sinirli olan aniden parlayan dayanamayan olup cipralex icen varmı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 25 Ekim 2021; 19:1:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sinirli olan aniden parlayan dayanamayan olup cipralex icen varmı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 25 Ekim 2021; 19:1:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 26 Ekim 2021; 2:4:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben içiyorum ancak psikiyatr ile görüştükten sonra başladım. Eğer sıkıntınız varsa ve ihtiyacınız mevcutsa iyi bir psikiyatr ile görüşün kesinlikle, alayım ben diye düşünüp almayın, ince ve hassas konudur, öncesinde üç ilaç denedim fakat geçiş yapmam gerekti Cipralex'e, görüşüp kararlaştırmalısınız. Öncesinde her konuyu konuşun, belki terapi ile çözülebilir, gerekmez, ilaçsız bir yolla halledebilirsiniz. Herkese söylüyorum, derdinizi anlatın, çözüm yolunu dinleyin, planlayın, hemen bilgi olmadan ilaca atlamayın. @FacesWithNoSoul çözüm olmuyor mu? Danışarak mı aldın? Sorun varsa değiştirt. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 26 Ekim 2021; 1:5:35 > |