Şimdi Ara

12 Monkeys (2015 - 2018) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
23
Favori
18.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x10

Ramsey bu adamsa bu adam da witness galiba oğlu için virüsü yaymaya çalışacak
    12 Monkeys (2015 - 2018)

Ramsey e göre biraz fazla uzun ve beyaz değil mi sencede ? O kadar yılda uzamış uzayacağı kadar diyorsan orası başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 23 Mart 2015; 3:16:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x10

Ramsey bu adamsa bu adam da witness galiba oğlu için virüsü yaymaya çalışacak
    12 Monkeys (2015 - 2018)

Ramsey e göre biraz fazla uzun ve beyaz değil mi sencede ? O kadar yılda uzamış uzayacağı kadar diyorsan orası başka.

evet fiziksel özelliklerini düşünürsek o değil galiba saçı da var çünkü

• bates motel mi 12 monkey mi sizce ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

bates motel mi 12 monkey mi sizce ???

2side
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaD1453

bates motel mi 12 monkey mi sizce ???

Tür olarak zaten farklılar ama bana sorarsan 12 Monkeys çünkü bilimkurguyu çok severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki günde güncele yetiştim, fena gitmiyor dizi ama olayları kolay yoldan çözmeme gibi bir huyları var dizidekilerin

• sagolun bi bates motelin 2.sezonu bitireyim sonra ona abanırım
  • Yamadem virüsün ilk halinin aşısı yapılmış o prof kadın bunu öğreniyor neden karşı tarafla anlaşıp virüsün ilk yayıldığı zamana aşıyı gönderip böyle engellemeyi düşünmüyor ki ben mi izlerken bişey kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

Yamadem virüsün ilk halinin aşısı yapılmış o prof kadın bunu öğreniyor neden karşı tarafla anlaşıp virüsün ilk yayıldığı zamana aşıyı gönderip böyle engellemeyi düşünmüyor ki ben mi izlerken bişey kaçırdım

Prof kadın kafayı yemiş mantıklı düşünmüyor ki

• Kaçak Mazot kullanıcısına yanıt
    Bende izlerken bunu düşündüm.Konusu çok güzel ama bu konudan dizi yapmak zor sanırım.Çok muğlakta yer kalıyor.Senaristlerin bunu düşünüp zaman yolculuğuyla ilgili daha fazla bilgi vermeleri iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mniscient

Virüsü bulan adam doğmadan önce onun annesini hamile bırak, başka bir çocuk doğursun ve herkes emniyette kalsın.

not: Öldürmeye karşıyım.

Hiç doğmamış olmaktansa öldürülmek daha iyi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Dizide çok büyük saçmalıklar var birincisi ; bugün kü bölümde ki virüs yapan adamı doğumunda öldürsünler sorun bitsin. Diğerler saçmalıklar bu CIA deki adamlar demiyor mu bu adam nasıl zamanda yolculuk yapıyor? Ya da bu Cole niye gidip ezik bir doktordan yardım istiyor ? Gidip bu zaman makinesini yapan adamlardan yardım istese az kick ass adamlar değillerdir herhalde. Ya da ilk bulduklar ilacı çoğaltıp geçmişte kullansalar her şeyi benmi soyleyim.

Eşit: gidecen ABD başkanının ,başkan olmadan önceki haline vericen gazı adama başkan olunca tüm yardımı yapicak sana.

Çok mantıklı da işte alt üstü bir dizi :'( Her dizi gibi bunda da saçmalıklar var, o saçmalıklar olmasa bu tarz dizilerde zaten dizi 1 sezon sürer bilemedin birşeyler olur 2 sezon sürer en fazla.

Öyle olmuyor o.

O virüsü yapan adam tek kişi değil.

Öldürmeyle olsaydı ooohoooo.

Terminator 2'de Miles Dyson ölünce her şey bitmesi lazımdı mesela.

• Bu zaman yolculuğu işi çok karışık çetrefilli

Düzgün senaryo yazılmaz ise çok kötü çöküş olur.

Neden ilacı ilk başa götürmedi diye soruyoruz bu basit iş bunun altından kadının birseyler yapma istediği çıkabilir.

Dizi erken bitse götür ilacı taman ama altından başka şeyler çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölümle diğer bölümlerin sıkıcılığını monotonluğunu üstünden attı çok beğendim valla
  • Bu diziyi çok beğeniyorum kurgusu çok değişik çünkü

Filmi daha iyi diyolar ama iyiki izlememişim yoksa dizisinden bu kadar zevk almazdım.
  • 1.11
    Geçiş bölümüydü, dön dolaş aynı şey neredeyse hiçbirşey olmadı.

• Şahit meselesini, uzun boylu adamı ve kadının ne olduğu anladık sonunda çok kafaları karıştırmışlardı iyi oldu. Onun dışında pek bir şey yoktu önceki on bölümün nasıl olduğunu gördük sadece. Ramsey ve kadın hiç yaşlanmadı sanki garibime gitti. Sezonun bitmesine az kaldı bakalım nereye bağlayacaklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alak

• Başlıyorum beyler bilim kurgu zaman yolculuğu ve dünyanın sonu sevdiğim herşey var

• Jennifer mükemmel oyuncu ya devrim yaptı şirkette Finaldeki elemanlar kim şimdi onlar daha da gelecekten geliyor olabilir mutant mıdır vampir midir ilginç tipler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.