Şimdi Ara

1 GB İnternet Geliyoooorrr !!! Korkmayın TTnet değil :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın gelecekte her evde 1000 Mb internet girecek; bugünkü TV teknolojileri tarihe gömülecek.

Avrupa'nın önde gelen GSM operatörlerinden T-Mobile'ın da sahibi ve telekomünikasyon sektöründe en köklü firmalardan biri olan Deutsche Telekom'un yenilik uzmanı Christopher Schlaffer, bir zamanlar sadece bilim kurgu filmlerine konu olabilen teknolojilerin önümüzdeki yıllarda gerçek olacağını iddia ediyor. "Her yıl internet bağlantı hızları üçe katlanarak artıyor. Bu durumunda 10 yıl içerisinde ortalama olarak her evde 1000 Mb, yani 1Gb bağlantı olması mümkün mü? Bence kesinlikle mümkün." diyen Schlaffer, bu sayede televizyon anlayışının da değişeceğini söylüyor.

Geleceğin IP TV'de olduğunu da iddia eden Schlaffer, depolama ve işlem kapasitelerinde patlama var. Cloud Computing* geliyor. Önümüzdeki 10 yıl içerisinde üç boyutlu TV ve holografik TV hayatımıza girmiş olacağını söyledi. Schlaffer, şu anda bunlar için tek engel olarak gerekli teknolojilerin yeterince yaygınlaşmamış olmasını gösteriyor fakat bu hızla gelişmeye ve yaygınlaşmaya devam edecek olursa, önümüzdeki yıllarda bu önemli gelişmelerin önündeki teknolojik kısıtlamalar da kalkmış olacak.

* Sistemlerin internet üzerinden bulunması ve çalışması. Bulut Sistem olarak Türkçeleştirilebilir.

Alıntı:Hürriyet

• Bu zaten bilinen bir olay ama Türkiye için degil. altını cizmek gerekir. Türkiyeye birsey gelmez. gelsede Saolsun telekom bizi cok düşündügü için kotali ve ucuz yapar 1 Gb interneti
  • Türkler yani biz zevkine çok düşkün bir millet olduğumuzdan her türlü teknoloji gelir ama bu teknolojileri nasıl pazarlarlar bu konuda herkesin ortak bir görüşü var sanırım
  • ttnet 4 gb kota koyar :)
  • Ömrümüz yetmez bizim bunu görmeye.
  • Oysaki başlığı görünce heyecanla girmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

ttnet 4 gb kota koyar :)

Artık kota 32 saniyede doluverir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer ülkelerde olur hatta çok normaldir ama bize gelirmi gelsede biz görürmüyüz onu kestirmek zor. Diyelimki geldi aynen şöyle olur. Büyük kampanya: "Karada kaçan - Havada uçan - Cebe s...ç...n internet" Hemde 1GB bağlantı ve 4gb kotalı fiyat yine aynı. İşte bu muhteşem bir kampanya olur değilmi telekom için. :)
  • bi ara korkmadım degil hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

quote:

ne 32 si 4 sn de dolar

• quote:

Orjinalden alıntı: limitsizim

quote:

Orjinalden alıntı: suphion

quote:

ne 32 si 4 sn de dolar

biri bit biri byte ordan 32sn

• Hızımıza laf yok. Dünyada download hızında 74. Upload hızında 47. yiz
  • Aynen bunu görmeye ömrümüz yetmez ayriyetten türkiyeye 100 yıl sonra anca gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Hızımıza laf yok. Dünyada download hızında 74. Upload hızında 47. yiz

-Telekom ceosu açıklama yaptı , hedefleri 2020 yılında DL hızı olarak 73. UL hızı olarak 46. sıraya yerleşmekmiş
  • her yıl ınternet hızlar 3 e katlanıyormus neden ben hıssedemıyorum bu hızı yoksa problem bende mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

her yıl ınternet hızlar 3 e katlanıyormus neden ben hıssedemıyorum bu hızı yoksa problem bende mı ?

Dünya için konusuluyor
  • Bize teğet geçer hamdolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitouhajime

quote:

-Telekom ceosu açıklama yaptı , hedefleri 2020 yılında DL hızı olarak 73. UL hızı olarak 46. sıraya yerleşmekmiş

hedefe bak be

• 1 GB Download / 1 MBIT Upload Sınırsız = 9999 TL/AY

• quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: saitouhajime

quote:

hedefe bak be

bu gerçek değil dimi? bu kadar da olmaz yaa gerçekse:S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.