Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2x1 Hulu ve SyFy'ın kendi sitesinde erken yayınlanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1X1

Harika bir giriş yaptılar. İş yapar gibi bu dizi izleyip görecem.

1X2

Güzel devam ediyor. Ama Brad'in rolünü üstlenen Jennifer her ne kadar iyi rol yapıyor olsa da insanın gözleri Brad'i arıyor, aratıyor. Gerçi Brad'in performansından sonra o rolü oynayan hangi varlık seyirciyi tatmin edebilirdi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 6 Nisan 2016; 1:53:26 >
  • Birinci sezonla ilgili çok şey izlesem de bayağı bir yabancı kaldım birkaç sahnede. Onun dışında güzel başladılar. Bu arada bölüm sonunda başlayan coming this season on 12 Monkeys kısmında çok spoiler vermişler
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Özletmiş kendini gece gece iyi geldi şahsen çok daha iyi bir sezon bekliyorum yalnız bu erken çıkısın sebebi neydi ikinci bölüme 20 gün yoktur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba 25 Nisan'da olacak ikinci bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

2x1 Hulu ve SyFy'ın kendi sitesinde erken yayınlanmış.

Emeğe saygı, +rep :)
  • Dizinin başında ilk sezonu hatırlatmaları güzel olmuş.
    İlk bölüm güzeldi.
    Tanığın kim olduğunu öğrendik mi?Bu kişi ortaya çıkmış mıydı?
  • 2×1 guzel bolumdu baya,ozlemisim diziyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

12 Monkeys (2015 - 2018)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güzel başladı sezon bence
    2*1

Doctor Railly'i çok hızlı değişti gibi geldi ama yakışmış badass olmak Bi de Ramse'yi de mi o halletti naptı anlamadım orayı.

• 2x1
    guzel bolumdu yine, SyFy iyi is cikartiyor.
    Cole:
    "We need to get a message to 2044"
    Jennifer:
    "You know that's not how call-fowarding works, right?"
    Jennifer gercekten bi baska.
    12 Monkeys (2015 - 2018)

Bu mesaja eklenen görseller:
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Jennifer çok iyi ya, oyunculuğu ve dizideki rolü kilit noktada. Belirli bir zamanı değiştirdiler, değişen zaman Jennifer gelecekteki anne ve virüsü yine yaymış. güzel bölümdü kafa karıştırmaya devam ediyorlar

2x3

• başladım diziye, filmi izlemedim yalnız bir eksiklik hissetmem umarım.

1x3 soru

bu eleman 2013'te vurulup 2015'e gittiğinde vurulduğu haliyle gitmişti. peki 2014'e gidince niye vurulmuş olarak gitmedi? zamanı sırayla yaşamadığı için mi böyle oluyor, 2015'te iyileştiği için 2014'e gidince de 2014'te ki haline göre mi gitmiş oluyor yani
  • yeni sezonun alt yazıları çevrilmiyor sanırım 2. bölümün alt yazısı olan var mı?
  • 2*2

Railly'in yeni hali en başta hoş duruyodu ama izledikçe değişti fikrim yavaş yavaş. Aynı şeyleri Deacon yapsa sempati bile duyarım da Railley yapınca bunca zamandır izlediğimiz karakterine çok ters kaçıyor. Bi an Jennefer bizim Cole'la beraber hareket edecek diye sevinmistim, sevincimi kursağımda bıraktılar hemen. Gerçi tek başına da akmaya devam ediyor

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Gerçi soruyu da tam anlamadım ama anladığım kadarıyla

Geçen sezonu tam hatırlamıyorum ama soruyu doğru anladıysam zamanı doğru sırayla yaşamadığı için oluyor.
    Vurulduğu zamanı birinci zaman dilimi olarak var sayarsak, 2015'de iyileştiği zaman da ikinci zaman dilimi oluyor. 2014'e geri döndüğünde de Cole'a göre 2015 çoktan yaşanmıştı, iyileşmişti yani. Bu sayede üçüncü zaman dilimine(2014'e) sağlam bi şekilde dönebildi.

• 2. Sezon 2. Bölüm altyazı bulamadım bir türlü

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:11:5 >
  • Mükemmel bölümdü Einstein,hawking okumak lazım anlamak için sanırım çoğunu anlamıyorum :D
  • Dizi çok güzel devam ediyor 2. Sezondan beri sıkıldığım bir bölüm olmadı
    Bu arada Jennifer sizce de çok tatlı değil mi

• 2x4

çok güzel bölümdü. bazı sorulara sonunda cevap geldi, witness büyük ihtimal zamanın kendisi mi çıkacak acaba. virüs meselesi komple kapandı galiba, zamanı kurtarmaları daha önemli artık. pallid man'in de anasını öğrendik

2x5

Time Jesus Deacon iyi kurtulmuş. Jennifer efsane bir karakter kadın çok iyi oynuyor. virüs olayının bitmesi güzel oldu derken uzun adam tekrar peşine düşecek, primary olayı daha ilgi çekici oldu. 1975'deki elemanda sıkıntı var gibi bakalım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.