Bildirim
10 Bin Tl İle Ne Yapılabilir Sizce?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
al sat _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkant007
al sat
beyaz işine gir hacı fena para var._____________________________ 
Hayat Sabri'nin sutlarina benzer.Sert ve bir o kadar isabetsiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jellybone
quote:
al sat
beyaz işine gir hacı fena para var.

Kar ı al sat_____________________________ -
kıbrısa gel kumar oyna.kaybet ya da kral ol _____________________________ 
-
Çevren genişte çin malı telefon işine gir, piyasa çin malı telefona aç resmen
_____________________________ -
borsada iş bankasının yada koçun hisselerini al bir yıl hiç dokunma paran baya bir değerlenir _____________________________ -
toptan kablunbaga yemi sat?? _____________________________ doğumum anama hamallıktı,
yaşamam bana....
ölümüm bile hamallık,
cenaze alayına..... -
quote:
Orijinalden alıntı: flawless_cracker
Arkadaşlar hemen konuya geçeyim 10 bin tl birikimim var ve ben bu para ile ticaret yapmak istiyorum sizce ne yapabilirim
esnaf olmada ne yaparsan yap -
Bende olsa ya Canon 7D Foroğraf makinası alırdım yanındada 120-300MM objektif süper olurdu
yada
Hyosung Gv650 Motorsiklet
Gerçi yazdıklarımı 2 seneye kadar alacagım ama şimdi olsa fena olmazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 19 Nisan 2010; 22:33:48 >_____________________________ -
Esnaf olarak ne yapılabilir, hangi iş kolları demek istedim _____________________________ Güçlü olan zayıf yanını herkesten daha iyi bilendir; daha güçlü olan, zayıf yanına hükmedebilendir. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jellybone
quote:
al sat
beyaz işine gir hacı fena para var.

Kar ı al sat
Evet Abi Aksaray Laleli karları ii iş
bana ver 1 ay sonra 15 bin TL vereyim
_____________________________ -
Mağaza açılışlarını takip et.Konsollar bayağı ucuza gidiyor.10 bin tl'ye full konsol al ve sat.Alıcısı çok olur.PS 3 yoğunlukta olsun tabi
_____________________________ Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece
Ancak herşeyini kaybettiğinde istediğini yapacak kadar özgür olabilirsin. -
riskli bir iş ama ucuz araba bul birazcık masraf yap piyasa fiyatına sat _____________________________ -
toptan kablunbaga yemi isini beyenmediysen kamyon lastigi isine gir ama yurume yolu ustunde olsunki ilgi ceksin..... _____________________________ doğumum anama hamallıktı,
yaşamam bana....
ölümüm bile hamallık,
cenaze alayına..... -
Ps kafeciler basmamış daha konuyu.
Ne yaparsan yap ama 10 bin ile dhye konu açma._____________________________ 
İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.
-
İddaa bayii aç.
Çok ciddiyim._____________________________ -
1 kasa domates al git onu pazarda sat sonra 2 kasa al onuda sat sonra 3 kasa al 5 ay sonra salça fabrikan olur.
_____________________________ Biz erenler gerçeğiyiz
Has bahçenin çiçeğiyiz
Hacı Bektaş köçeğiyiz
Edep erkan yol bizdedir
Benzer içerikler
- bengay krem neden yasaklandi
- ses yapan üst komşu nasıl rahatsız edilir
- al sat yapılacak ürünler
- ilk cinsel ilişkide ne hissettiniz kadınlar kulübü
- miat mongolian airlines yorumlar
- bim para sayma makinesi
- en ilginç rekorlar
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- penis nakli
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler