Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün başladım. 8 bölüm izledim. Tanıdık simaları görmek güzel oldu.
    Nikitadan, Birkhoff, Ryan, Percy
    Suitsden Katrina Bennett
    Fringeden Charlie Francis vs. Baya on numara kadro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci sezon trailer gledi:
  • Nasıl dizi sıkıyor mu?Aksiyon var mı?(

• film biraz kafa yoruyor fringeyi sevenler bunu kesinlikle izlesin fringe tadında bir dizi (fringe gibi olamaz tabi orası farklı bir konu )
  • SyFy'yi çok kolay dizi iptal ettiğinden dolayı sevmem ama SyFy'de olmasa bilim kurgu dizisi izlemeyeceğiz vallahi.
    Neyse başladım bende diziye ilk bölümü izledim inanılmaz sardı.

Leland'ı bulmaları çok hızlı olmamışmıydı diyordum bölümü izlerken çok belliydi bu işin altından farklı çıkacağı öldürdükten sonra silinmedi şimdide döndü asıl hedeflerini buldular artık.
  • İlk sezon biteli neredeyse 1 yıl oldu unuttum herşeyi, nasıl olacak bakalım 2.sezon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x4

İnanılmaz bir bölümdü ama acayip de beyin yakıcı bölümdü içinde de bayağı ters köşe vardı bölümün.Ayrıca bu mükemmel dizi neden forumda bu kadar az ilgi görmüş ilginç gerçekten...

Ramse'nin ilk atari sahnesi komik diğeri ise üzücüydü ama jones yine yaptı yapacağını.Cole ve Max yine bir ekip oldular hemde merkezi korudular.Bölümün sonu yine soru işaretleri ile bitti, Dr. Railly gece odasını bulduğunu söyledi hadi bakalım nolacak...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramse geçmişe gittiği zaman hapishanedeyken ona yardım eden kadın onun gelecekten geldiğini nerden biliyor? Niye yardım ediyor

Dizi çok iyi bu arada her bölüm beyin yakan bir şey oluyor

• 12 Monkeys (2015 - 2018)
  • İlk sezonda ne olduğunu hiç hatırlamıyorum. İkinci sezonun ilk bölümünde şöyle 6-7 dakikalık bir özet geçseler iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    birinci sezon recap
  • Ne zamandır niyetleniyorum izlemeye zaten onlarca dizi var takip ettiğim dizilerin de maşallahı var bir türlü iptal edilmediler , işten güçten fırsat bulduğumda ki her boş anım yabancı dizi ile geçiyor.

Bu hafta sonu bir göz atayım buna da
  • ilk bölümü izledim her ne kadar konusu klasik olsa da seyredilecek bir diziye benziyor.

Flashforward, az biraz Fringe , 11/22/63 karışımı birşey olmuş. (ayrıca Jumper filmindende araya katmışlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 27 Mart 2016; 2:30:39 >
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    konusu aslında 1995 yapımı 12 maymun adlı filmden. brad pitt ile bruce wills oynuyordu. izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim. özellikle brad pitt i hiç öyle görmediğinize eminim :)
  • 18 nisan ha zaman çabuk geçiyor. :)
  • Dizinin başlamasına az kalmış. Tüm bölümleri biriktirip bir arada izlerim yine muhtemelen yoksa başka türlü beklenmez bu dizi.
  • 13 bölüm olacak değil mi bu sezon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

13 bölüm olacak değil mi bu sezon?

evet
  • Eyv.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.