|
Muhtemelen açılmıştır ama, bir uçak çarpıyor kocaman binaya, ondan sonra ne oluyorsa bina çökmeye başlıyor? Ama ilk çarpışta, bina çok eğrilmiyor bile? Demek ki o çarpışmadan fazla zarar görmemiş. Ben bir mühendis olarak, binanın alttan patlayıcılarla falan patlatıldığına inanıyorum. Neden? Yani uçak zaten direk ilk binaya çarpıyor içinden geçiyor, çarpıp içinde kalsaydı belki patlamaya sebebiyet vermesi anlaşılabilirdi çünkü çok daha fazla zarar almış olurdu. Mesela bir cama kurşun sıkarsınız, içinden geçip giderse np. Ama geçemezse oradaki momentum ve enerji camı patlatır %90 ihtimalle. G3 silahlarının mermisi mesela bu yüzden delip geçmeye değil delip içeride dönmeye ayarlıdır o şekilde dizayn edilmiştir böyle daha çok hasar versin diye. Öyle bir çöküş şekli var ki, direk yere çöküyor 90 derece. Yani planlanmış gibi. Böyle eğilerek çökmüyor bina, saçma değil mi? O şekilde mükemmel bir çöküş anca bombalarla olabilir. O kadar uzun bina, uçak çarpmış, belli bir yöne meyilli çökmesi gerekir çökse bile, ama direk 90 derece çöküyor. Mesela birine yumruk atsanız, uzun boylu birisine, ne kadar az vurmuş olsanız da, uzun olduğu için mutlaka vurduğunuz yöne meyilli olarak düşer. Adam direk yere çömelmez yani. Mantıksızlık var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 18 Nisan 2021; 1:38:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler