Şimdi Ara

2. el iphone aldım dakka 1 gol 1 yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2. el iphone 2g aldım bu gün bir site üzerinden aldığım kişi yurt dışından almış ilk versiyonu olduğunu söyledi bende aldım heyecanla baktım her şey iyide bom boş bir şey dedim resim müzik atayım bilgisayara takayım dedim müzik atamadım adamı aradım adam bana i tunes proğramı olmadan atamazsın dedi bende netten indirdim proğramı taktım iphone yi bilgisayara bana o lanet olası soruyu soru yükseltelimmi bende evet dedim başladı indirmeye sonra başladı yuklemeye yukleme bitti açılmıyo ya ne bilim üyelik falan istiyor yeniden açacaksın diyor az biraz ingilizcem var kutudan bir kart çıktı illa onu istiyor neyse taktık next next dedik her şey oke sonra id oluşturmamı istedi 2 saat araştırmadan sonra oluşturduk 1 tane idd e sitede kabul ediyor idd yi ama telefonu yükseltme işlemi sırasında ıdd isterken yazdığım idd i kabul etmiyor illa us id iyide napcam ben şimdi telefon elimde kaldı gece 12 şu an saat 9 dan beri uğraşıyorum yapamadım nasıl bu telefonu açacan kapatıyorum açıyorum illa itunese tak diyor başka bir şey demiyor yardım arkadaşlar ne olur







  • gece 1 oldu telefon elimde duvaramı çarpsam diye düşünüyorum siteden us iddi almasını öğrndim sonraki adıma geçtim idd alırkenki adımda ödeme seçenekleri falan diyor none deim bitti sonra active bölümüne geçtim 59 dolar molar birşeyler dedi mecburi olarak seçtik sonra idi istedi girdim us idini bu seferde bana sosial security diye bir şey soruyor 3 kutucuk var sonra altında bir üçkutucuk daha var ondada verify ss diyor bu ne ya anlamadim oryı girmedende bir sonraki adıma girmiyor tekrar yeni id oluşturayım dedim girdim kredi kartı nomu lan bu seferde bu us kredi kartı değil diyor ben bu telefonu başa bela olsun diyemi aldım ya açamıyorum bir türlü yardım lütfen son deneme olarak paypal hesabımda var ulan bu seferde bu paypal hesaba türkiyeye aittil kullanamazsınız diyor çıldıracam yardım
  • Senin o kartla felan işin yok. Sen telefonuna versiyon yüklemişsin zaten. 2.2.1 için Quickpwn denilen şeyi bulup telefonunu unlock edeceksin.

    2.1 için anlatım burda, yapacakların bunun aynısının 2.2.1 için olanı olacak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26418489/tm.htm


    Ayrıca telefonun fake imei ise, yani pasaporta kayıtlı değilse işin çok daha zor.

    Son olarak bir dahaki mesajında noktalama işaretlerini kullanmazsan cevap yazmayı düşünmüyorum. Yazdığın mesajı anlayana kadar 15 dakika geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 30 Mayıs 2009; 9:33:00 >
  • Allahaşkına biraz araştırıp alalım teknolojik zımbırtıları. iTunes'u bile bilmeden iPhone almak, daha doğrusu o kadar parayı en basit ayrıntısını bilmediğin bir alete dökmek akıl karı değil. Olan bir de iPhone'a aluyor, ''abi iPhone aldım, bişeye yaramaz'' yapma ya!
  • Versiyonlar,unlock,jailbreak hakkında bilgi edinmeden neden iphone aldınız ki?

    Hava için mi aldıysanız bırakın ellemeyin...
  • Arkadaşlar doğru söylüyorlar ben yurt dışından 1 ay sonra almayı düşünüyorum 2 gündür forumda iphone ile ilgili okumadığım başlık kalmadı
    kaç paraya aldığınıda söylede bilelim cihazın 2. el piyasasını
  • Yere çarpmadan önce haber verin,ben çarparım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: soulmate

    Allahaşkına biraz araştırıp alalım teknolojik zımbırtıları. iTunes'u bile bilmeden iPhone almak, daha doğrusu o kadar parayı en basit ayrıntısını bilmediğin bir alete dökmek akıl karı değil. Olan bir de iPhone'a aluyor, ''abi iPhone aldım, bişeye yaramaz'' yapma ya!


    +1905
  • 500 ytl ye site üzerinden 16 gb lik iphone aldım arkadaşımda gördüm beğendim param vardı aldım yani ne bileyim inceledim yılın ürünü seçilmiş telefon ne bileyim dergilerde yazmıyoki öyle blututla bir şey alamaz mms alamaz bir şey yuklemek için illa itones lazım diye hep + yanlarını yazmışlar bu arada kına yakın olmadı telefon öyle kaldı istanbulda ve ankarada teknik servisi varmış sadece onlarlada konuştum 100 ytl istiyorlar oha diyeceğim yok bu arada size ne aldıysam aldım. ELALEMİN DERDİ SİZİMİ GERDİ? adam gibi soru sorduk adam gibi cevap verin
  • ee bu forumlara sadece derdiniz olunca değilde almadan önce de bi uğrasanız burda göreceksin artılarınıda eksilerinide ıtunes'un ne olduğunuda jailbreak nasıl yapıldığınıda !!

    ama olcak yavaş yavaş, "forum"ları nasıl kullanacağımız öğrenicez, şimdilik ülkem insanı sadece film, dizi indirmek için yada başı sıkışınca gelir. !!
  • Araştırmadan almanız büyük hata... Yazık olmuş paranıza... Uygun fiyata yapan bi servis bulun bari de elinizde patlamasın cihaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nokiayardim

    ee bu forumlara sadece derdiniz olunca değilde almadan önce de bi uğrasanız burda göreceksin artılarınıda eksilerinide ıtunes'un ne olduğunuda jailbreak nasıl yapıldığınıda !!

    ama olcak yavaş yavaş, "forum"ları nasıl kullanacağımız öğrenicez, şimdilik ülkem insanı sadece film, dizi indirmek için yada başı sıkışınca gelir. !!

    iyi valla her şey için forumlara gideyim dur manavdan ben domates lafan alacam forumlara bakim hangisi hormonlu hangisi değil yaw laftan anlamıyormusunuz nette inceledeim de hep ipfonun güzel yanları çıktı biraz fazla kurcalayınca böyle cins şeyler çıktı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

    Versiyonlar,unlock,jailbreak hakkında bilgi edinmeden neden iphone aldınız ki?

    Hava için mi aldıysanız bırakın ellemeyin...

    he hava için aldım varmı ötesi. elalemin derdi senimi gerdi adam gibi derdimizi anlattık verilen cevaplara bak ya. neden almayim hem kelepir buldum hem taksitli sanamı soracaktım. çocuk olmayın eleştirilere biraz empati ile yaklaşın herkesin başına gelebilir ne dir bu ya
  • Elde patliycak bisi yok. Aslinda haklisiniz arkadas bilmeden almis ama bu demek degilki yardim etmiycez.
    Elestiri mesajlarina ayiracaginiz zaman icinde faydali bir iki sey yazsaydiniz guzel olmazmiydi.

    Arkadas once telefonu 2.2.1 e yukselttigi icin 2g iphone 2.2.1 jealbreak ve unlock nasil yapildigini arastiracak okuyacak inceliyecek. Sonra yonelgeler dogrultusunda unlock yapacak ve hattini takip kullanacak.

    Yukarida yazdiklarimi gerek forum icinde gerek google da biraz arastirarak sonuca varabilirsin. Yok yere sinirlenip telefona zarar vermeyin derim.
  • yeter07 arkadaş,

    Sen, seni eleştirenlere empati ile mi yaklaşmış mısın ? İğneyi önce kendine sonra başkasına batırarak cevap yaz bence.

    Sana lütfen cevap yazan arkadaşlar söylediklerinde haklılar, sormadan önce kendi bilgi dağarcığını merak ettiğin konu ile ilgili genişlet.Buradan alacağın direkt cevapları anlayamadığın zaman da ,neden anlayamıyorum deme kendi kendine.Arkadaşları suçlama, onlar eleştirileriyle sana gayet yardımcı olmaya çalışmış.Yok ben bu şekilde devam ederim konulara dersen, empati konusunda böyle kilitlenir kalırsın arkadaşım.

    Bu forumda herkes birbirinne yardım ediyor, elbette sana da edilecek emin ol , fakat arkadaşlara yaklaşımın gerçekten nahoş olmuş.
    Bu da benim nacizane eleştirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 30 Mayıs 2009; 20:26:13 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yeter07


    quote:

    Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

    Versiyonlar,unlock,jailbreak hakkında bilgi edinmeden neden iphone aldınız ki?

    Hava için mi aldıysanız bırakın ellemeyin...

    he hava için aldım varmı ötesi. elalemin derdi senimi gerdi adam gibi derdimizi anlattık verilen cevaplara bak ya. neden almayim hem kelepir buldum hem taksitli sanamı soracaktım. çocuk olmayın eleştirilere biraz empati ile yaklaşın herkesin başına gelebilir ne dir bu ya

    Sana mı soracaktım diyorsun yardım edin diye konu açıyorsun...
  • ne anlamaz adamsın ben cep telefonu nda hata oldu onu soruyorum sana ben ne alıp alamayacağımı mı soracam kardeş bak bu telefon iyimi diye soracam sanane la muhtarmısın?
  • dip not QuickPwn dosyasını indirdim ama çalışmıyor dosya hata veriyo ne olabilir acaba ?
  • Konu cirkinlesmeye baslamis, taraflar atismayi birakmazsa mod lara sikayet edicem konuyu kitlemeleri icin.
    O sebepten bastan basliyalim. Yardim edecekler etsin etmiyecekler yazmasin. Konuyu acan arkadasta sakin olsun biraz.

    Arkadas 2g iphone icin unlock arastirmasini yapip konu hakkinda bilgi sahibi olsun lutfen. Eminim sorununu cozecektir.
  • Bu saatten sonra kimse cevap vermez. İnsanlara böyle davranırsanız karşılığını bir şekilde alırsınız. Artık kendi başınızasınız, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.