Şimdi Ara

11.sınıf EA 50K isteyen ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumda yeniyim. TYT Matematiğim çok kötü 11.sınıfın başında hiç bir konu bilmeden girip 8 net yapmıştım (10.sınıfın yazında karekök 0'dan 5 6 konuyu öylesine çözmüştüm yarım yamalak) Türkçe ise 26 net civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. TYT Mat adına bir şey yapmadım şu ana kadar ve başlamayı düşünüyorum. Seviyemide göz önüne alarak hangi kaynakları önerirsiniz. AYT MAT ise 11.sınıf fen bilimleri soru bankası var. Parabolden 4 test genelde 2 boş falan oluyor diğerleri doğru ama son testler çok kötü. Ne yapmam gerek hangi kaynakları önerirsiniz?

• @Random7 hocam dediğinizi yapıp başarabileceğimi düşünmüyorum. Bence orta seviye biri rahat bir şekilde yapabilir

• https://forum.donanimhaber.com/matematigin-m-sinden-anlamayan-11-ve-12-lere-tavsiye-konusu--145196413#145196413

Hocam bu konuyu okumanızı tavsiye ederim. Kaynak ve çalışma tavsiyeleri içeren kapsamlı bir konu.

• çok teşekkür ederim işime yaradı.

• Bence tytyi ve sosyali aradan çıkarmaya çalış mesela edebiyatı coğrafyayı tarihi 12ye kadar bitirsen aşırı rahatlarsın ve odağın tyt denemesi çözüp matematik çalışmak olur sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.