Şimdi Ara

10 bin tl ve üstü Hasar kayıtlı veya pert kayıtlı araç alınır mı? alırsam ne gibi bi zararı olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 bin tl ve üstü Hasar kayıtlı veya pert kayıtlı araç alınır mı? alırsam ne gibi bi zararı olur.

• Arabaya bagli. Palioda 10bin onemli iken mercedeste 2 far bir panjir parasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasara bağlı. Neden dolayi pert olmus. Bi de pertten çıktıktan sonraki araci yapan ustaya bagli. Ama sel felandan dolayi perte ciktiysan bence kullanimda pek bi sıkıntı yasanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Hasara bağlı. Neden dolayi pert olmus. Bi de pertten çıktıktan sonraki araci yapan ustaya bagli. Ama sel felandan dolayi perte ciktiysan bence kullanimda pek bi sıkıntı yasanmaz.

Ben onu daha tehlikeli buluyorum.Oksitlenmeden dolayı araba hareket halindeyken elektrik kesebilir, elektronik aksamlar bozulabilir, direksiyon kilitlenebilir hatta yangın bile çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Hasara bağlı. Neden dolayi pert olmus. Bi de pertten çıktıktan sonraki araci yapan ustaya bagli. Ama sel felandan dolayi perte ciktiysan bence kullanimda pek bi sıkıntı yasanmaz.

Ben onu daha tehlikeli buluyorum.Oksitlenmeden dolayı araba hareket halindeyken elektrik kesebilir, elektronik aksamlar bozulabilir, direksiyon kilitlenebilir hatta yangın bile çıkabilir.

Tam guvenli demedim zaten sonucta pert bi araba her turlu sey meydana gelebilir. Ama eger kaliteli bi usta yaptiysa bu sorunlar duzeltilebilir.

• quote:

şahsen sel hasarlı arabayı bedava olsa bile bi düşünürde alırım.

elektronik aksam full değişmesi gerek, arabanın düzgünce temizlenip kurutulması gerek yoksa kokar,

motor su yediyse bırakıver gitsin zaten parçaları değiştirmekle bitmez
  • Kesinlikle arabanın fiyatına bağlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merso BMW auidi ise sadece kaporta hasarli ise aalınabiliraksi halde alinmaz.

• arkadaşlar bahsetmiş merco bir airbag açsa 10 lira zaten hocam arabadan arabaya değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

10 bin tl ve üstü Hasar kayıtlı veya pert kayıtlı araç alınır mı? alırsam ne gibi bi zararı olur.

Tahmını 3 lıra masraf dersın sanayide 6 cıkar kısaca evdekı hesap sanayıye uymaz.
  • Bence yetkili serviste yapılmışsa mesela olabilir ama neler değişmiş onlar önemli mesela ben airbag patlamış ön taraf değişen boyalı yerine,airbag patlamamış kapıları değişmiş komple boyalı tercih ederim.

Dediğimiz gibi kaza fotoğraflarını görmüşsem ve büyük kaza değilse,yetkili serviste orjinal parçayla değişmişse ve bu yapımın üstünden en az 2 yıl geçmişse alırım.Komple boya yerine 2-3 değişenli almak daha iyidir.
  • Hocam araçların genelde hava yastığı açıldığında büyük ihtimalle perte çıkıyor boyle basit bi kazayla perte çıkmış araç bulunursa alınır bence. Ama tabi bunu anlamak aramak bulmak zor olur.

• yorumlar için teşekkür ederim
  • Usta baist hasarlı arabalar bile perte çıkıyor. çamurluk değişiyor pert oluyor. O nedenle tatlı kazalı pert araba alınır. Piyasa fiyatının 10 lira altına alıyorsun sonuçta. Ama devrik veya şaseye kadar girmişse hiç bulaşma. 3 yıldır pert araba kullanıyorum. Çok da memnunum. Periyodik bakım hariç usta yüzü görmedim çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.