Bildirim
118 80 ' in iğrenç reklamları (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: agili
raklam şirketinde çalışan ve bu fşkrş werennn taaaaaaaa
olmaz olsun reklam izlemmiş hiç bnlar hayatında
bayii yabancılardan kopya bi reklam yapsalardı
FAIL. -
ya hadi tamam herşey bir yana adamlar manyak, taksici sıyırmış, e hadi tesadüfen o şarkı çalınıyor olsun radyoda. tamam normal bana göre bunlar. çünkü telefon numarası reklamı bu, öyle magnum değilki angelina jolie'yi oynatsın. ama o iki manyaktan bir tanesi niye sarı arkaplanlı "118" yazan bir t-shirt, diğer manyakta aynısının "80" yazanını giyip sokakta dolaşıyor onu anlamış değilim ben.
he bide aklıma geldi; madem öyle t-shirtler var gidin 200 tane -kimsenin alacağını sanmıyorum ama- dağıtın taksimde. -
-
bu ne berbat reklam ya -
ben acacaktim bu konuyu ama unuttum. hakkaten rezil bi reklam bu. devam edecek diyo bide cok guzelmis gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psychopath Bird
ben acacaktim bu konuyu ama unuttum.hakkaten rezil bi reklam bu. devam edecek diyo bide cok guzelmis gibi.
devam edecek etmesinede, güzelliğinden değil EZİYET EDECEK. :D -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BristLeBacK
quote:
FAIL.
hemen yapştır fail die
karanlıkta yazıoz herhalde aaaaaaaaaaa -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BristLeBacK
quote:
FAIL.
hemen yapştır fail die
karanlıkta yazıoz herhalde aaaaaaaaaaa
Adam karanlık
Reklam Filmi BERBAT Şikayet MErcii yokmu ?
-
radyo açılınca çıkan kanal
11880 FM -
118 80 kadar saçma bi reklam görmedim -
11880 in çektiği reklamın numaranın amacıyla hiçbir alakası yok ki. Öyle özürlü bir reklam ki ilköğretim okulundaki iş eğitimi dersi reklamarından bile daha kötü. Adamlar ilkokul fail. -
118 80
118 11
118 18
Bunların hepside Türk Telekom'um arkadaşlar. Onu bunu aramışsınız farketmez. Diğer firmalar kullanılarak rekabet olmuşması için kuruldular. -
O taksici felaket onu gördükçe utanıyorum.Televizyonda kimler boy gösteriyor.Altında bide devam edecek yazıyor ya o çok fena -
kop yanıma geliver mp3 ü nerden bulunur acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: matetech
kop yanıma geliver mp3 ü nerden bulunur acaba
http://www.youtube.com/watch?v=8kAzCMMfcAc -
118 OJDUZJUC
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X