Şimdi Ara

10 KG dumbell aldım hata mı yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gaza gelip aldım kiloluyum ve zayıflarken derin sarkmasın dedi arkadaş ama 10 kg aldım iki tane keşke 5 kg alsaydım ama yapacak birşey yok önereceğiniz hareket var mı ?



  • Almadan önce sorsaydın ya?
  • Direk ağırdan başlarsan kolunu sakatlayabilirsin,su şişesi gibi hafif ağırlıklardan başla yavaş yavaş yükseltirsin dostum.
  • 5kg - 8kg - 10+ kg olarak devam etmeliydin
  • Şimdi her ağırlığı farklı bir amaç için kullanabilirsin. Mesela bir hareket için 10 kg kaldırırken, başka hareket için 5 kg yetecektir. Aşamalık bir durum yok 10 kg'ya da ihtiyacın olur.

    Hatta 5-7.5 felan da almanı tavsiye ederim.
  • Agır olmus o sakatlanabilirsin once su siseleriyle basla arkadasin dedigi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlanabilir alsaydın öyle aldım 8 aydır kullanıyorum tek sıkıntısı set aralarında tak çıkar tak çıkar hem yoruyor hem fazla süre geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 saat antrenman yaptım ama...
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bi ara gaza geldim aldım şimdi kapı kapanmasın diye önüne koyuyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiye böl 5-5 kullan
  • 2 tane 5 kglik var biceps çalışırken bir çantaya koyuyorum ikisini öyle çalışıyorum.Hiç mi hiç zorlamıyor 3x15 yapıyorum.ama diğer kas bölgelerine gelince o çantayı kullanamayacağım için eşşek gibi 5 kgliklerle çalışıyorum.Hiçte bir etkisi kalmadı artık 3x30 yapıyorum hareketleri gerisini sen düşün artık.Bence en doğru kararı yapmışsın az az alışırsın sonra ciddi ciddi faydasını görürsün.
  • Manyaqmisin olm naptin kendine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilosu kaç lira kardeş?
  • 10 x 10 ilk başta tavsiye edilmiyor 5 x 5 ideal daha sonra ağırlık arttırman gerek
  • Max 3 hafta sonra o dambıllar tozlu biryerde ölümünü bekleyecek

    bu arada hata yapmışsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç tecrüben yoksa 10 biraz ağır olmuş ama olsun

    http://www.bodybuilding.com/exercises/

    Buradan istediğini bulabilirsin
  • Konuyu uplamış olacağım ama max 10 kglik adjustable dumbbell aldım 2 tane.5kglikleri bir kenara koydum,Çok düzenli bir şekilde tüm hareketleri 3x12-3x15 şeklinde yapmaya başladım.ilk 2 günden direk fark gösterdi zaten.5 kglik dumbbell'in etki etmediği yerler yanmaya başladı.Eğer hiç ağırlık çalışmayan varsa direk 10 kg değiştirilebilir bir dambıl alsınlar.ilk 2-3 hafta 5 kg sonra +1 veya +2 kg arttıra arttıra sonraki 2 ayda 10kg'ye dayandırsın.Çok faydasını görürsünüz, gidip aptal gibi 3 kg'liklerden alıp zibilyon tane tekrar yerine limitlerini zorlayarak daha ağırlarını hedefleyin.hem zamandan kazanırsınız hemde daha iyi geliştirirsiniz vücudunuzu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.