Arkadaşlar bir reklam bu kadar mı gıcık olur ? Hele o taksicinin tavırları yok mu ? Valla gasp edicem onu gördüğüm yerde. Kıvırcık bi garip , diğer mavi gözlü bi saçma. Aklımızda yer etsin diye yapmışlar ama daha mantıklı yapın ya. Mesela Anadolu Jet'in reklamı çok daha güzel. İstanbul'u yerde arayan gökte buluyor diye. On numara reklam çok akıllıca olmuş. Böyle mantıklı reklam yapsınlar aklımızda daha hoş yer edinir.
Bela okumayı sevmem, bir kişiye sabit her tv'de gördüğümde söver + bela okurum ama bu reklamları gördükçe; reklamı yazana da, çekene de, oynayana da, yayınlayana da ana-bacı, eşikteki-beşikteki allah ne verdiyse girişiyorum.
Bu kadar iğreniyorum o şerefsiz reklamdan.
-abi çok hızlı gidiyosun 118le gidiyosun. -kaçla gidiyim. -80le git. -118 -80
birbirlerinin tshirtlerine bakmaları ve 11880 şarkısı söylemek.
Reklamlar ya sevdirir , ya nefret ettirir , 2 durumdada hafızaya yerleşir , başarılı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
Reklamlar ya sevdirir , ya nefret ettirir , 2 durumdada hafızaya yerleşir , başarılı olur.
+12389129319284712948127519285721
adamlar yaparken bile gıcık olmuştur o reklama.
''Var mı Nazo gibisi?'' ni geçemez ama.
2 saniyelik bir reklam bu kadar mı nefret ettirir kendisini.
quote:
Orijinalden alıntı: Relapse_
bu ne ya böyle,bayadır tv izlemiyorum daha da izlemem zaten
+12389129319284712948127519285721
adamlar yaparken bile gıcık olmuştur o reklama.
haklısınız
raklam şirketinde çalışan ve bu fşkrş werennn taaaaaaaa
olmaz olsun reklam izlemmiş hiç bnlar hayatında
bayii yabancılardan kopya bi reklam yapsalardı
quote:
Orijinalden alıntı: babayaru_2
quote:
Orijinalden alıntı: Relapse_
bu ne ya böyle,bayadır tv izlemiyorum daha da izlemem zaten
bu bişeymi -müzik var mı? taksici radyoyu açar ve tesadüfün böylesi dedirtecek şekilde 11880 şarkısı çalmaktadır o anda. arkadaki 118 80 tshirtlü elemanlar birbirlerinin tshirtlerine bakar ve şu diyaolg geçer. -118 -80 -118 -80 sonra hep birlikte radyoyla birlikte söylemeye başlarlar.Bu sahnede aklımızda kalan ve ibret almamız gereken olay ise taksicinin yaptığı insanlık dışı dans.
dabi dabi mısır çerezinin üstüne tanımam.
quote:
+1
beni gıcık etti özellikle adamların söyleyiş şekilleri artık ölsem unutmama 11880
bide birsen vardı eskiden o da öyleydi
yukarı
Bu reklamlar aklımıza yerleşse nolacak ki? Reklam o anda aklıma gelse çevirmem ben 11880'i. Kapı gibi 11818 var onu ararım
Ben bu numarayı özel ve paralı olarak biliyorum Doğrusu 118 18 değilmi?
quote:
Orijinalden alıntı: 1Garipkul
Ben bu numarayı özel ve paralı olarak biliyorum Doğrusu 118 18 değilmi?
Tamamı paralı. Hatta asgari 1 lira dakikası.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. O taksicinin gözlerini yukarı kaldırıp salak salak dans etmesi yok mu deli ediyor beni
quote:
Orijinalden alıntı: m.ali20
Bu reklamlar aklımıza yerleşse nolacak ki? Reklam o anda aklıma gelse çevirmem ben 11880'i. Kapı gibi 11818 var onu ararım
hocam çok güldüm buna ya. kapı gibi (:
quote: