Şimdi Ara

Tavuk pirzolayı haşlayabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marketten tavuk pirzola aldım. Tencereye su doldurup tavuğu içine atsam kapağı da kapatsam haşlanır mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 18 Ocak 2017; 16:42:48 >



  • Pişmiş ve dondurulmuş şekilde satılan ürün mü, pişmemiş pirzola şeklinde mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

    Pişmiş ve dondurulmuş şekilde satılan ürün mü, pişmemiş pirzola şeklinde mi?

    Pişmemiş pirzola şeklinde
  • O halde, ocağı da yakarsan evet haşlanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

    O halde, ocağı da yakarsan evet haşlanır.

    Kemiği, derisi falan ne varsa çıkarıyorum, biraz parçalıyorum tencerede suyun içine atıyorum kapağı kapatıp ocağı açıyorum o zaman.

    Piştiğini nasıl anlarım :)
  • Kemikle, deriyle uğraşmaya gerek yok, piştikten sonra kolayca ayrılıyor onlar.
    Piştiği etin renginden belli olur; çiğken pembemsi, haşlanmışken krem rengi-beyaz arası bir renge bürünür.
    Renginden anlayamazsan at ağzına bi iki lokma:)

    Öneri: Haşlarken içine birer tane kuru soğan ve havuç atarsan hoş bir aroma katar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

    Kemikle, deriyle uğraşmaya gerek yok, piştikten sonra kolayca ayrılıyor onlar.
    Piştiği etin renginden belli olur; çiğken pembemsi, haşlanmışken krem rengi-beyaz arası bir renge bürünür.
    Renginden anlayamazsan at ağzına bi iki lokma:)

    Öneri: Haşlarken içine birer tane kuru soğan ve havuç atarsan hoş bir aroma katar.

    Tamamdır hocam sağolun
  • dağılmazmı acaba
  • ø kullanıcısına yanıt
    Et mi? Haşlarken çatal kaşıkla kurcalamazsanız normalde dağılmaması lazım.
  • Onu ilk baş tencerede biraz kizart azıcık sıvı yağ koy arkasini onunu güzelce pişir sonra içine sogan ve patates at biraz onlarla da biraz pişsin sonra tuz baharat ve suyu koy. Biraz da domates salçası atarsan daha hoş olur
  • Kardeş napıyon ya kızart pirzolaları heba etme napcan haşlamayı
  • Tavuk pirzolayı kızartma baharatla bas tost makinesine
  • içine patates havuç ve bir tanede soğan atın. Soğanı sonra haşlandıktan sonra çıkarıp atarsınız.
  • uzun süredir sadece kahvaltı ve öğlen yemeği yiyorum,akşam yemeği yemiyorum ,, akşam yemeği yememenin nimetlerinden biride akşam ne yesem diye düşünmüyorum, çok kazınırsam çay ve çizi işi bitiriyor, kesmezse elma var yoğurt var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: royal_flush_

    uzun süredir sadece kahvaltı ve öğlen yemeği yiyorum,akşam yemeği yemiyorum ,, akşam yemeği yememenin nimetlerinden biride akşam ne yesem diye düşünmüyorum, çok kazınırsam çay ve çizi işi bitiriyor, kesmezse elma var yoğurt var

    ilk haşla sonra baharatla yağda cızart direk haşlama yiyemessin güzel olmaz
  • Et nasıl bir şey beyler bilen var mı? SS filan atsa biri keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoNickMan

    Et nasıl bir şey beyler bilen var mı? SS filan atsa biri keşke

    Tavuk pirzolayı haşlayabilir miyim
  • Bazen sadece haşlama da gayet güzel oluyor. Yanında biraz domates ve biber karışık salçalı sosa ban, ye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

    Bazen sadece haşlama da gayet güzel oluyor. Yanında biraz domates ve biber karışık salçalı sosa ban, ye.

    doğruda tabuğu kızartmadan yiyemiyorum ben ya kırmızı et olsa neyse
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Hocam haşladım yedim gayet güzel oldu, teşekkür ederim tüyolar için :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 18 Ocak 2017; 19:51:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.