|
2020de 150k bu sene 100k yaptim sayisalda iki senede de aytye yuklenmedim bu yaptigim en büyük aptallikti.Sayisalda ilgimi çeken bir tek ceng var açıkçası ama bu son yillarda cenge olan ilgi iyi bir üniversitede okumayi baya bir zorlastiriyor bu yüzden mat muh,istatistik bolümlerine de biraz kanim isindi diger bolumleri pek arastirmadim ama yeniden say hazirlansam heralde guzel unilerde bunlar icin hazirlanirim. Ama bir yandan esit agirlik secmekte istiyorum cunku ekonomi isletme ybs iktisat dersleri ilgimi çekiyor ve de ea da siralama yapmakta sayisala gore cok daha kolay geliyor ornegin benim 65k tyt var bu sene full sayisal ayt kasip 60-65 yapsam bana gelen siralama 35-40k olurken ayni neti ea da yapsam 3-4k gelir heralde. Simdi olayda şu mezuna kalmak istedigimde annem kabul etmedi ki pek sallamiyom anlamiyor zaten yksden babam ise ilk once tamam dedi sonradan bi yok yaz dedi simdi bi gitgelleri var anlamadim bende su anda bence yaz kalacaksanda eayi unut sayisaldan devam et bu sene eadan calisip iyi birsey yapamazsan issiz kalirsin bi bok olmaz senden eger ilk mezunda veya 12de ea geceyim deseydin kabuldu ama bu senede ea dan olmazsa muhendislikte yazamassin hayatin mahvolur gibisinden konusuyorki bencede haklilik payi var ama ea calisirsamda iyi birseyler yapcagimi dusunuyorum cok arada kaldim ne yapmaliyim goruslerinizi yazarsaniz benim icinde bir fikir olur biraz uzun oldu ama tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt