tarih zaman da yolculuğun bulunması ile mi değişir yoksa daha önce değiştiği için mi zaman yolculuğu oluşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim bende, 2 sezon ne zaman başlar bir sürü soru işareti ile bıraktılar diziyi,
  • Beyler pilot bölümü izlemeyip direk 2. Bölümden izlemeye başlasam birşey kaybeder miyim 2. Bölüm ile pilot bölüm aynı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Böyle bir soru ilk defa görüyorum, tabii ki izlemelisin pilot bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Böyle bir soru ilk defa görüyorum, tabii ki izlemelisin pilot bölümü.

Sherlock holmes da pilot bölüm ile 1. Bölüm aynıydı sadece kamera açıları değişikti ve süre daha kısaydı o yüzden sordum teşekkürler cevap için

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Anladım, ilginçmiş.Bunda öyle bir durum yok farklı sahnelerden oluşuyor.
  • Dizinin konusunu çok beğendim 2 günde bitti. Fakat bir şeyler eksik gibi yada fazla. Dizi 1 sezonda bitebilirdi sanki sürekli bişeyler çıkması insanı bayıyor biyerden sonra.
  • İlk bölümü az önce izledim, dizi güzel görünüyor.
  • 1x07'de ki olay neydi ben tam olarak anlayamadım. Anlayan birisi anlatabilir mi?

Bu adam geleceğe veya geçmişe gittiğinde her şeyi hatırlıyordu bu bölümde niye böyle oldu? Tekrar döndüğünde niye 1 gün önce olan hiçbirşeyi hatırlamıyordu?
  • Konu güzele benziyor da içinde boş ağlamalı dram,aşk olayları var mı ? Varsa zaman kaybetmeyeyim yalandan.
  • Dün başladım izlemeye. 7 Bölüm direk izledim. Beni inanılmaz sardı. Ama o Max nedir ya uvv
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Var.

• Bu 1. sezonun 7. bölümünde olanı tam olarak anlamadım;

1 hafta sonrasına ışınlanıyor yakalanıyor virüsü imha ediyor ondan sonra tekrar geri geliyor bir şey hatırlamıyor tam olarak neden ?
  • 2. sezonun başlangıç tarihi 2 Nisan 2016 olarak açıklandı.
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    1 yıl ara hiç hoş değil.Kınıyorum.
  • Dizi iyimi arkadaşlar boş zamanımda izlemeyi düşünüyorum

• filmini uzun zaman önce izlemiş biri olarak çok beklentim yoktu diziden ama beklediğimden iyi çıktı. nasıl devam edecekleri yerini belirlememizi sağlayacak. zamanda yolculuk kavramına ilgin varsa kesin başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

filmini uzun zaman önce izlemiş biri olarak çok beklentim yoktu diziden ama beklediğimden iyi çıktı. nasıl devam edecekleri yerini belirlememizi sağlayacak. zamanda yolculuk kavramına ilgin varsa kesin başla.

Teşekkürler marco polo yokluğunda iyi gider

• 2. sezon Nisan ayında.

http://tvseriesfinale.com/tv-show/12-monkeys-syfy-teases-season-two-return-april/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sezon 18 Nisan'da, 13 bölüm olacak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.