Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son 2 bölümdür çok ağırlaştı dizi.Son bölüm kaldı haydi artık birşeyler olsun.

Sondaki mavi adamlar dışında pek de birşey olmadı.Onları görünce aklıma The Strain dizisi geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 5 Nisan 2015; 12:20:55 >
  • Bu diziye forumda hakettiği değer verilmiyor :) 12.bölümde çok iyiydi
  • 1. bölümünü izledim demin, güzel dizi başlayabilirsiniz
  • 1x12

Haydaa birde armageddon ordusu çıktı şimdi
  • Çok derine inip mantık aranırdığı takdir izlenesi bi yeri olmayan ama diziyi fazla zorlamadan izleyince gayet keyif alınası bir dizi.şuan 12.bölümdeyim bu sezon kaç bölüm sürecek bilen varsa bi yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

Çok derine inip mantık aranırdığı takdir izlenesi bi yeri olmayan ama diziyi fazla zorlamadan izleyince gayet keyif alınası bir dizi.şuan 12.bölümdeyim bu sezon kaç bölüm sürecek bilen varsa bi yazabilir mi?

Haftaya sezon finali.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Şahit meselesini, uzun boylu adamı ve kadının ne olduğu anladık sonunda çok kafaları karıştırmışlardı iyi oldu. Onun dışında pek bir şey yoktu önceki on bölümün nasıl olduğunu gördük sadece. Ramsey ve kadın hiç yaşlanmadı sanki garibime gitti. Sezonun bitmesine az kaldı bakalım nereye bağlayacaklar.

Bizim Ramsey The Witness da o kadın ve uzun boylu adam kim orasını anlamadım. Amaçları ne ve neden öyle bir amaç içindeler açıklar mısın anladıysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Çok derine inip mantık aranırdığı takdir izlenesi bi yeri olmayan ama diziyi fazla zorlamadan izleyince gayet keyif alınası bir dizi.şuan 12.bölümdeyim bu sezon kaç bölüm sürecek bilen varsa bi yazabilir mi?

Haftaya sezon finali.

Haftaya dizi finali sanırsam tek sezon değil mi bu dizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

quote:

Haftaya sezon finali.

Haftaya dizi finali sanırsam tek sezon değil mi bu dizi?

2. Sezon onayını aldı geçenlerde

• o kadın cole'un annesi falan mı lan acaba
  • Oyunculuklar her ne kadar vasat olsa da kurgu hatrına izlenir bir dizi. Ek olarak bu tanık olayı dalgınlığıma geldi sanırım, ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabb Escobar

Oyunculuklar her ne kadar vasat olsa da kurgu hatrına izlenir bir dizi. Ek olarak bu tanık olayı dalgınlığıma geldi sanırım, ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz ?

Hani Ramse atarlanıp sağı solu ateşe verip 1987 e döndü ya meğerse 'The Witness' Ramse imiş.Karısı,çocuğu ölmesin yaşasın diye virüsün yayılması için 'The army of the 12 monkeys'e yardım ediyor.
    Anlatabilmişimdir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Şahit meselesini, uzun boylu adamı ve kadının ne olduğu anladık sonunda çok kafaları karıştırmışlardı iyi oldu. Onun dışında pek bir şey yoktu önceki on bölümün nasıl olduğunu gördük sadece. Ramsey ve kadın hiç yaşlanmadı sanki garibime gitti. Sezonun bitmesine az kaldı bakalım nereye bağlayacaklar.

Bizim Ramsey The Witness da o kadın ve uzun boylu adam kim orasını anlamadım. Amaçları ne ve neden öyle bir amaç içindeler açıklar mısın anladıysan.

Amaçlarını söylemediler tam olarak ikisi de orduya hizmet ediyor kadının babası da aynı şekilde. Ramsey saeece karısı çocuğu için virüsü yaymaya çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Oyunculuklar her ne kadar vasat olsa da kurgu hatrına izlenir bir dizi. Ek olarak bu tanık olayı dalgınlığıma geldi sanırım, ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz ?

Hani Ramse atarlanıp sağı solu ateşe verip 1987 e döndü ya meğerse 'The Witness' Ramse imiş.Karısı,çocuğu ölmesin yaşasın diye virüsün yayılması için 'The army of the 12 monkeys'e yardım ediyor.

Düşündüğümden farklı bir şey değilmiş , çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Düşündüğümden farklı bir şey değilmiş , çok teşekkür ederim.

Pek ayrıntılı olmadı ama rica ederim :D

• İlk 2 bölümü müthişti. Sonra biraz ivme kaybeder gibi oldu. Ama son bölümlerde tekrardan toparladı. Güzel bir dizi. İkinci sezon çok daha iyi olacaktır.
  • Sezon finaliydi bu bölüm sanırım ve harikaydı.Herşeye rağmen ramse yi seviyorum nedense
  • sezon finali

Bir soruya cevap verip on soru daha çıkartıyorlar, hala açıklanmayan çok şey var. Olivia'nın söylediği gerçek geçmişi Cole Ramsey'i geri gidip alınca bozuldu. Cassie geleceğe gitti o da yaşlanmayacak daha, şöyle bir sıkıntı var gelecekte virüs var Cassie'nin ölmesi lazım orada. Witness Ramsey değilmiş o zaman Cassie. Mavili elemanlar 12 tane ne iş onlar onu da söylemediler. Virüsü Jennifer yayıyor onu da öğrendik. İkinci sezonu bekleyelim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bölüme başlayalı 2dk oldu
    cole aaron u bulmuş yakalmış dövüo seni bulamıcam mı sandın dio gerçekten de süper b, mantık zaten aaron gelecekten gelen yol yordam bilmeyen kişi cole da hükümette çalışmış bağlantıları var vs. bulması işten bile değil yani
  • Herhalde galiba bir dizinin sezon finali için yorum yapmayacağım detaylı.
    Hiç bir ne heyecan vardı ne de birşey, ben pek hoşlanmadım bilmiyorum nedense.

Ramse dedik 'the witness' ama değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 13 Nisan 2015; 1:13:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.